RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

nekoIzMostara
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la nekoIzMostara » 29 jul 2019, 13:56

najrodjeniji je napisao/la:Pa realno i jesam, naspram ostalih Rodnija :mrgreen:

E čuj, treba stavit 20 maraka svaku utakmicu kartu, ovce će i dalje biti ovce. I gdje se to još članska kupuje svake godine u pm, član sam jednog inostranog kluba, jednom plaćeno, simbolično, otad stalno dolaze neki popusti za opremu, poklon bonovi i slično. Ne moramo mi imat taj nivo, ali nećemo imat ni sličan. Već se sve iz predsezone što sam napisao pokazalo tačno, a pokazat će se i ostalo. hej zamisli uđeš u sezonu s ekipom slabijom od one koja nije mogla dobit raspali olimpik kojem je najbolji igrac covjek do 45 godina jbt
Ocigledno je da natezes da Velez ispadne iz lige, kako bi svoj neki ego i inat zadovoljio, i kako bi se iapostavilo da si upravu. E pa u inat tebi necemo ispasti i bice sve bolje nego sto ocekujes. Zahvaliti se Bogu pa nemamo takvog clana. Zivio sto duze da te izjeda iznutra.
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

najrodjeniji
Kontakt:

Post Postao/la najrodjeniji » 29 jul 2019, 14:00

nekoIzMostara je napisao/la:
najrodjeniji je napisao/la:Pa realno i jesam, naspram ostalih Rodnija :mrgreen:

E čuj, treba stavit 20 maraka svaku utakmicu kartu, ovce će i dalje biti ovce. I gdje se to još članska kupuje svake godine u pm, član sam jednog inostranog kluba, jednom plaćeno, simbolično, otad stalno dolaze neki popusti za opremu, poklon bonovi i slično. Ne moramo mi imat taj nivo, ali nećemo imat ni sličan. Već se sve iz predsezone što sam napisao pokazalo tačno, a pokazat će se i ostalo. hej zamisli uđeš u sezonu s ekipom slabijom od one koja nije mogla dobit raspali olimpik kojem je najbolji igrac covjek do 45 godina jbt
Ocigledno je da natezes da Velez ispadne iz lige, kako bi svoj neki ego i inat zadovoljio, i kako bi se iapostavilo da si upravu. E pa u inat tebi necemo ispasti i bice sve bolje nego sto ocekujes. Zahvaliti se Bogu pa nemamo takvog clana. Zivio sto duze da te izjeda iznutra.
Pa i treba ispast kad vidim ko se sve uhvatio navijanja za Velež. Bolje da smo se ugasili. Napravili sve jbt, gradiš nešto 4 godine i onda sve upropastiš za mjesec dana radi nestručnosti i škrtosti. I tu se nađe neko pametovat da to nije tako. Nek naš Čelik mlatne doće ti 300 ljudi na iduću, od toga 200 da likuju, eto kakvi ste navijači. Ja kažem da neću nikako i neću
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 29 jul 2019, 14:31

Najrodjeniji,ko god da si, ti prijatelju nisi sekunde normalan,ako ti vec dijagnoza nije ustanovljena otidji kod doktora nek ti pomogne ( najbolje psihijatra )

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 29 jul 2019, 14:58

Uh sto me svi izignorirase , al razumljivo. Nije bas situacija da ja uljecem sa pitanjima....
Zelim vam 3 boda protiv kompleksasa , po onom sto sam gledao u Sirokom imali su puno srece i raspolozenog Pavlovica , ovu nasu kao sto reko necu komentarisat jer nanosis koliko god pokusao realan bit. Ako odigrate kao protiv madjara 3 boda......
Ona ce donjet mir sa par novih igraca ste u biznisu . Celika ne moze pratit sreca vjecno a i Pavlovic nije Buffon , samo ga krenulo dvije mada su zavrsnie i bile lose.
Pritisnite i nakon 60 padaju vidno fizicki, losi su na bokovima a ni halfovi nisu bog zna sta, solidan im je napad sa Okicem nazad cuvajte se gresaka i mislim da ih mozete uzet . Prijatno i jos jednom se izvinjavam na smetnji .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

FSB

Post Postao/la FSB » 29 jul 2019, 16:01

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 03:17, ukupno mijenjano 2 puta.

