FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AngelDiMaria
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AngelDiMaria » 30 jul 2019, 13:26

Ponovo svaka cast upravi na cijenama
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 30 jul 2019, 13:30

ledesma je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Al kako Bekic centrira za izjednacenje Slobode u 94’ protiv Sirokog... :wtf:
Jest, a prije toga centarsutevi da te Bog sacuva. :urnebes:
Almir Bekic uvijek odigra na visokom nivou protiv Sirokog, ne znam sta je u pitanju, motiv ili jednostavno mu se posreci, ali i dok je igrao za nas svaku tekmu protiv sirokog je odigrao na visokom nivou, pa cak i onu tekmu na kosevu kad se povrijedio u 20min

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 30 jul 2019, 13:32

Osttribine je napisao/la:Sta sad ovaj MUP KS pametuje glede gostovanja navijaca Slobode na Kosevu u subotu, samo kao organizovano kombi i autobusi, sad ce i nama MUP TK isto vratiti slijedeci put, jb ih kombi i autobus. Do sad sam u Tuzlu isao automobilom s rajom bez problema svaki put.
Btw. vidim na temi Slobode se najavljuje neka pobjeda na Kosevu, a zaboravili da na ligasku pobjedu na Koševu cekaju pazi sad od 1981.godine kada je bilo 1:4 za Slobodu. :D

Ma više mi vjerujemo u prolaz u pley off nego oni u pobjedu na Koševu.
Meni su oni sprdnja, od kluba do navijača.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 30 jul 2019, 13:32

ThrillerHz je napisao/la:
paulus je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Nece Krstu, a hoce DM koji moze i CB. Ne kontam :hmmmm:
Sta ne kontas , necu Krleta na neprirodnoj poziciji iako je solidno odigrao ove dvije tekme al mislim da je on blize golu efektivniji igrac , Imamo manjak DM ako nisi primjetio koji su povrjedjeni i nece igrat duze vrjeme , ne znam lozis li me il fakat nisi razumio sta govorim tl pisem. Osim toga imamo Dupovca na CB koji je ogromna razlika na dva startna CB u kvaliteti
Ma nista protiv tebe, nego zezancija na racun izmisljanja Krsti pozicija.

A gle fakticki nama treba tu igrac, ali belaj ce bit kad se svi oporave, onda ce bit dosta nagomilanih igraca. Ja bi sad isforsirao Djokanovica, jer je odlicna prilika za to.
Isto i na stoperu gurnut Kurdica, uz Serbecica ili Lazica mislim da ima odlicnog partnera, da odgovori kvalitetno.

Btw pogrijesio sam juce za Stanoju, ja sam razumio da se vraca sljedeci mjesec, medjutim to se odnosilo na novi pregled, pa ce nakon njeg bit jasnije koliko jos ce biti povrijedjen.
Dug je brate period za Oremusa i za Stanoju , ja sam za to da Djokanovic igra definitivno , al ne mozemo ocekivat od 18 godisnjaka da postane nosioc te pozicije preko noci , mislim da ga Hus odlicno dozira i sa tim mu daje samopouzdanje. Mi da smo znali da ce nam se ovo desit Crepulja bi jos bio ovdje i plus ponavljam 2 3 mjeseca Krste na poziciji dm mi nikako ne ide.
Treba nam taj Dm . Sto se tice igraca duga sezona svi ce imat minutazu.
Samo se nadam da ce Hus odustat od tri krila iza napadaca pored Krleta i Gavrica ako Rahima ne bude ok za Slobodu. Prvo pol protiv Zrinskog Tatar iza napadaca, naprjed nepovezano hala , drugo pol Gavric in Tatar na krilo go i dosta stabilnija igra prema naprjed.Celik isto , raznjeli ih drugo pol .
l sad pokusavam nac neku info jel stvarno nasa razmjena bila 150000 od Andjusica za Guzinu ll ima jos neki dogovor , jer ako je to samo bio bi razocaran i nikako ne lici na dosadasnje poteze naseg SD.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 30 jul 2019, 13:34

ThrillerHz je napisao/la:
paulus je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Nece Krstu, a hoce DM koji moze i CB. Ne kontam :hmmmm:
Sta ne kontas , necu Krleta na neprirodnoj poziciji iako je solidno odigrao ove dvije tekme al mislim da je on blize golu efektivniji igrac , Imamo manjak DM ako nisi primjetio koji su povrjedjeni i nece igrat duze vrjeme , ne znam lozis li me il fakat nisi razumio sta govorim tl pisem. Osim toga imamo Dupovca na CB koji je ogromna razlika na dva startna CB u kvaliteti
Ma nista protiv tebe, nego zezancija na racun izmisljanja Krsti pozicija.

A gle fakticki nama treba tu igrac, ali belaj ce bit kad se svi oporave, onda ce bit dosta nagomilanih igraca. Ja bi sad isforsirao Djokanovica, jer je odlicna prilika za to.
Isto i na stoperu gurnut KurdicU, uz Serbecica ili Lazica mislim da ima odlicnog partnera, da odgovori kvalitetno.

