Ja ne dajem ali vidim dijasporaše da dijele uveliko.ASD je napisao/la:Nemoj im davati pare pa ćeš vidjeti.Fantasista je napisao/la:Oni ovdje uživaju. Lijepo vrijeme, fin grad, raja im daje pare po ulici. Piva marka i uživaj brate. Pa meni svaki koji je prišao i tražio pare je bio pijan zemlja.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Fantasista
- Kontakt:
Re: Chat
Ne znaju ni da postoji.ASD je napisao/la:Vjerovatno niko živ od njegovih ne zna da je umro.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Lik je ubijen u skoro pa centru Tuzle i to klixu nije najveća vijest dana? Nayebali smo definitivno. Prvi put da imam strah od migranata u Tuzli.
Let's talk about SIX baby!
S obzirom da je Jack Daniels viski sumnjam da ima te Coca Coline fore s imenimaharden je napisao/la:jel zna neko gdje se moze kupiti jack daniels sa natpisom po zelji, ili neka tako flasa a da nije piva... moze link ili kontakt
A s obzirom da se puni i samo na jednom mjestu na svijetu, i da ima s imenima opet sumnjam da bi našo Muradifa i Ramizu

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ma vidjao sam po netu vec, bilo i na piku prije ... ne mora biti Jack, moze neka druga zesca na taj fazonPenaltiky je napisao/la:S obzirom da je Jack Daniels viski sumnjam da ima te Coca Coline fore s imenimaharden je napisao/la:jel zna neko gdje se moze kupiti jack daniels sa natpisom po zelji, ili neka tako flasa a da nije piva... moze link ili kontakt
A s obzirom da se puni i samo na jednom mjestu na svijetu, i da ima s imenima opet sumnjam da bi našo Muradifa i Ramizu

Ma za rodjendanski poklon.ASD je napisao/la:Hoces da se slikaš s njom?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Sarrifufna
Umjesto jednu bocu sa imenom, kupi dvije bez imena. Bit ce sretniji. Ja bih bio. 

pocasni precjednik @ FK Formula
Možda i sretnija.Sarrifufna je napisao/la:Umjesto jednu bocu sa imenom, kupi dvije bez imena. Bit ce sretniji. Ja bih bio.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Imaš na fejsu Poklon boca ukucajharden je napisao/la:Ma vidjao sam po netu vec, bilo i na piku prije ... ne mora biti Jack, moze neka druga zesca na taj fazonPenaltiky je napisao/la:S obzirom da je Jack Daniels viski sumnjam da ima te Coca Coline fore s imenimaharden je napisao/la:jel zna neko gdje se moze kupiti jack daniels sa natpisom po zelji, ili neka tako flasa a da nije piva... moze link ili kontakt
A s obzirom da se puni i samo na jednom mjestu na svijetu, i da ima s imenima opet sumnjam da bi našo Muradifa i Ramizu![]()
Ma za rodjendanski poklon.ASD je napisao/la:Hoces da se slikaš s njom?

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nisam ocekivao da ces mi od svih forumasa ti reci gdje da kupim flasu Jackario_Ferdy88 je napisao/la: Imaš na fejsu Poklon boca ukucaj

Zahvaljujem na odgovoru

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Citirao si sebe kraljuASD je napisao/la:Prije toga se slikaj s njom.ASD je napisao/la: Ma za rodjendanski poklon.
Današnje sponze vole Jack.

Ja ne volim sponze, samo cedne bosnjakinje dolaze u obzir
- ASD
- Kontakt:
Fin si momčina ali ti je moj savjet da ne budeš isključiv, od svake vrste se može imati koristi.harden je napisao/la:Citirao si sebe kraljuASD je napisao/la:Prije toga se slikaj s njom.harden je napisao/la: Ma za rodjendanski poklon.
Današnje sponze vole Jack.![]()
Ja ne volim sponze, samo cedne bosnjakinje dolaze u obzir

Sjebao sam hardverski laptop. Tj dio monitora (desni staticni dio labav haos). Stoji laptop i radi al ne smijem ga preklopit. Malo se i sam oklop monitora odvojio od ekrana. Pa imal neko ideju možel se to popravit kako?
"We need to suffer. And we need to fight."
De slikaj svega ti. Pa ćemo neštoCaptain4 je napisao/la:Sjebao sam hardverski laptop. Tj dio monitora (desni staticni dio labav haos). Stoji laptop i radi al ne smijem ga preklopit. Malo se i sam oklop monitora odvojio od ekrana. Pa imal neko ideju možel se to popravit kako?
Isto mi je bilo. Može se to prepraviti, svako ko radi popravku će ti to lagano srediti. Doduše, morat ćeš keširati oko jojeCaptain4 je napisao/la:Sjebao sam hardverski laptop. Tj dio monitora (desni staticni dio labav haos). Stoji laptop i radi al ne smijem ga preklopit. Malo se i sam oklop monitora odvojio od ekrana. Pa imal neko ideju možel se to popravit kako?

Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Djeca mi yebala mater.Penaltiky je napisao/la:De slikaj svega ti. Pa ćemo neštoCaptain4 je napisao/la:Sjebao sam hardverski laptop. Tj dio monitora (desni staticni dio labav haos). Stoji laptop i radi al ne smijem ga preklopit. Malo se i sam oklop monitora odvojio od ekrana. Pa imal neko ideju možel se to popravit kako?

"We need to suffer. And we need to fight."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.