PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BosniaBoston
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la BosniaBoston » 30 jul 2019, 18:13

redbull93 je napisao/la:Dokoljenko najutjecajniji zeljovac hahahaha

Sa ovim se prekucali sami sebe.
Jedan od utjecajnijih.Ocigledno si zaboravio citati nakon dugog boravka u debelom crijevu
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 30 jul 2019, 18:15

Penaltiky je napisao/la:

Pogledaj tri intelektualne gromade iznad svog posta.
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 30 jul 2019, 18:15

let3 je napisao/la:
simidobar je napisao/la:
let3 je napisao/la:Fina gradska raja se ne zna normalno prepucavati, vec moraju pominjati ratne zločince Šešelja, Radovana i ostalu gamad :tokralju: valjda misle da tako šukaju jedni drugima :urnebes: I to sve u vezi navijackog prepucavanja oko fudbalskih klubove iz BIH :rol:

Neko ko zaluta ovdje i vidi šta se piše, reko bi kakvi su ovo primitivci grob te ne yebo :tokralju:
10 dana govorim ovom vasem analiticaru da prestane sa tim i ti se fol sad javio da nesto kazes..
Iskreno receno, za mene je svkao debil na kub ko pominje rat, ratne zločince, tenkiste i sve vezano za smrt na temi od PLBIH :rol:
Nebitno za koga navijao, taman da mi je brat rođeni. A takvih ovdje ima za izvoza. Onaj jedan stavio sliku kako gori Grbavica, kao gorice opet i to je kao šuk neki, jel :clap: drugi pominje zlikovca Radovana koji je rušio ovaj grad itd :facepalm: šta je slijedece? pretpostavljam drugi zlikovac Mladić, jel to...i šta onda kad i to ispucaju :puke: kreteni neodgojeni.
Ne znam sta da ti kazem, fino sam mu objasnio, molio ga..

Nije uredu braca da samo mene boli..

A vi koji mislite da su to sve debili sto spominju ovakve stvari sutili ste 10 je*enih dana... progovarate tek sad uz seselja..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 30 jul 2019, 18:16

Vanja8 je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:E sad me interesuje zasto @Osim13 suti na ove postove o Radovanu,a kad im pomenes tenkistu VRS,kad im pomenes Tifu,onda kritikuje...
Javi se Oske...
?

Pa paša moj ja se javio sa onim zadnjim postom upravo na tu temu, kada se izdrkavala priča o Radovanu. I na to sam se samo nadovezao pričom i Odi, ustašama i sl. koje se tada nisu spominjale. Uglavnom sam naveo sve loše stvari nevezano sa čije strane. Slobodno prelistaj, nisi izgleda dobro pročitao.
Jesam,jesam bas procitao,a prozvao sam te jer sutis na ove postove od strane štrumfova...
Kao sto rece ,da si imao dosta iz porodice nastradalih u ovom ratu,medjutim nisi ni jednom prosvjetlio jarane ,da je ta prica nepotrebna na ovoj temi...
Ne kontam, al haj probaću opet:

Prošle sedmice kada se potezala priča o Radovanu napisao sam onaj post i vezan je za Radovana. Ne kontam šta je teško tako skontati. Tada kada sam ja taj post napisao nije se spominjao ni Oda ni Šešelj ni bilo ko drugi već Radovan i post je bio usmjeren ka tome.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 30 jul 2019, 18:17

Tek sam sad shvato da je Virtov profil stariji od “himne” sirnica
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 30 jul 2019, 18:18

Penaltiky je napisao/la:

Pogledaj tri intelektualne gromade iznad svog posta.
:urnebes: :urnebes:

Bgm velika konkurencija ove godine za kantu godine .

Jedno je sigurno, bit ce sa zeljinog pdf-a.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 30 jul 2019, 18:19

Osim13 je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:
?

Pa paša moj ja se javio sa onim zadnjim postom upravo na tu temu, kada se izdrkavala priča o Radovanu. I na to sam se samo nadovezao pričom i Odi, ustašama i sl. koje se tada nisu spominjale. Uglavnom sam naveo sve loše stvari nevezano sa čije strane. Slobodno prelistaj, nisi izgleda dobro pročitao.
Jesam,jesam bas procitao,a prozvao sam te jer sutis na ove postove od strane štrumfova...
Kao sto rece ,da si imao dosta iz porodice nastradalih u ovom ratu,medjutim nisi ni jednom prosvjetlio jarane ,da je ta prica nepotrebna na ovoj temi...
Ne kontam, al haj probaću opet:

Prošle sedmice kada se potezala priča o Radovanu napisao sam onaj post i vezan je za Radovana. Ne kontam šta je teško tako skontati. Tada kada sam ja taj post napisao nije se spominjao ni Oda ni Šešelj ni bilo ko drugi već Radovan i post je bio usmjeren ka tome.
Pa Oske,danas se ne razumijemo ocigledno...Cijelo vrijeme ti pokusavam reci,zasto ne ponovis onaj post , svojim plavim jaranaima jer forsiranje nekih stvari od jedne te iste osobe sa 15 nickova potegnuce opet istu pricu...