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 29 jul 2019, 16:02

paulus je napisao/la:Uh sto me svi izignorirase , al razumljivo. Nije bas situacija da ja uljecem sa pitanjima....
Zelim vam 3 boda protiv kompleksasa , po onom sto sam gledao u Sirokom imali su puno srece i raspolozenog Pavlovica , ovu nasu kao sto reko necu komentarisat jer nanosis koliko god pokusao realan bit. Ako odigrate kao protiv madjara 3 boda......
Ona ce donjet mir sa par novih igraca ste u biznisu . Celika ne moze pratit sreca vjecno a i Pavlovic nije Buffon , samo ga krenulo dvije mada su zavrsnie i bile lose.
Pritisnite i nakon 60 padaju vidno fizicki, losi su na bokovima a ni halfovi nisu bog zna sta, solidan im je napad sa Okicem nazad cuvajte se gresaka i mislim da ih mozete uzet . Prijatno i jos jednom se izvinjavam na smetnji .
Sefe, sve stoji tvoje. Ali iskreno imamo mladu i nezrelu ekipu, pozadi smo tanki jedino ako Kosta Manev ne bude mogao igrati odmah. Poslije toga sve je bingo, a plus nemamo spica. Imamo ali nemamo prednje vezne da isprate njegove kretnje. Vehabovic i Behram u nikad goroj formi, ili strahu..

Svako dobro ti zelim.
Ti si naša ljubav jedina!

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 29 jul 2019, 16:08

paulus je napisao/la:Uh sto me svi izignorirase , al razumljivo. Nije bas situacija da ja uljecem sa pitanjima....
Pozz drug, sumnjam da te iko namjerno ignorisao. Imamo kao sto vidis raspravu sa ovim najrodenijim. Vjerovatno raja nije gledala tekku. Ja sam pogledao od 70 minute i mogu reci da se vidi iz aviona da ste kvalitetnija ekipa. Kakvo je stanje bilo do 70 minute nezz, al je ocigledno da ste bolja ekipa i od njih i bilo koga u ovoj ligi. Zelim vam srecu u nastavku sezone i aBd protiv Bate/Rosenborga. :bih:

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 29 jul 2019, 16:18

FSB je napisao/la:Majstor zanata...

Fudbalski sudija na utakmici Zrinjski - Velež demonstrira kako "ubiti" sudijsko vrijeme, "smirivanjem igrača". Od dva i pol minuta, aktivna igra je trajala 10 sekundi.

Ukupno 10 sekundi igre u nadoknadi:

+ Igraču Veleža ona djeca ne daju loptu da izvede korner. Mora sam otići po nju.
Inace dobar sudija, ali na ovoj utakmici je nevidjeni papak ispao. Ocigledno ljubljenje straznjice "kumovima" i mentorima iz zap. Hercegovine. Kad na sve dodas hvalospjeve o njemu koje je kreten Suko bulaznio tokom prijenosa (svrsavao je na svaki zvizduk glavnog suca hvaleci ga, pretjerano i bespotrebno), onda bude jasno kakav je bio zadak sudacko-medijske bulumente sinoc.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 29 jul 2019, 16:27

najrodjeniji je napisao/la: Na zimu se neće isplatit davat pare na pojačanja jer ćemo bit jednom nogom u federalci opet
Smiri se jbt, tek je drugo kolo. Nekako cemo ostati.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

RASanticeva
Kontakt:

Post Postao/la RASanticeva » 29 jul 2019, 16:31

Zoom088 je napisao/la:
FSB je napisao/la:Majstor zanata...

Fudbalski sudija na utakmici Zrinjski - Velež demonstrira kako "ubiti" sudijsko vrijeme, "smirivanjem igrača". Od dva i pol minuta, aktivna igra je trajala 10 sekundi.

Ukupno 10 sekundi igre u nadoknadi:

+ Igraču Veleža ona djeca ne daju loptu da izvede korner. Mora sam otići po nju.
Inace dobar sudija, ali na ovoj utakmici je nevidjeni papak ispao. Ocigledno ljubljenje straznjice "kumovima" i mentorima iz zap. Hercegovine. Kad na sve dodas hvalospjeve o njemu koje je kreten Suko bulaznio tokom prijenosa (svrsavao je na svaki zvizduk glavnog suca hvaleci ga, pretjerano i bespotrebno), onda bude jasno kakav je bio zadak sudacko-medijske bulumente sinoc.
Ja sam rekao jučer - nek gube slave ovu pobjedu, ali cinjenica je da su plastika i uvijek ce biti. Mali kerić HDZ-a kao i ona balavurdija koja kao plaćenićka banda prosipa neku silu dok im ne dođe netko tko će ih vratiti u realnost

I Šukina neće goriti do zore - jedino gdje i može raditi je na Moja TV jer nijedna razumna medijska kuća neće pustiti prodavača magle da im uzima pare za analizu koja kao da je napisana na toalet papiru. Volio bi nego pare da ih mlatne i Utrecht i Željo samo da ih začepi i da ih vrati u realnost njihovih 2 sa 2 u kojima fantaziraju da su neki klub a ne mogu proći nekog tamo Dudelangea i Shiraka

