PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
@buli kako si sinoć razgulio mislio sam jutros ćeš nas ubiti argumentima 

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Zadnja izmjena: Admir74, dana/u 30 jul 2019, 13:55, ukupno mijenjano 2 puta.
Kakve to veze ima sa slikom?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Redbul uvlakac
- Dokoljenko
- Kontakt:
I to na prepucavanjima. Znači dojka na kvadrat. Bradavica.Sariel1987 je napisao/la:Redbul uvlakac

Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
- WestTrebina
- Kontakt:
Evo sad nude i jug, samo da igramo. Zula reko moze i jug i sta god, ali plata prvog mora biti!!!

Moji kmetovi sagnite se i reci "aa"
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- WestTrebina
- Kontakt:
Platio si danak neiskustvu. Oni su i htjeli da im to ponudis. Sad ce te zavoljetiredbull93 je napisao/la:Moji kmetovi sagnite se i reci "aa"

Brate, samo ti kazem prvi utisak na forumu moze bit greska ,al hajd' , sad okreni na jedini moguci izlaz , zajebancija.... Cheers!!!ZenickiLC je napisao/la:Sjedi 4.paulus je napisao/la:ZenickiLC@
You obviously did not understand my post, just fucking read again. It is clear that I m thinking about the future events if this hatred continue and it is also clear that I m talking about whistling at Siroki to National anthem.Man I never have a request to prove that I am speaking English, Kids now speaking English, and language is so easy moron could learn to speak. Writing is a bit harder. To add on that I also never being so misunderstood in two sentences ,that it looks like you haven't even read what I wrote.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- samoposteno
- Kontakt:
- WestTrebina
- Kontakt:
I nas sveti jug cemo vam dati, mozete po njemu i pisati i srati, samo izaberite nas. Zakmecase oni.
NE, odgovori Sabrina

NE, odgovori Sabrina

- Zenicanin988
- Kontakt:
samoposteno je napisao/la:
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
-
- Kontakt:
Stvari su se 95e promijenile, i te price komsija i slicno ne vrijedi.
Ja ih mrzim, I sretan sam jer imam kakav-takav kontakt sa samo jednom osobom koja "zivi zeljeznicar".
Nas oni na orgu porede sa cetnicima i psihijatrom (recimo njihov predsjednik ili ono malo **** od novinara sa indexa) - e pa isto to a i gore ja mislim o njima.
Je.bem i njih, i grbavicu, i jug, i lokomotivu, i letece medvjedice, neleta, seselja, koldzu, a ponajvise **** zeljesncar.
Ja ih mrzim, I sretan sam jer imam kakav-takav kontakt sa samo jednom osobom koja "zivi zeljeznicar".
Nas oni na orgu porede sa cetnicima i psihijatrom (recimo njihov predsjednik ili ono malo **** od novinara sa indexa) - e pa isto to a i gore ja mislim o njima.
Je.bem i njih, i grbavicu, i jug, i lokomotivu, i letece medvjedice, neleta, seselja, koldzu, a ponajvise **** zeljesncar.
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
Za dom nespremni, FK Beskućnik, nemamo gdje, bolje smo popušili Zeničanima, imamo himnu nemamo dom, Ajnadžiću poguraj nas, mi bi ulagali al nemamo gdje, Zijad Blekić nam naplaćivao gledanje utakmice u power pointu...
Patetično.duplakruna46 je napisao/la:Stvari su se 95e promijenile, i te price komsija i slicno ne vrijedi.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
HAHHAH pa ti sto ih nabrajas nisu i nikad nece biti dio FK Zeljecnicar.Vama je Radovan bio alfa i omega u ekipi.duplakruna46 je napisao/la:Stvari su se 95e promijenile, i te price komsija i slicno ne vrijedi.
23
- MocMahale444
WestTrebina je napisao/la:Platio si danak neiskustvu.redbull93 je napisao/la:Moji kmetovi sagnite se i reci "aa"

Sad ono da pozelim pitarima srecu u zenici.
Mi smo plemenit klub i nemamo mrznje prema konama.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ovaj duplacuna teatralniji od sekspira.Jos malo pa ce zeljeznicar biti kriv za ekonomsku krizu u drzavi
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Klasnican primjer papkaduplakruna46 je napisao/la:Stvari su se 95e promijenile, i te price komsija i slicno ne vrijedi.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.