Da,svi Slobodini igrači na utakmicama u Tuzli uvijek daju 200 % od sebe i izgaraju u borbi i trčanju što nije baš slučaj sa svim igračima Tuzle.Tuzla bi se kod dvostrukog vođstva Širokog teško vratila a Sloboda je sabila Široki od 60 minute do kraja utakmice u sopstveni šesnaesterac.Izgledalo je da su igrači Širokog potpuno fizički inferiorni i nespremni.tuzla1983 je napisao/la:Jasno je to da ovaj klub finansira jedna osoba i da može postavljat koga hoće. Al ne vidim logiku da sam sebe uništava. Međutim, njegov problem, E sad razlika što Slobodu svi analiziraju traže zahtijevaju kritikuju itd je u tome što ona ima puno navijača ali i zbog razloga što se ona finansira iz budžeta ali nebitno je to Sloboda je možda na dobrom putu i večeras je vanljudskim naporima uspjela uzeti bod ta borbenost kod City-ja je nepoznanica.tuzlak1987 je napisao/la:Fino je citati kulturne postove. Da je rijeci o Slobodi (dok ste navijali za Slobodu) bilo bi od do predsjedniku sto igra taj i taj igrac. Ovako ne pitate se nista, pokrijte se po usima. Ako je od gazde rodjak ima da igra, sta vi tu mozete? Ima i kapiten da bude pa bio za trece kantonalne. Neki problem? Dozivotni ugovor ako treba, nije ovo Sloboda da se moze zaliti na nesto.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Nakon prespavane noći osjećam potrebu da se još malo osvrnem na sramnu igru jučer prikazanu u BN. Pored visokog poraza, zabrinjava činjenica da tokom 90 minuta nije viđen niti jedan pas - dobar potez ili bilo šta drugo što bi svaki član PL morao imati. Sramotna igra i zagonetna pozicija Bošnjakovića. Ako ima slobodu u vođenju kluba treba mu odmah uručiti otkaz, ako je pod uticajem moranja treba iz moralnih razloga podnijet ostavku. Ista situacija je sa sportskim Muratovićem od koga se puno očekivalo. Ovakom igrom koja je identična prošlogodišnjoj nema navijača ni bodova na Tušnju a prestrogo je reći ali nema ni PL statusa. Jer zaista se nema šta vidjeti i nije mi jasno čemu ta silna ulaganja u nešto što ne vrijedi.
-
- Kontakt:
- Moja vidjenje je da smo Radniku utakmicu pre -pustili kao dug za neke utakmice koje je on pošteno odigrao protiv naših konkurenata za ispadanje u prošloj sezoni..Stojčev je onim eurogolom za 1:1 u (90+) "zafrkao" situaciju jer, tad je Radnik trebao da pobijedi i nastavi trku za Evropu.Tim remijem smo ih ostavili na 5 pozicji.Nemoguće je drukčije pročitati ono od jučer.Ono i nije bila igra sa naše strane.tuzla1983 je napisao/la:Nakon prespavane noći osjećam potrebu da se još malo osvrnem na sramnu igru jučer prikazanu u BN. Pored visokog poraza, zabrinjava činjenica da tokom 90 minuta nije viđen niti jedan pas - dobar potez ili bilo šta drugo što bi svaki član PL morao imati. Sramotna igra i zagonetna pozicija Bošnjakovića. Ako ima slobodu u vođenju kluba treba mu odmah uručiti otkaz, ako je pod uticajem moranja treba iz moralnih razloga podnijet ostavku. Ista situacija je sa sportskim Muratovićem od koga se puno očekivalo. Ovakom igrom koja je identična prošlogodišnjoj nema navijača ni bodova na Tušnju a prestrogo je reći ali nema ni PL statusa. Jer zaista se nema šta vidjeti i nije mi jasno čemu ta silna ulaganja u nešto što ne vrijedi.
-Ostali problemi su evidentni.Musić je tu kao član familije,Terzić nije desni bek,Milaković je pobjegao glavom bez obzira kad je vidio starca Husejnovića.Murat mi priča da je Zejtuni ,RECIMO, PROTIV OLIMPIJE FASCINIRAO SVE KOJI SU GLEDALI UTAKMICU.Momak je klasa za ovu ligu.Zlatković kao i onaj Obradović prošle sezone uredno trenira i ne igra? Ljudi iz Simin Hana i Čaklovića pišu na facebooku "ne može se piti alkoho u kafani i igrati fudbal."Ja pretpostavljam koga oni prepoznaju s flašom.Kod ostalih igrača to dovodi do apatije i tim tone.Problem Azmira Husića je što ne može da prihvati činjenicu da se fudbal igra za publiku.Tačno je klub je njegov i on daje svoj novac i to pozamašan.Naravno zadovoljstvo ili tuga su ponajprije njegovi.Ali, ako on nije u stanju prihvatiti da treba to da podijeli sa iskrenim ljubiteljima fudbala onda ne vidim svrhu....
- Muratović je pozitivna lčnost i on dobro zna fudbal.Uvjeren sam u negovo poštenje i čast ,na kraju i želju da napravi rezultat i kao sportski direktor.On stoji iza dovođenja Zejtunija.Husić opet kažu smatra da Zejtni "nije čemu "i tako se miješa u sportski segment.Najrigidnije njegovo miješanje u sportski segment je dovođenje Husejinovića ,držanje Musića i Šarčevića i ne dovođenje Još jednog štopera i lijevog boka.
