FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

paulus
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la paulus » 30 jul 2019, 10:32

Armanykecman je napisao/la:Izasli smo vam u susret smanjili smo cijenu stadiona maksimalno cisto da se plate troskovi samo bih vas molio za jedno ja znam da ima dobrih navijaca i u Sarajevu i u Zenici a ima i onih drogiranih i glupih na svim stranama nadam se da necete unistavat stadion kao i to kad dodjete u Zenicu da ne pravite probleme zaista bi onda bio haos zelim da vam Bilino bude sretno i udjete u playy off za europsku ligu Pozdrav i svako dobro
Ako niko nije unistio nista za ovaj prosli susret , zasto bi pobogu protiv Bate - Rosenborga...... Nece nista bit nadam se da ce ljudi iz Zenice koji budu na tekmi ako nista bit neutralni. Rivalstvo na terenu i tribinama 90 minuta kad se igra ok, pa cak i peckanje na forumima pre i poslije tekme u nekom razumnom levelu , ostalo sve ulazi u domen koji ja ne razumjem.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 30 jul 2019, 10:37

Kamuflazn je napisao/la:Sto faktor poleti da odbrani stranacke kolege. zeljo sda projekat.
ne obracati paznju ni na jedne okrenuti se lagano utakmici sa Slobodom a onda na Bilino polje da podrzimo sampione u ostvarivanju sto boljeg rezultata
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 30 jul 2019, 10:41

MortemHz je napisao/la:
Jadnimi je napisao/la: Morto idemo ka zadnjoj želji iz tvog nekadašnjeg potpisa. :clap:
Drago mi je što se sjećaš. :)
Šta je ono bilo? Osvajanje duple krune, plasiranje u grupnu fazu i još nešto čini mi se? :)
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 30 jul 2019, 10:47

Armanykecman je napisao/la:Izasli smo vam u susret smanjili smo cijenu stadiona maksimalno cisto da se plate troskovi samo bih vas molio za jedno ja znam da ima dobrih navijaca i u Sarajevu i u Zenici a ima i onih drogiranih i glupih na svim stranama nadam se da necete unistavat stadion kao i to kad dodjete u Zenicu da ne pravite probleme zaista bi onda bio haos zelim da vam Bilino bude sretno i udjete u playy off za europsku ligu Pozdrav i svako dobro
Ne sekiraj se, pa nikad se nista ni na tekmama sa Celikom nije unistilo. A svakako mislim da nas klub garantuje za bilo kakvu stetu. Poslati cemo vam jos par igraca da se oduzimo :mrgreen:
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 30 jul 2019, 10:49

ado-hz je napisao/la:LJUDI IZ UPRAVE CELIKA SU ISPALI KOREKTNI PREMA NAMA DA VISE NE MOZE.
AJDE DA I MI NAVIJACI SAD POKAZEMO DA SMO GOSPODA I U INAT DUSMANIMA NE URADITI NI JEDNU RUZNU STVAR ILI NE DAJ BOZE OSTETITI STADION A SIGURAN SAM DA NECEMO.
EVO JA CU PRVI KAD ZAVRSI TEKMA POKUPITI PAPIRE...NOVINE KOJE SAM DONIO SA SOBOM I OSTAVITI CISTU STOLICU. TOLIKO BAREM MOGU DA URADIM U SVOJE IME.
Super ideja, nije da to inače ne radim ali bude situacija kada zaboravim pa me bude sram samoga sebe.
Treba ovu ideju promovisati i podrzati i na Koševu.
Što se tiče oštećenja mislim da toga sigurno neće biti.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 30 jul 2019, 11:04

Utorak :hmmmmm:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 30 jul 2019, 11:15

U zvanicnom saopstenju FKS stoji da je cijena najma grbavice 3 puta veca od BP.
Sta trabunjaju ovi debili iz faktora. To sto se pise po forumima koje su cijene bile ponudjene, ne znaci da je to tacno. I oni to uzimaju kao relevantno.

BP trazio 12000, a seljaci sa grbavice puno vise.
Sta je tu lose FKS obavijestio javnost?

Jug bi bio za gostujuce navijace, kojih ce doci 50 maximalno, sta sa ostalim kapacitetom juga ? :lol:

Kakvi debili...

