FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pitar6785
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitar6785 » 30 jul 2019, 00:57

Skretnicari imaju pravo da cjene svoje koliko god zele i ureduje za cjenit koliko zelis, al ako su ovo uradili radi nekog podbadanja zajebavanja ovo ce im se obit o glavu, zenicani ma se zahvalit gosposki odigrat utakmicu i takode ljude ispostovat po svim segmentima i pogurat ih maksimalno. Nas klub i navijaci ovaj gest nece zaboravit..

Samozdravlje ti znas da je saban roberto c za sirotinju

ultrabosnia
Kontakt:

Post Postao/la ultrabosnia » 30 jul 2019, 01:23

MrHc je napisao/la:Jucer sam navijao za Celik i zvizdao Sarajevu a sada cu platiti kartu i otici na Zapad i uzivati u Evropskoj utakmici. Navijati necu za Sarajevo ali cu pruzati podrsku aplauzom za dobre poteze i golove Sarajeva a zvizdati suparnickoj ekipi i naravno je.bat sve sudiji :D

Kada utakmica zavrsi svi smo mi Bosanci i Hercegovci i nebitno je ko je odakle jer to je najmanje sto dugujemo nasim sehidima koji su zivote dali braneci Zenicu i Sarajevo da imamo ovo sto danas imamo !!! Kakvo god da je - NASE JE !!!

Sportski pozdrav iz Zenice
To je to legendo, o tome ja pricam danima... ABd da prodju do grupne faze!
I kad ti budu svi leđa okrenuli

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 30 jul 2019, 07:29

A ne kontam sto bi nas podjebavali sem syo je to skupina maloumnika? Pa njihova uprava tj vlasnik Amar nisu smjeli dati stadion po cijenu mrtve glave, jer da su dali vodja bi ih istuko sve i jednog. Zato su morali poslati ponudu koja nije prihvatljiva, mada bi je ja prihvatio samo da ih panika uhvati.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 30 jul 2019, 07:32

Samozdravlje je napisao/la:- Ovi sto kao podcjenuju kvalitet igre i predispozicije Sabanovica , ne misle tako , oni samo provociraju @Panteliju , covjeka koji zna sta prica .
- Pogledajte 15min30" , kako je podbode i izbaci Hebiba , ali mu pobjeze . 3-4 x je Saban pokazao da to zna , malo puta sam to vidio u PL .
- Opet cuvao ponajboljeg napadaca i to bez pomoci krila , Heba bio Tatar2 . Jest Saban malo ostriji , Huseinbasic ode na desnu stranu .
- mandic,huseinbasic se nisu vidjeli . Jeste Saban ovaj put napravio 2-3 greske , ali u vrijeme kad je cijeli tim bio los , kasnije dobar .
- Prosle sedmice na pitanje novinara kako je Djokanovic veliki potencijal , nicim izazvan Cosic rece upravo to za Sabanovica . Cosic i @Pantelija isto vide igru Sabanovica . Smije li Cosic reci nesto so ne misli Husref ?
- Vrijeme ce pokazati ko je u pravu kriticari ili Pantelija i Cosic . Ja sam neutralan , nemam svoje misljenje .
Nisam gledso emijsiju, dta je rekao ćosić
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 30 jul 2019, 07:56

Sabanovic mora malo glavu smiriti i poceti razmisljati dok igra.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 30 jul 2019, 08:52

Mislim da ce klub svaki stadion napunit ove sezone. to isto da igraju Evropu, Odes na forum s kim igras i sve ti je jasno.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 30 jul 2019, 09:06

Kad su iz Celika odgovorili da je Sarajevo poslalo upit na pogresn odresu kone su mislile da su jedina opcija i nabili cijenu.

Zalosno je sto jedan covjek oko sebe okupi istomišljenike i forsira neku novu pricu o odnosu dva sarajevska kluba. Nije to Amare ono sto je stvarni rivalitet, to je nesto sto ti mislis da je rivalitet, a ti si mali covjek koji na bahat nacin zeli da izgradi svoje ime. Da nije bilo Bazdarevica i njegovog selektorskog posla nebi ti ni kod arapa radio nego samo ovdje u ovoj ligi.

Izdignimo se iznad ovog sljama i budimo komisije iako on kaze da oni to nece. Samo ne nasjedat na njegovu igru i ignorisati je. Ne treba ni vrijeđat jer se on i time hrani nego samo kulturno gospodski.

@ado-hz da podrzim tvoju ideju jer je super. Kulturno gospodski pokazat da nismo šljam ljudski i pokupit smece. Treba to da bude jedna od misija ove utakmice i da se promovise to. Treba pokupiti sve i trebalo bi da klub pripremi neke crne vrece a mogu i plave :D da se smece stavlja na pravo mjesto.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 30 jul 2019, 09:20

veselizenicanin je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:@veselizenicanin, molim te da ne vrijeđaš i da se prebaciš na temu opšte diskusije FK Sarajevo.
pa non stop nesto se kofrcite, nije problem da dodjete normalno i dobrodosli ste u svakom slucaju i ja cu doc na tekmu i podrzat Sa i svakog predstavnika BiH osim Sirokog, al pljujete pa lizete, bolje da ne komentarisete nista nego da se ofirate
Momak se prijavio, da provocira, vjerovatno dodatni nik, nekog od standardnih provokatora, pa ako ne otputuje, na opštu, ima Navijački voz za Banoviće. Prethodni post, zbog kojeg je Modertor regovao, je bio ružan i za Prepucavanja.
Morto idemo ka zadnjoj želji iz tvog nekadašnjeg potpisa. :clap:

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 30 jul 2019, 09:26

ajdohordas je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:Preko vikenda se krvili sa Zenicanima, danas se opet volimo :urnebes:
Ali bukvalno tako bilo, valjda nas uhvatila euforija pred tekmu. :D
Odavno nije bila utakmica, sa prepunim stadionom, sa manje gluposti, od ove zadnje u Zenici.
Svaka čast navijačima, oba kluba, koji su po kurcevitom vremenu, sve ispoštovali. Zanemarimo vic od transparenta.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 30 jul 2019, 09:29

Vraca se Zakaric u PL , Partizam ga nudi na posudbu al da klub preuzme dio plate . Izgleda da ce u Borac. E eto mu samo Partizan.....

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 30 jul 2019, 09:34

paulus je napisao/la:Vraca se Zakaric u PL , Partizam ga nudi na posudbu al da klub preuzme dio plate . Izgleda da ce u Borac. E eto mu samo Partizan.....
Trebaju ga naši zaganjati, dobro bi nam došlo još jedno krilo :kafa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 jul 2019, 09:39

Jadnimi je napisao/la:
veselizenicanin je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:@veselizenicanin, molim te da ne vrijeđaš i da se prebaciš na temu opšte diskusije FK Sarajevo.
pa non stop nesto se kofrcite, nije problem da dodjete normalno i dobrodosli ste u svakom slucaju i ja cu doc na tekmu i podrzat Sa i svakog predstavnika BiH osim Sirokog, al pljujete pa lizete, bolje da ne komentarisete nista nego da pse ofirate
Momak se prijavio, da provocira, vjerovatno dodatni nik, nekog od standardnih provokatora, pa ako ne otputuje, na opštu, ima Navijački voz za Banoviće. Prethodni post, zbog kojeg je Modertor regovao, je bio ružan i za Prepucavanja.
Morto idemo ka zadnjoj želji iz tvog nekadašnjeg potpisa. :clap:
Drago mi je što se sjećaš. :)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 jul 2019, 09:40

Šarnuti Zakarića da ga Hus prekomanduje na dmf ili beka.. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 30 jul 2019, 09:42

alacious je napisao/la:
paulus je napisao/la:Vraca se Zakaric u PL , Partizam ga nudi na posudbu al da klub preuzme dio plate . Izgleda da ce u Borac. E eto mu samo Partizan.....
Trebaju ga naši zaganjati, dobro bi nam došlo još jedno krilo :kafa:
Ma samo DM ozbiljan da Velkovskog makne. makar da bude to cvrsce sa njim i malim Djokanovicem u kojeg ja imam povjerenje potpuno . Gavric ima pas i osjecaj za prostor predobar , on moze Rahmi zamjena bit , blize golu igrat , ja ne razumjem sto Tatara gura u sredinu kad je mogao il Gavru i Velkovskog stavit tu.Pozeljno bi bilo da taj DM moze odigrat CB ako zatreba
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 30 jul 2019, 10:00, ukupno mijenjano 1 put.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 30 jul 2019, 09:57

Nece Krstu, a hoce DM koji moze i CB. Ne kontam :hmmmm:
1946~

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 30 jul 2019, 10:04

ThrillerHz je napisao/la:Nece Krstu, a hoce DM koji moze i CB. Ne kontam :hmmmm:
Sta ne kontas , necu Krleta na neprirodnoj poziciji iako je solidno odigrao ove dvije tekme al mislim da je on blize golu efektivniji igrac , Imamo manjak DM ako nisi primjetio koji su povrjedjeni i nece igrat duze vrjeme , ne znam lozis li me il fakat nisi razumio sta govorim tl pisem. Osim toga imamo Dupovca na CB koji je ogromna razlika na dva startna CB u kvaliteti

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 30 jul 2019, 10:13

Nijedan medij da se osvrne na situaciju oko stadiona, bilo pozitivna ili negativna kritika :D

Armanykecman
Kontakt:

Post Postao/la Armanykecman » 30 jul 2019, 10:21

Izasli smo vam u susret smanjili smo cijenu stadiona maksimalno cisto da se plate troskovi samo bih vas molio za jedno ja znam da ima dobrih navijaca i u Sarajevu i u Zenici a ima i onih drogiranih i glupih na svim stranama nadam se da necete unistavat stadion kao i to kad dodjete u Zenicu da ne pravite probleme zaista bi onda bio haos zelim da vam Bilino bude sretno i udjete u playy off za europsku ligu Pozdrav i svako dobro

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 jul 2019, 10:25

Dobit cemo od transfera Duljevica 10.500 eura.Eto taman za Zenice :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 30 jul 2019, 10:31

Sto faktor poleti da odbrani stranacke kolege. zeljo sda projekat.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: JackW, zagorski i 33 gosta.