Nisu konkurencija uopće.Bosniacum Lilium je napisao/la:Mogu ga samo glabat cobetini, bubi i jaliFowl95 je napisao/la:Frenkie, Kontra i Indigo bi nakon Berlina i Tokija trebali album snimati u fuckin' Los Angelesu (sudeći po easter eggu u zadnjem Frenkijevom spotu).
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Let's talk about SIX baby!
coby je bog sto se tice producenata na balkanu
mozete hejtati njegove pjesme ili opcenito muziku sto pravi ali je covjek kvalitet
mozete hejtati njegove pjesme ili opcenito muziku sto pravi ali je covjek kvalitet
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Iso Mikiharden je napisao/la:coby je bog sto se tice producenata na balkanu

Let's talk about SIX baby!
pretpostavljam da je nesto slicno ovomeOsim13 je napisao/la: Na osnovu onog retardiranog smijeha mogu zamisliti kako stenje na dormeo madracu memorizirajuće pjene
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Penaltiky je napisao/la:
Za ovo sa Slayerovom majicom je treba bokserom u glavu.

Al bi je štemno iskreno
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Moderator
- Kontakt:
Nakon odmora opet arbajt.
Volim te BiH

Volim te BiH

Miller's na FTVOsim13 je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:
Za ovo sa Slayerovom majicom je treba bokserom u glavu.
Al bi je štemno iskreno
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
jennifer lopez je boginja, kakva anistonPenaltiky je napisao/la:Kome je ova Jennifer Aniston lijepa treba se dobro zapitat.
jel zna neko gdje se moze kupiti jack daniels sa natpisom po zelji, ili neka tako flasa a da nije piva... moze link ili kontakt
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Fantasista
- Kontakt:
Oni ovdje uživaju. Lijepo vrijeme, fin grad, raja im daje pare po ulici. Piva marka i uživaj brate. Pa meni svaki koji je prišao i tražio pare je bio pijan zemlja.
- ASD
- Kontakt:
Nemoj im davati pare pa ćeš vidjeti.Fantasista je napisao/la:Oni ovdje uživaju. Lijepo vrijeme, fin grad, raja im daje pare po ulici. Piva marka i uživaj brate. Pa meni svaki koji je prišao i tražio pare je bio pijan zemlja.
Ovo je bas planski nesto
Ima ih iz malezije
Ima ih iz malezije

Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.