Okrećemo se u subotu dolazi Čelik i ja konačno opet na utakmicu domaću i da ovo sve ostavimo iza sebe, a naše vrijeme tek dolazi...ne zaboravite to nikada

Sve vas voli brat - hvala svima onima koji su uz nas kroz ovo sve, kapa do poda
Mostar u srcu, Velež do groba

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 29 jul 2019, 16:44

Pozz drug, sumnjam da te iko namjerno ignorisao. Imamo kao sto vidis raspravu sa ovim najrodenijim. Vjerovatno raja nije gledala tekku. Ja sam pogledao od 70 minute i mogu reci da se vidi iz aviona da ste kvalitetnija ekipa. Kakvo je stanje bilo do 70 minute nezz, al je ocigledno da ste bolja ekipa i od njih i bilo koga u ovoj ligi. Zelim vam srecu u nastavku sezone i aBd protiv Bate/Rosenborga. :bih:
Ma ja skonto sa da ste u raspravi. ne panicite uzimate Celik i onda lagano jos va pojacanja i tu ste. Nosili ste se odlicno sa jednim Zrinskim koji ima 20 kvalitetnih igraca i zasluzili makar bod. Ja licno a j9mnogi pitari a i mnogi Bosanci i Hercegoci vas zelimo gdje pripadate. I ne sumnjam da cete ostat tu!
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

FSB

Post Postao/la FSB » 29 jul 2019, 23:50

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 03:17, ukupno mijenjano 1 put.

Mramic24
Kontakt:

Post Postao/la Mramic24 » 30 jul 2019, 16:59

Zoom088 je napisao/la:
Mramic24 je napisao/la:Tamo negdje oko 6 kola , posjeta ce vam pasti na 1000 po tekmi ,, to je ono sto sam vam govorio da ce posjeta uvijek biti bolja kad se borite za PL , nego kad ste sredina tebele u PL (ako i budete uopste sredina) , tek se sad vidi razlika kvaliteta ekipa u prvoj ligi i pl ... niste trebali izgubiti zadnju tekmu ali eto vise nesrece nego neznanja , sretno vam dalje pozz iz Bihaća
Tamo negdje oko 6. kola ce svima pasti posjeta. Vrijeme je godisnjih odmora, dijaspora je tu, slucajni prolaznici...Kada prodje sezona godisnjih odmora i kada se vremenske prilike pogorsaju na svakom ce stadionu biti manje gledalaca.
Ne znam da ste prosle sezone imali ispod 3000 , tako da ne pije vode to "vrijeme" ... Volio bih da grijesim , ali ista vam je sudbina kao i tuzlanskoj Slobodi kad je usla ... Uvijek bi izabrao pun stadion i euforiju u federalki , nego 500 gledaoca u PL...

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 30 jul 2019, 17:03

Mramic24 je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:
Mramic24 je napisao/la:Tamo negdje oko 6 kola , posjeta ce vam pasti na 1000 po tekmi ,, to je ono sto sam vam govorio da ce posjeta uvijek biti bolja kad se borite za PL , nego kad ste sredina tebele u PL (ako i budete uopste sredina) , tek se sad vidi razlika kvaliteta ekipa u prvoj ligi i pl ... niste trebali izgubiti zadnju tekmu ali eto vise nesrece nego neznanja , sretno vam dalje pozz iz Bihaća
Tamo negdje oko 6. kola ce svima pasti posjeta. Vrijeme je godisnjih odmora, dijaspora je tu, slucajni prolaznici...Kada prodje sezona godisnjih odmora i kada se vremenske prilike pogorsaju na svakom ce stadionu biti manje gledalaca.
Ne znam da ste prosle sezone imali ispod 3000 , tako da ne pije vode to "vrijeme" ... Volio bih da grijesim , ali ista vam je sudbina kao i tuzlanskoj Slobodi kad je usla ... Uvijek bi izabrao pun stadion i euforiju u federalki , nego 500 gledaoca u PL...
Ni jedna tekma nece ove godine imati sigurno ispod 1700 gledalaca,a mozda ni ispod 2 milje vjeruj nam. Cijene navijaci svi sto radi se oko kluba i svjesni smo svi da ne moze sve odjednom, izuzev nekolicine budala koje hoce sve preko noci. 20 godina smo cekali da se nesto pozitivno pocne desavati u i oko Veleza, i par poraza nas nece poremetiti, kako mnogi prognoziraju.
Samo lagano aBd :) :bih:

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 30 jul 2019, 17:22

Mramic24 je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:

Iskreno prijatelju ja ne bi, vise volim da se sekiram zbog Zrinjskog, Mladosti nego zbog Gorazda i slicnih ekipa u federalnoj bez ikakvog omalovazavanja istih. Kako god u PLBIH je skoro svako kolo derbi sa nekim, tako da je mnogo zanimljivije nego u federalnoj, ako nista napatili smo se dovoljno u federalnoj tako da mi je te lige i euforije u njoj preko glave. Sto se tice posjete u PL, razumljivo je da ljude privlace rezultati i bez istih rezultata nijedan klub u nasoj ligi ne moze ocekivati vecu posjetu ili posjete konstantno na utakmicama tokom jedne sezone. Misljenja sam da bi trebali zadrzati posjetu koliko toliko u normali, a da ne dozivi toliki pad, vjerovatno ce ubrzo biti u pogonu Manev i Urdinov tako da smo sa ta dva igraca u startu iskusniji i kvalitetniji 20-30%.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 30 jul 2019, 17:35

Mramic24 je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:
Vidi buraz, ja sam ti naveo samo par faktora koji uticu na smanjenje posjete na svakom stadionu kod nas. To su fakti i bespredmetno je raspravljati o njima. Normalno je da rezultati uticu na posjecenost utakmica, ali mislim da u slucaju Veleza to nije presudni faktor (vec je @Nekoizmostara napisao o cemu se radi). Uostalom, ne tvrdim nista. Ja se nadam da grijesis i tu bih zavrsio pricu o posjecenosti ako je ikako moguce.
Moje su pretpostavke (i nadanja) da ce tribine i u narednom kolu biti ispunjene do posljednjeg mjesta jer ce ovo biti prijelomna utakmica za Velez a pobjeda je svakako imperativ. Svi zele svjedociti prvoj pobjedi i "probijanju leda" u ovoj povratnickoj sezoni.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Litmanen
Kontakt:

Post Postao/la Litmanen » 30 jul 2019, 18:01

Zoom088 je napisao/la:
Ne znam da ste prosle sezone imali ispod 3000 , tako da ne pije vode to "vrijeme" ... Volio bih da grijesim , ali ista vam je sudbina kao i tuzlanskoj Slobodi kad je usla ... Uvijek bi izabrao pun stadion i euforiju u federalki , nego 500 gledaoca u PL...[/quote]

Vidi buraz, ja sam ti naveo samo par faktora koji uticu na smanjenje posjete na svakom stadionu kod nas. To su fakti i bespredmetno je raspravljati o njima. Normalno je da rezultati uticu na posjecenost utakmica, ali mislim da u slucaju Veleza to nije presudni faktor (vec je @Nekoizmostara napisao o cemu se radi). Uostalom, ne tvrdim nista. Ja se nadam da grijesis i tu bih zavrsio pricu o posjecenosti ako je ikako moguce.
Moje su pretpostavke (i nadanja) da ce tribine i u narednom kolu biti ispunjene do posljednjeg mjesta jer ce ovo biti prijelomna utakmica za Velez a pobjeda je svakako imperativ. Svi zele svjedociti prvoj pobjedi i "probijanju leda" u ovoj povratnickoj sezoni.[/quote]
To probijanje ce da saceka drugu priliku, uvjerit ces se i sam

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 30 jul 2019, 18:26

A ne znam zasto ovi "GOSTI" na ovoj temi nasu iducu utakmicu predstavljaju kao najbitniju do sad ? Jos 31 kolo ostalo do kraja,pojacanja dolaze Fajke se vraca samo opusteno i bez ikakvog pritiska momci :)
#musvdg

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 30 jul 2019, 18:37

Litmanen je napisao/la: To probijanje ce da saceka drugu priliku, uvjerit ces se i sam
Celik dobra iskusna fizicki i kondiciono spremna ekipa, jedan od najvecih derbija u nasoj ligi. Dobro odigrali protiv Sarajeva, barem sto sam upratio. Medutim sa ponovljenom igrom kao protiv Zrinjskog se imamo pravo nadati pozitivnom rezultatu. Uzmi jos u obzir da se Fajic vraca u nase redove, te da ce neke od prilika koje se ukazu biti kaznjene, sto nazalost protiv Zrinjskog nije bio slucaj. Sretno od 4 kola :)

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 30 jul 2019, 18:51

Litmanen je napisao/la: To probijanje ce da saceka drugu priliku, uvjerit ces se i sam
Celik dobra iskusna fizicki i kondiciono spremna ekipa, jedan od najvecih derbija u nasoj ligi. Dobro odigrali protiv Sarajeva, barem sto sam upratio. Medutim sa ponovljenom igrom kao protiv Zrinjskog se imamo pravo nadati pozitivnom rezultatu. Uzmi jos u obzir da se Fajic vraca u nase redove, te da ce neke od prilika koje se ukazu biti kaznjene, sto nazalost protiv Zrinjskog nije bio slucaj. Sretno od 4 kola :)
Kako su spremni kad su obe utakmice pali u 60min? Cak i na njihovoj stranici kluba mozes vidit da su nezadovoljni fizickom spremom

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.