Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
3 sedmice kako su uspostavljeni kontakti, tek sad procurilo u medije, a forumasi sa dugim stazom ovdje su davno dobili infoBezideja je napisao/la:Ako je irfo napisao da dolazi Štila on ne moze bazen pogoditkaze ako je vam je lakse urdinov nece u Velez a on potpisao na 5 godina ugovor
![]()
irfo je napisao/la:3 sedmice kako su uspostavljeni kontakti, tek sad procurilo u medije, a forumasi sa dugim stazom ovdje su davno dobili infoBezideja je napisao/la:Ako je irfo napisao da dolazi Štila on ne moze bazen pogoditkaze ako je vam je lakse urdinov nece u Velez a on potpisao na 5 godina ugovor
![]()
Osime potvrdi covjeku
Opet babuka po nekom svom programu radiJadranko Bogičević koji ima problema sa zadnjom ložom također odrađuje treninge po posebnom programu, no i on bi uskoro trebao biti u punom pogonu. Osim pomenutog dvojca svi ostali prvotimci su radili punim intenzitetom.
PlacenikLjoZee je napisao/la:-Ne znam, vidjećemo ako ga postignem. Ne želim još odgovoriti na to pitanje jer mene pokreću emocije. Ako mi se bude slavilo, slaviću, ako ne bude, neću, ali time neću pokazati nepoštovanje prema FK Željezničar ili Manijacima. Ja sam profesionalac, emocije prema nekim klubovima, poput Željezničara, neće prestati, ja sam djelima dokazao neke stvari, a ne riječima poput nekih fudbalera. Ako navijači Željezničara to žele razumiti, oni će to i uraditi, završio je nekadašnji najbolji strijelac BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine.
Znam da ti pogotovo jedva čekaš da Lendrić izađe na teren Grbavice, jesil spremio repertoar psovki?Dokoljenko je napisao/la:Qarina.
Vodim malu djecu sa sobom pa cu se suzdrzati. Dosta je bitnije od ovog prodanog kera koji je qarinu navijacima pokazivao, da napunimo stadion i napravimo atmosferu.braco je napisao/la:Znam da ti pogotovo jedva čekaš da Lendrić izađe na teren Grbavice, jesil spremio repertoar psovki?Dokoljenko je napisao/la:Qarina.
Jedan je #11 sa 273 nastupa za plavi tim!Dokoljenko je napisao/la:Qarina.
UBIPITAR je napisao/la:Jedan je #11 sa 273 nastupa za plavi tim!Dokoljenko je napisao/la:Qarina.
Puno vi meni trazite zamjenu za Veselinovicaamertiger je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/boubacar- ... eler/46286
Evo da Veseli ima zamjenu![]()
![]()
![]()
Još se vodi pod BiH zastavom, nije ni stranac
Ne mozes ljudima objasniti. Danas odigraju sezonu i "legende". Jesu al' na instagramu.irfo je napisao/la:UBIPITAR je napisao/la:Jedan je #11 sa 273 nastupa za plavi tim!Dokoljenko je napisao/la:Qarina.![]()
![]()
![]()
![]()
SF6 je napisao/la:Stila 31 godina jbt. Moze on jos uvijek ubost jedan dobar ugovor, daj boze da dodje kod nas...
ALI ZATO AKO DODJE JA PRVI ODMAH NAJAVLJUJEM TITULU
Da vam bude velik kao meni![]()
By @Irfo
Trenutno korisnika/ca: Hansestadt i 71 gost.