Mislio sam.na gameplayharden je napisao/la:Ona najbitnija: Lite je dzabeMElloo je napisao/la:Koja je razlika izmedju pubg i pugb lite

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Mislio sam.na gameplayharden je napisao/la:Ona najbitnija: Lite je dzabeMElloo je napisao/la:Koja je razlika izmedju pubg i pugb lite
Instaliro i kad pokrenem PUGB Lite is unavailable in your region ???MElloo je napisao/la:Mislio sam.na gameplayharden je napisao/la:Ona najbitnija: Lite je dzabeMElloo je napisao/la:Koja je razlika izmedju pubg i pugb lite
Moras igrati pod VPNom, beta je closed. Moze se igrati samo u 4-5 drzava, neke africke il azijske, zaboravio sam koje, guglaj.Barcod je napisao/la: Instaliro i kad pokrenem PUGB Lite is unavailable in your region ???
Koji VPN koristis?Alminjo99 je napisao/la:Ja igram na turskim servirima, ide bez problema.
Betternet, kad pocne gejm iskljucim Vpn, ukljucim na kraju gejma prije povratka u loby. U toku gejma ping 40.mandraX je napisao/la:Koji VPN koristis?Alminjo99 je napisao/la:Ja igram na turskim servirima, ide bez problema.
E ne znam koji qrac sam ja radio, ali sam pokusavao sa Betternet i nisam uspio...koristim ovaj SoftEther, Thailand server, ne gasim ga tokom gejma, odlican ping bude...Alminjo99 je napisao/la:Betternet, kad pocne gejm iskljucim Vpn, ukljucim na kraju gejma prije povratka u loby. U toku gejma ping 40.mandraX je napisao/la:Koji VPN koristis?Alminjo99 je napisao/la:Ja igram na turskim servirima, ide bez problema.
Koliko ja znam morati ces opet, a nije skup gta sad cvaja orginalPuma je napisao/la:Blic pitanje, imam instaliranu piratsku verziju GTA 5 na racunaru, kad kupim igru hocu li morati skidati ponovo igru ili mogu nekako aktivirati ?
Ma svejedno ti je vidi gdje je najjeftiniji i uzmiPuma je napisao/la:Jel preko steama najjednostavnije ?
Sezona 1-dobro ali dosta neregularnostiBrokula je napisao/la:Nikad neću shvatiti što se raja toliko loži na hejtanje Fortnajta. Preddobra igra
pa sve igre koje imaju itemeRadovan2006 je napisao/la:Moze li mi neko napisati igrice od kojih se mogu zaraditi neke pare ?
Ako imas vremena da mi malo detaljnije objasnis ?ItsRamiz je napisao/la:pa sve igre koje imaju itemeRadovan2006 je napisao/la:Moze li mi neko napisati igrice od kojih se mogu zaraditi neke pare ?
npr rocket league
Drug moj jel te roditelji mrze?Radovan2006 je napisao/la:Ako imas vremena da mi malo detaljnije objasnis ?ItsRamiz je napisao/la:pa sve igre koje imaju itemeRadovan2006 je napisao/la:Moze li mi neko napisati igrice od kojih se mogu zaraditi neke pare ?
npr rocket league