PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Ovaj joker i sedrenik su psihijatrijski slucaji,mortemova reakcija se moze opravdat al je veliki licemjer i dvolicnjak,kad pitari govore grozote suti ko zaliven
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- MocMahale444
Isto goFno drugo pakovanje.BosniaBoston je napisao/la:Ovaj joker i sedrenik su psihijatrijski slucaji,mortemova reakcija se moze opravdat al je veliki licemjer i dvolicnjak,kad pitari govore grozote suti ko zaliven
Psuju kocijasi cc. Samo ja im necu nista reci i ja znam nekad ojhaaaa.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
Nemate hljeba, nemate brasna, vasa je Zenica sva siromasna... Nemate secera, nemate soli.... Hajde podstanari, zapjevajte smogovcima...
Tan: pas koji laje, nije dobro pecen
To su notorne laži uperene protiv digniteta nas dvojice kao predstavnika bošnjačkog naroda. Na psovke se mora odgovoriti psovkama, jer navijači Čmeljkana razumiju samo reciprocitet.BosniaBoston je napisao/la:Ovaj joker i sedrenik su psihijatrijski slucaji,mortemova reakcija se moze opravdat al je veliki licemjer i dvolicnjak,kad pitari govore grozote suti ko zaliven

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Eh dobra vremena, tad se nisu nosali telefooni ,, pistolji, vec muda ....bambus je napisao/la:Moze snimak ?Pantelija je napisao/la:A cekaj jel moguce da zenicani pozivaju se na ciglane? ... jel realno,?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Nemamo hljeba, nemamo brašna, naša je Zenica sva siromašna, nemamo šećera, nemamo soli, imamo stadion ..... nas boliForumas1921 je napisao/la:Nemate hljeba, nemate brasna, vasa je Zenica sva siromasna... Nemate secera, nemate soli.... Hajde podstanari, zapjevajte smogovcima...

#samoČelik
Svi nesto imaju "svoje" stadione, a niko Evrope ocima nije vidio
Nije naviko onaj sto ima, nego onaj koji je naucio 

Stroj1946 je napisao/la:Svi nesto imaju "svoje" stadione, a niko Evrope ocima nije vidio![]()
Nije naviko onaj sto ima, nego onaj koji je naucio

#samoČelik
- Probisvjet
- Kontakt:
Jbg. trazio sam na booking.com apartmani Pastrmka ali stoji da je sve zauzeto, vecinom svabice od 48 do 59 godina.Rigoletto je napisao/la:Tuzlaci i zeničani najaktivniji ljeti na temi, točno se vidi da ne miču nigdje za vrijeme godišnjeg.

Izgleda da cu se morati zadovoljiti Popovacom.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Rigoletto je napisao/la:Tuzlaci i zeničani najaktivniji ljeti na temi, točno se vidi da ne miču nigdje za vrijeme godišnjeg.

Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
ZenickiLC@
You obviously did not understand my post, just fucking read again. It is clear that I m thinking about the future events if this hatred continue and it is also clear that I m talking about whistling at Siroki to National anthem.Man I never have a request to prove that I am speaking English, Kids now speaking English, and language is so easy moron could learn to speak. Writing is a bit harder. To add on that I also never being so misunderstood in two sentences ,that it looks like you haven't even read what I wrote.
You obviously did not understand my post, just fucking read again. It is clear that I m thinking about the future events if this hatred continue and it is also clear that I m talking about whistling at Siroki to National anthem.Man I never have a request to prove that I am speaking English, Kids now speaking English, and language is so easy moron could learn to speak. Writing is a bit harder. To add on that I also never being so misunderstood in two sentences ,that it looks like you haven't even read what I wrote.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Moram probat ubacit pozitivnu temu . Mislite li da nasm se kvalitet lige dize , da cak i sudije bolje sude i da ovo smanjnje lige pocinje da ima pozitivan ucinak na ligu ? Mislim pogledajte samo posjecenost . Skocila je i mislim da sam negdje procitao da imamo vecu posjetu od HNL-a i Srpske lige .( ne znam ko im je glavni sponzor sad)
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- Dokoljenko
- Kontakt:
Kako sam ovo fulio. @Dejavu castim pivama.Osim13 je napisao/la:dejavu je napisao/la:redbull bukvalno 24/7

Kakvo šamaranje.

Mi smo Željini, Željo je naš!
Gledaj dokoljenka jedva ceka da stane neko na njegovu stranu, ne moze sam izaci na kraj samnom.
Sta ima kod amawa jesu plate redovne? Ja mislim tvoju uplacuje preko premier racuna.
Sta ima kod amawa jesu plate redovne? Ja mislim tvoju uplacuje preko premier racuna.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
- Kontakt:
Između ostalog u saopštenju F.K. Željezničmar...
Naredni derbi na ruglu ne mogu igrati Ahmetović, Tatar, Rahmanović, da im ne smijemo zabiti više od dva gola, kao i da se golovi postignuti penisom ne računaju...
Naredni derbi na ruglu ne mogu igrati Ahmetović, Tatar, Rahmanović, da im ne smijemo zabiti više od dva gola, kao i da se golovi postignuti penisom ne računaju...
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
Sjedi 4.paulus je napisao/la:ZenickiLC@
Uzavreli grad gori ugasiti se nece !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.