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 30 jul 2019, 18:19

GOAT je napisao/la:https://www.instagram.com/fkzeljeznicar/

Hiljadu pratilaca za dan.Hajmo Manijaci jos 750 do 40k.Prvi u :bih:

GOLEM SI ZELJO !!
Poceli kupovati "followere" :rol:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 jul 2019, 18:21

Ove godine se i ja vraćam u konkurenciju, samo da najavim Pitarima
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 30 jul 2019, 18:21

Vanja8 je napisao/la: Pa Oske,danas se ne razumijemo ocigledno...Cijelo vrijeme ti pokusavam reci,zasto ne ponovis onaj post , svojim plavim jaranaima jer forsiranje nekih stvari od jedne te iste osobe sa 15 nickova potegnuce opet istu pricu...
Pokušao sam vidio da ne ide, čak je otišlo još dalje. Svakom na obraz i Radovan i ostalo povezivanje takvih persona sa Sarajevom i Željom. Pisao sam x puta, bolje nekad ništa ne napisati nego se pokušavati zayebavati na taj način.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 30 jul 2019, 18:23

Osim13 je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la: Pa Oske,danas se ne razumijemo ocigledno...Cijelo vrijeme ti pokusavam reci,zasto ne ponovis onaj post , svojim plavim jaranaima jer forsiranje nekih stvari od jedne te iste osobe sa 15 nickova potegnuce opet istu pricu...
Pokušao sam vidio da ne ide, čak je otišlo još dalje. Svakom na obraz i Radovan i ostalo povezivanje takvih persona sa Sarajevom i Željom. Pisao sam x puta, bolje nekad ništa ne napisati nego se pokušavati zayebavati na taj način.
Ma yaa, nista cudno...
Za tebe Oske... :thumbup:
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 30 jul 2019, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 30 jul 2019, 18:23

Ne kontam te danas vala nikako al haj

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 30 jul 2019, 18:24

Osim13 je napisao/la:Ne kontam te danas vala nikako al haj
Ma nema veze...

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 30 jul 2019, 18:25

MCMXLVI je napisao/la:

GOLEM SI ZELJO !!
Biće Željo please show bobs and vegana.

https://www.klix.ba/sport/nogomet/iz-ze ... /190730106

Jel ovo sad kukaju :rol:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 30 jul 2019, 18:26

Virtu4l je napisao/la:Ove godine se i ja vraćam u konkurenciju, samo da najavim Pitarima
Vise ces kanti skupit neg oni titula :D
#Punoljetstvo

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 jul 2019, 18:27

Šta je problem sa Karadžićem? Pa u to vrijeme niko nije mogao ni pretpostaviti u kakvog će se monstruma pretvoriti, a svakako su se igrači Sarajeva uglavnom sprdali sa njim.
Voli te tvoje Sarajevo.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 30 jul 2019, 18:27

BosniaBoston je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Ove godine se i ja vraćam u konkurenciju, samo da najavim Pitarima
Rece navijac kluba koji nije slsvio titulu, koliko ono godina, 7 ?

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 30 jul 2019, 18:28

Virtu4l je napisao/la:Šta je problem sa Karadžićem? Pa u to vrijeme niko nije mogao ni pretpostaviti u kakvog će se monstruma pretvoriti, a svakako su se igrači Sarajeva uglavnom sprdali sa njim.
Možda bi ga neki psihijatar i skužio :mrgreen:
Zip je napisao/la:
BosniaBoston je napisao/la:
Rece navijac kluba koji nije slsvio titulu, koliko ono godina, 7 ?

Ma kakve veze ima kad je ko titulu slavio :rol:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 30 jul 2019, 18:29

MCMXLVI je napisao/la:

GOLEM SI ZELJO !!
Ma pusti debila on dok napise 3 stranice knjige otvori hiljadu acc na instagramu... Inace knjiga mu se zove "I p*deri su ljudi", autobigrafska je.. on je poznati pesko iz mira, kad ljudi ovde nisu ni znali sta je to...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 jul 2019, 18:32

Penaltiky je napisao/la:
https://www.klix.ba/sport/nogomet/iz-ze ... /190730106

Jel ovo sad kukaju :rol:
Poenta je da nisu mogli garantovati da njihovi navijači neće praviti štetu, čime bi se automatski aktivirala klauzula od 100.000 KM. Plus što bi im Opština ili Kanton, neko od njih, pomogao oko troškova (to su isprosili) pa bi na kraju ispalo isto kao na BP, ali ne vjeruju svojim navijačima i gotovo je sigurno da bi ostali bez tih 100.000 KM.
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.