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 30 jul 2019, 11:28

Imam neki osjećaj da ćemo ipak igrati protiv BATE-a. :D

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 30 jul 2019, 11:40

Cijene ostale iste, odlično
Za djecu 2KM, sjever 4KM, istok 6KM, zapad 8KM

Bravo

Ja sam na početku bio za Rosenborg ali obzirom da su podjednake ekipe i obzirom da bi bili nosioci kada bi igrali i izbacili BATE, sad sam za njih.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 30 jul 2019, 11:42

U Norveskoj ce biti puno vise nasih navijaca nego u BL.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 30 jul 2019, 11:44

Sta sad ovaj MUP KS pametuje glede gostovanja navijaca Slobode na Kosevu u subotu, samo kao organizovano kombi i autobusi, sad ce i nama MUP TK isto vratiti slijedeci put, jb ih kombi i autobus. Do sad sam u Tuzlu isao automobilom s rajom bez problema svaki put.
Btw. vidim na temi Slobode se najavljuje neka pobjeda na Kosevu, a zaboravili da na ligasku pobjedu na Koševu cekaju pazi sad od 1981.godine kada je bilo 1:4 za Slobodu. :D

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 30 jul 2019, 11:55

Zip je napisao/la:U Norveskoj ce biti puno vise nasih navijaca nego u BL.
I kada smo igrali sa Haugesundom, rekoše mnogi da cemo imati veliku podršku, bodrilo nas 20 ljudi, od toga 15 bili navijači Veleža.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 30 jul 2019, 11:58

Historicar je napisao/la:
I kada smo igrali sa Haugesundom, rekoše mnogi da cemo imati veliku podršku, bodrilo nas 20 ljudi, od toga 15 bili navijači Veleža.
Isti slucaj sa konama, kad su igrali protiv AIK-a, doslo im 10 ljudi.

Pitar1946
Kontakt:

Post Postao/la Pitar1946 » 30 jul 2019, 12:07

Zna li iko sta je sa onima sto su na probi bili,jel jos treniraju sa nama ????

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 30 jul 2019, 12:20

paulus je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Nece Krstu, a hoce DM koji moze i CB. Ne kontam :hmmmm:
Sta ne kontas , necu Krleta na neprirodnoj poziciji iako je solidno odigrao ove dvije tekme al mislim da je on blize golu efektivniji igrac , Imamo manjak DM ako nisi primjetio koji su povrjedjeni i nece igrat duze vrjeme , ne znam lozis li me il fakat nisi razumio sta govorim tl pisem. Osim toga imamo Dupovca na CB koji je ogromna razlika na dva startna CB u kvaliteti
Ma nista protiv tebe, nego zezancija na racun izmisljanja Krsti pozicija.

A gle fakticki nama treba tu igrac, ali belaj ce bit kad se svi oporave, onda ce bit dosta nagomilanih igraca. Ja bi sad isforsirao Djokanovica, jer je odlicna prilika za to.
Isto i na stoperu gurnut Kurdica, uz Serbecica ili Lazica mislim da ima odlicnog partnera, da odgovori kvalitetno.

Btw pogrijesio sam juce za Stanoju, ja sam razumio da se vraca sljedeci mjesec, medjutim to se odnosilo na novi pregled, pa ce nakon njeg bit jasnije koliko jos ce biti povrijedjen.
1946~

File
Kontakt:

Post Postao/la File » 30 jul 2019, 12:22

Iskreno se nadam da će te u grupnu fazu pa da još zaradimo i vi a i mi poz. iz Zenice

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 30 jul 2019, 12:25

Stroj1946 je napisao/la:
Historicar je napisao/la:
Isti slucaj sa konama, kad su igrali protiv AIK-a, doslo im 10 ljudi.
A vidi ovdje. :mrgreen:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 30 jul 2019, 13:10

Almir Beka ima sličnu fintu. :lol: :lol:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 30 jul 2019, 13:23

Al kako Bekic centrira za izjednacenje Slobode u 94’ protiv Sirokog... :wtf:
1946~

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 30 jul 2019, 13:25

ThrillerHz je napisao/la:Al kako Bekic centrira za izjednacenje Slobode u 94’ protiv Sirokog... :wtf:
Jest, a prije toga centarsutevi da te Bog sacuva. :urnebes:
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 32 gosta.