Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
A jok u Spaniji je to fino sredjebo, 25 registrovanih igraca i brojevi 1-25Osim13 je napisao/la:Neće valjda Eden 50 nositi
Ma jok to ti je snimak od prije par godina. Ne ide on nigdje. Nece porodica u Kinu, stopiran transfer.Sarrifufna je napisao/la:Lik vec sletio u Kinu.![]()
Nisu se mogli dogovoriti oko cijene, Bale bi otrcao tamo da je bilo samo do njega.Real Madrid have called off the deal for Gareth Bale to Jiangsu Suning. The two clubs NEVER had a total agreement, just were in talks and nothing was completed.
It is understood Gareth Bale is not in the right mental state to play after his China move was cancelled, so he's pulled out of Real Madrid's trip to Munich for a pre-season tournament.
leorey je napisao/la:Pa i nije iskljuceno, Zidaneu dajem maksimalno do decembra, tj Bozica. Covjek svakako nije imao nikakvu igru, sve se svodilo na centarsut, i sad treba da kroji nesto i izmislja s drugim igracima, tipa Jovica? Ma daj, lol. Plus sad vise nemas Ronalda, ali zato imas VAR.
Mislim da je on totalno pogrijesio sto se vratio medju tu mrtvu ekipu, realno bar 8 igraca ne zasluzuje da igra u prvih 11 a on doveo samo Hazarda i par igraca za klupu. Ista mu ekipa ko i 2014.
Eden skidao kile kod Mujanića.Real Madrid staff are growing increasingly concerned about the lack of professionalism from Eden Hazard, who began pre-season 7kg overweight and was put on a strict nutritional programme, only to be told 2 weeks later he is now 11kg overweight.
Hahahaha cuj 11 kg, pa ja boli ga qurac, dosao na najveci nivo i sad yebe mu se uzimat ce platu, igrat stalno u prvih 11 i jest hamburgere. I ja bi matere mi.Saurman je napisao/la:Eden skidao kile kod Mujanića.Real Madrid staff are growing increasingly concerned about the lack of professionalism from Eden Hazard, who began pre-season 7kg overweight and was put on a strict nutritional programme, only to be told 2 weeks later he is now 11kg overweight.
leorey je napisao/la: S Baleom isto uradili, sad ga Bog ne moze otjerat.
Igrač za većeg kluba od Zenita, al et.Zenit are close to agreeing a deal with Barcelona to sign Brazilian winger Malcom, according to Sky in Italy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.