Trio Kovacevic,Serbecic,Lazic beton . Ne znam da li Kova ima pravo za U21 , bili bi favoriti na EURU . Kova ,Saban,Serbecic,Mujakic ,Pidro , Djokanovic Kurdic,Mustafic . Ma min. medalja (medju 3 na EURU).

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Puyol je napisao/la:Sretno Sarajevu na bilinom, jest da smo bili sinoc na suprotnim tribinama, kazem nije nikakva mrznja izmedju nas, bar sa moje strane, jer imam 10 prijatelja minimalno iz Sa, cim zavrsi tekma to je to!
Dolazim da podrzim Sarajevo jer to je i moj klub, jer da nije bilo ni vas ni nas nebi nas ni bilo!
Sretno Abd da dogurate do grupne faze pa da svi na bilinom gledamo evropsku utakmice!
Uvijek je bilo normalnih ljudi.Puyol je napisao/la:Sretno Sarajevu na bilinom, jest da smo bili sinoc na suprotnim tribinama, kazem nije nikakva mrznja izmedju nas, bar sa moje strane, jer imam 10 prijatelja minimalno iz Sa, cim zavrsi tekma to je to!
Dolazim da podrzim Sarajevo jer to je i moj klub, jer da nije bilo ni vas ni nas nebi nas ni bilo!
Sretno Abd da dogurate do grupne faze pa da svi na bilinom gledamo evropsku utakmice!
Puyol je napisao/la:Sretno Sarajevu na bilinom, jest da smo bili sinoc na suprotnim tribinama, kazem nije nikakva mrznja izmedju nas, bar sa moje strane, jer imam 10 prijatelja minimalno iz Sa, cim zavrsi tekma to je to!
Kapa dole. Ovo je nornalan insan.Puyol je napisao/la:Sretno Sarajevu na bilinom, jest da smo bili sinoc na suprotnim tribinama, kazem nije nikakva mrznja izmedju nas, bar sa moje strane, jer imam 10 prijatelja minimalno iz Sa, cim zavrsi tekma to je to!
Milja?Giljotina je napisao/la:Pa bila je milja ljudi kad smo u Travniku igrali protiv Drine. U Zenici će nas sad biti bar 1.503!
https://sportsport.ba/fudbal/sampionski ... ine/167943Pantelija je napisao/la:Milja?Giljotina je napisao/la:Pa bila je milja ljudi kad smo u Travniku igrali protiv Drine. U Zenici će nas sad biti bar 1.503!![]()
Sjecam se radni dan bio, a bgm tamo bilo puno vise od milje
Mozda je mislio milja nas bila u redu za cevapePantelija je napisao/la:Milja?Giljotina je napisao/la:Pa bila je milja ljudi kad smo u Travniku igrali protiv Drine. U Zenici će nas sad biti bar 1.503!![]()
Sjecam se radni dan bio, a bgm tamo bilo puno vise od milje
sve ok brate što si napisao..al ovo zadnje ti ne treba nikakoUDHZSA je napisao/la:Nakon što je poznato da će Sarajevo utakmicu 3. pretkola EL igrati u Zenici evo par zanimljivosti.
UEFA od domaćina traži da obezbijedi trening za gostujuću ekipu na stadionu 24h prije početka utakmice.
NK Čelik je FK Sarajevo tražio 12000KM.
FK Željezničar je FK Sarajevo tražio 48000KM za odigravanje utakmice. Dakle samo za odigravanje utakmice. Za trening dan prije tražena je dodatna suma novca. Također i za digitalne reklame oko terena je tražen dodatni novac. Što kad se sve sabere izađe na čak 60000KM.
NK Čelik je sve to timu sa Koševa dao za 12000KM. (Trening na stadionu dan prije utakmice, reklame, utakmica).
Nema više onog duha starog, vječitih rivala... nema onog šmeka... svakako da Željezničar ima pravo i treba da za sve to traži da im FK Sarajevo plati, ali sto je previše, previše je.
Uz to treba napomenuti da, kada je FK Željezničar svoje nastupe u Europi igrao na Olimpijskom Stadionu Koševo (Asim Ferhatović Hase) Općini Centar je plaćao nešto oko 10000KM za sve ovo što sada FK Sarajevo treba platiti NK Čelik.
Svaka čast NK Čelik Zenica!
Daj mi majko šibicu ..... da zapalim sugavicu....
MrHc je napisao/la:Jucer sam navijao za Celik i zvizdao Sarajevu a sada cu platiti kartu i otici na Zapad i uzivati u Evropskoj utakmici. Navijati necu za Sarajevo ali cu pruzati podrsku aplauzom za dobre poteze i golove Sarajeva a zvizdati suparnickoj ekipi i naravno je.bat sve sudiji![]()
Kada utakmica zavrsi svi smo mi Bosanci i Hercegovci i nebitno je ko je odakle jer to je najmanje sto dugujemo nasim sehidima koji su zivote dali braneci Zenicu i Sarajevo da imamo ovo sto danas imamo !!! Kakvo god da je - NASE JE !!!
Sportski pozdrav iz Zenice