A one od otkazanog derbijaRokoko87 je napisao/la:Vrijedel one protiv Hajduka

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
A one od otkazanog derbijaRokoko87 je napisao/la:Vrijedel one protiv Hajduka
koliko sam cuo tek oko januara ce se donijeti odluka ... mahalska ako je tacna nasi bivsi su bas levati tj. debili ispali a i ona prica da je tuzba nekoliko desetina hijada franaka ili eura stali vec nije tacna ... al eto vrijeme ce pokazatiirfo je napisao/la:Tesko da ce Cas do septembra donijet odluku
Al' se znaš čovjeku u ćejf posratirfo je napisao/la:Tesko da ce Cas do septembra donijet odluku
Nema potrebe silit nesto sto nije moguce i samim tim stvarati nepotrebni pritisak. Akolezeljovac je napisao/la:Osime, Upravo... Vracajte Zakarica, znaci titula je onda tu 80%!
Sramota ako ga Borac uzme.....
Ako je ikako moguce ga dovesti, ja bi ga vratio... Ono je doktor.... Taman da se vucara....Bezideja je napisao/la:Nema potrebe silit nesto sto nije moguce i samim tim stvarati nepotrebni pritisak. Akolezeljovac je napisao/la:Osime, Upravo... Vracajte Zakarica, znaci titula je onda tu 80%!
Zakaric nam ne treba i da ga mozemo dovesti. Da mi se vucara po terenu ko prebijana macka.
Daj nova lica, zeljna igre.. Crnca i tako to.
Jel se zezaš ili ironičan?kolezeljovac je napisao/la:Osime, Upravo... Vracajte Zakarica, znaci titula je onda tu 80%!
Nisam bio dobro upucen, sad sam citao....UBIPITAR je napisao/la:Jel se zezaš ili ironičan?kolezeljovac je napisao/la:Osime, Upravo... Vracajte Zakarica, znaci titula je onda tu 80%!
Sad sam tek procitaoUBIPITAR je napisao/la:A reci ti nama kako ga registrovati,budi fin i objasni
Biće svakako, jal od tuge il radosti vidjećemobraco je napisao/la:Zamislite u ovih nekoliko dana se stvari odviju sljedećim redoslijedom:
1. Sutra/prekosutra potpišemo Štilića, euforija još veća pred Zrinjski, karte će se tražit masovno
2. Pobjedimo Zrinjskog pred 10.000 navijača
3. U ponedjeljak CAS donosi odluku u našu korist
Bilo bi
Evo me ispade ko IrfoUBIPITAR je napisao/la:Hoćemo,samo se ljudi dragi nemojte zalijetati na neke informacije,posebno ne o igračima,o tom ima ko da brine,fala Bogu.