Btw pogrijesio sam juce za Stanoju, ja sam razumio da se vraca sljedeci mjesec, medjutim to se odnosilo na novi pregled, pa ce nakon njeg bit jasnije koliko jos ce biti povrijedjen.
Malo sam ti ispravio post. :kafa:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 30 jul 2019, 13:36

Je li ovaj Babic iz Sirokog zadnji vezni (cini mi se da jeste)?! Evo prilike da dovedemo jeftinu zamjenu koja ce uletiti u paru sa Djokanovicem dok se ne oporavi Stanojevic, a nakon toga ce zadovoljiti klupom i kup utakmicama.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 30 jul 2019, 13:44

AngelDiMaria je napisao/la:Ponovo svaka cast upravi na cijenama
Gdje se prodaju karte? Ne bi volio da se u Zenici moze kupit kamaru karti . Mislim da mi mozemo Bilino napunit lako , Zenica nije tolko daleko , igramo Evropu a ja znam da Hordi ima po cjeloj BiH

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 30 jul 2019, 13:47

paulus je napisao/la:
AngelDiMaria je napisao/la:Ponovo svaka cast upravi na cijenama
Gdje se prodaju karte? Ne bi volio da se u Zenici moze kupit kamaru karti . Mislim da mi mozemo Bilino napunit lako , Zenica nije tolko daleko , igramo Evropu a ja znam da Hordi ima po cjeloj BiH
Mislim protiv slobode hahaha
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 30 jul 2019, 13:50

Napapijri je napisao/la:Je li ovaj Babic iz Sirokog zadnji vezni (cini mi se da jeste)?! Evo prilike da dovedemo jeftinu zamjenu koja ce uletiti u paru sa Djokanovicem dok se ne oporavi Stanojevic, a nakon toga ce zadovoljiti klupom i kup utakmicama.
Kolko sam ja cuo i citao , mi vec imamo tog igraca dogovorenog , al je pod hus hus jos

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 jul 2019, 13:57

Historicar je napisao/la:
Zip je napisao/la:U Norveskoj ce biti puno vise nasih navijaca nego u BL.
I kada smo igrali sa Haugesundom, rekoše mnogi da cemo imati veliku podršku, bodrilo nas 20 ljudi, od toga 15 bili navijači Veleža.
Što trabunjaš gluposti?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 30 jul 2019, 14:00

Ko je sa nama do 2022?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 30 jul 2019, 14:05

ledesma je napisao/la:Ko je sa nama do 2022?
Isfura me refresam ko budala :D
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 30 jul 2019, 14:18

ShofaII je napisao/la:
Isfura me refresam ko budala :D
Stvarno nije fer :)

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 jul 2019, 14:30

Dobar! :thumbup: :lol:

Primismo se svi ko saucesce..
Bahati, bahati Željkan!
1946

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 30 jul 2019, 14:36

joker90 je napisao/la:
Dobar! :thumbup: :lol:

Primismo se svi ko saucesce..
Ma ja sam se primio ko nevinost na laz pa jos uvjek refresam i mislim da ima sanse da je istina
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 30 jul 2019, 14:43

Ko puterice pred cevljanovice na zadnjem sjedistu kad pitaju volis li me...

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 30 jul 2019, 15:12

Onaj najavi u petak, da ce doci vezni igrac za dan-dva, evo prolazi vec utorak nigdje nikog.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 30 jul 2019, 15:15

Radi ove gluposti oko stadiona i kategorije..se zategli odnosi dva gradska rivala do maksimuma..sta se pise na obje strane...mene stid komentara...trebamo se sad pocet krvit po utakmicama...jbga stadion ..

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 30 jul 2019, 15:18

ElCartel11 je napisao/la:Onaj najavi u petak, da ce doci vezni igrac za dan-dva, evo prolazi vec utorak nigdje nikog.
Zar si povjerovao da će ga dovesti za dan - dva.U januaru su recimo znali da na kraju sezone odlaze Mujakić i Šofranac, pa su štopera doveli maltane 48 sati pred Celtic :facepalm: :facepalm:

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 30 jul 2019, 15:22

Saopstenje CRS , zgrozen sam , ono kako nas nije stid sto se zale BP za treniranje djece sto se naplacuje i sto se naplacuje stadion koji se nije mako od tite par metara , dok za isto vrjeme koliko ja znam Zenica ne naplacuje marke Celiku i jos imaju dog da je Celik vlasnik , ustvari ne znam nijednu opstinu koja dere klub koliko najbogatija opstina dere Fk Sarajevo, kazu odrzavanje koseva i pomocnog godisnje je 350000, sta li odrzavaju ?! Sve da je to tacno , najbogatija opstina je mogla snosit makar troskove za djecije treninge .... fuj
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 30 jul 2019, 15:27, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.