FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sta ti je ?amarovac je napisao/la:ljože... klošaru.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
konstatacija. tvoje agregatno stanje. ako ti nije jasno, pitaj moderatore ko sam, pa mi se javi da ti pojasnim. klošaru.
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Kakve ima veze ko si, ko god da si, koga interesuje neka ti udje na profil svaki bukvalno post ti je o nickovima s drugog foruma, al mame mi svaki od 31 ukupno. Ne znam koja je tvoja svrha foruma, valjda da pisemo o Zelji, tako je bar tema nazvanaamarovac je napisao/la:konstatacija. tvoje agregatno stanje. ako ti nije jasno, pitaj moderatore ko sam, pa mi se javi da ti pojasnim. klošaru.
Na kakvim je ovaj drogama

Cuj ko sam, a frajer pise na forumu
kakav Internet huligan 

Cuj ko sam, a frajer pise na forumu

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Ako me nazivas klosarom jer sam ti ono bez lose namjere rekao nastavi slobodno. Odavno je admin na ovom forumu rekao da nema vise prozivanja ljudi sa drugog foruma i da nema prica stara-nova Uprava jer idu banovi. Nit imam namjeru da se svadjam nit da bilo koga trazim jer znam da ti nikakvo zlo nanio nisam. Haman svi smatraju da vise je dosta te price jer moramo se fokusirati na podrsku tima ne na medjusobna prozivanja.amarovac je napisao/la:konstatacija. tvoje agregatno stanje. ako ti nije jasno, pitaj moderatore ko sam, pa mi se javi da ti pojasnim. klošaru.
Mogul' ih prozivati kad uzmemo titulu

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da, uz banVirtu4l je napisao/la:Mogul' ih prozivati kad uzmemo titulu![]()

Ma halalio bi trajni samo da je više titulu uzet'LjoZee je napisao/la: Da, uz ban

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sta sve gamad pise po fejsbuku...sa njima ni na Bajram namaz, fuj gamad jedna. FK MIGRANTI
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
ko te onda zvao da kažeš bilo šta jazavče mali? niti sam ti se obraćao, niti sam te spomenuo. ovde je samo riječ o propagandi od rajlovačkog sina i malih jazavaca kontra NAŠE svetinje....nikad više... na betaniju pa pravite klub....LjoZee je napisao/la:Ako me nazivas klosarom jer sam ti ono bez lose namjere rekao nastavi slobodno. Odavno je admin na ovom forumu rekao da nema vise prozivanja ljudi sa drugog foruma i da nema prica stara-nova Uprava jer idu banovi. Nit imam namjeru da se svadjam nit da bilo koga trazim jer znam da ti nikakvo zlo nanio nisam. Haman svi smatraju da vise je dosta te price jer moramo se fokusirati na podrsku tima ne na medjusobna prozivanja.amarovac je napisao/la:konstatacija. tvoje agregatno stanje. ako ti nije jasno, pitaj moderatore ko sam, pa mi se javi da ti pojasnim. klošaru.
http://oi65.tinypic.com/2nia5ok.jpg
Koliko su jadni samo
Koliko su jadni samo
Mene za to prozivati ne mozes jer svi znaju stav moj o bivsoj Upravi i o cijeloj situaciji. Ja hvala dragom Bogu ne pripadam nijednoj strani i podrzavam svaku odluku koja je dobra za Zelju bez obzira ko je donio. Nit sam fan Amara nit Misimovica nit bilo koga vec Zelje.amarovac je napisao/la:ko te onda zvao da kažeš bilo šta jazavče mali? niti sam ti se obraćao, niti sam te spomenuo. ovde je samo riječ o propagandi od rajlovačkog sina i malih jazavaca kontra NAŠE svetinje....nikad više... na betaniju pa pravite klub....LjoZee je napisao/la:Ako me nazivas klosarom jer sam ti ono bez lose namjere rekao nastavi slobodno. Odavno je admin na ovom forumu rekao da nema vise prozivanja ljudi sa drugog foruma i da nema prica stara-nova Uprava jer idu banovi. Nit imam namjeru da se svadjam nit da bilo koga trazim jer znam da ti nikakvo zlo nanio nisam. Haman svi smatraju da vise je dosta te price jer moramo se fokusirati na podrsku tima ne na medjusobna prozivanja.amarovac je napisao/la:konstatacija. tvoje agregatno stanje. ako ti nije jasno, pitaj moderatore ko sam, pa mi se javi da ti pojasnim. klošaru.
http://1921.ba/
Super je novi izgled portala @1921ba. Svaka cast imate odlican smisao za ove dizajne i to.
Super je novi izgled portala @1921ba. Svaka cast imate odlican smisao za ove dizajne i to.

Pusti budalu koji se qurac njemu pravdasLjoZee je napisao/la:.

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Znas ti ko je on??????Azpi je napisao/la:Pusti budalu koji se qurac njemu pravdasLjoZee je napisao/la:.
Ma jok ko ga yebe ko god da jeManijaci19871921 je napisao/la:Znas ti ko je on??????Azpi je napisao/la:Pusti budalu koji se qurac njemu pravdasLjoZee je napisao/la:.

Moramo moderatori pitat tako kaze

!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Ne znam ni ja valaAzpi je napisao/la:Pusti budalu koji se qurac njemu pravdasLjoZee je napisao/la:.

Hajde Štila šarni 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], supervizor i 11 gostiju.