- Bodovno gledano , nije neuspjeh osvojiti 3 boda sa dva uzastopna gostovanja (50%).Utakmice koje slijede sve do gradskog derbija, dat će odgovor na ove proleme koje evidentno imamo.Živi bili, fudbal se sastoji od pobjeda , poraza a zna biti i neriješeno.Poraz kao gorka pilula se odboluje vremenom,ali ,poraz u kojem igrači ili igrač hodaju ili hoda ,ubija zdrav razum.
"Komandir straže napred ostali stoj".
Zadnja izmjena: tuzlacity2017, dana/u 28 jul 2019, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Tuzla je mala maca za Slobodu kad su u pitanju problemi ove vrste .Ne tamburaj džaba.Vaš kokošarluk nkad niko neće nadmašiti.tuzlak1987 je napisao/la:Fino je citati kulturne postove. Da je rijeci o Slobodi (dok ste navijali za Slobodu) bilo bi od do predsjedniku sto igra taj i taj igrac. Ovako ne pitate se nista, pokrijte se po usima. Ako je od gazde rodjak ima da igra, sta vi tu mozete? Ima i kapiten da bude pa bio za trece kantonalne. Neki problem? Dozivotni ugovor ako treba, nije ovo Sloboda da se moze zaliti na nesto.
Mnogo vas ovdje, na pdf ,prisiljeno je da mijenja nik ,kako koji predsjednik ode.Jer vam pamet dolazi naknadno iz guzice ,pa ga počnete pljuvati kad ode.Eh sad da biste sačuvali svoj dignitet vi fino promijenite ime pa opletete.Ja sam Husića otvoreno kritikovao i u Slobodi a i sad ću kad god to mislim da treba.Nisam plaćenik, slobodan sam čovjek.
Zadnja izmjena: tuzlacity2017, dana/u 28 jul 2019, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.
- ASD
- Kontakt:
Hasanovic igra iz slicnih razloga. Iz istog mjesta dolazi kao i Azmir.Wandelanoite je napisao/la:Music je Azmirov rođak i zato igra.
Nije bila realna slika ni ona pobjeda 5:1 proslo kolo, vjerovatno ni ovo nije neka realna slika ekipe - da gubis od Radnika 3:0 nakon poluvremena...
Nisam gledao utakmicu - tako da ne mogu krivit ni ovog ni onog igraca za poraz. Znam da je Music prvi osumnjiceni - jer velika vecina nas ovdje debelo sumnjamo u njegove kvalitete, ali opet - nisam gledao - ne mogu nista tvrditi 100%.
Dodatni ptroblem je sto kad imas takvog igraca u ekipi, kojeg ce svi unaprijed okriviti za poraz, - onda dajes alibi svim ostalim igracima u ekipi... A sumnjam da je on jedini krivac za ono juce - vjerovatno je tu bilo jos dosta itekako nezainteresovanih igraca za utakmicu.
Zalim slucaj - ali to je do trenera i do onog ko je selektirao te igrace i na kraju postavio ih da igraju utakmicu.
Nista - vjerovatno ostaje kao opcija pruzit priliku Hasanbegovicu ili ce Husic reagovati kao i dva puta prosle sezone kad je doveo jaka imena nakon sto je prvenstvo vec startalo (Ubiparip u prvom i Sesar u drugom dijelu sezone).
Gdje je u kurcu Zituni???
Mislim, ja sam vec u svom prvom postu ovdje naveo da je lik vjerovatno promasaj - tako da ja nemam neka prevelika ocekivanja od njega. Ali to je bilo moje misljenje samo na osnovu par youtube klipova koje sam gledao.
Red bi bio da neko iz kluba kaze sto ga nema nigdje - hajde sto ga nema na ove dvije utakmice -nema ga ni na onoj prijateljskoj protiv Sloge prosle sedmice... Niko da kaze jel povrijedjen, jel registrovan (i da nije registrovan valjda bi trebao igrat tu prijateljsku zbog odrzavanja forme?).
Ili najbolje nek izadju i priznaju da su jos jednom doveli igraca od kojeg nema apsolutno nikakve koristi.
A ako je tako i ako je Mitrovic povrjedjen - onda ne treba uopste da cudi ako se Huseinovic setka po terenu - jer apsolutno nema nikakve konkurencije u ekipi.
Nisam gledao utakmicu - tako da ne mogu krivit ni ovog ni onog igraca za poraz. Znam da je Music prvi osumnjiceni - jer velika vecina nas ovdje debelo sumnjamo u njegove kvalitete, ali opet - nisam gledao - ne mogu nista tvrditi 100%.
Dodatni ptroblem je sto kad imas takvog igraca u ekipi, kojeg ce svi unaprijed okriviti za poraz, - onda dajes alibi svim ostalim igracima u ekipi... A sumnjam da je on jedini krivac za ono juce - vjerovatno je tu bilo jos dosta itekako nezainteresovanih igraca za utakmicu.
Zalim slucaj - ali to je do trenera i do onog ko je selektirao te igrace i na kraju postavio ih da igraju utakmicu.
Nista - vjerovatno ostaje kao opcija pruzit priliku Hasanbegovicu ili ce Husic reagovati kao i dva puta prosle sezone kad je doveo jaka imena nakon sto je prvenstvo vec startalo (Ubiparip u prvom i Sesar u drugom dijelu sezone).
Gdje je u kurcu Zituni???
Mislim, ja sam vec u svom prvom postu ovdje naveo da je lik vjerovatno promasaj - tako da ja nemam neka prevelika ocekivanja od njega. Ali to je bilo moje misljenje samo na osnovu par youtube klipova koje sam gledao.
Red bi bio da neko iz kluba kaze sto ga nema nigdje - hajde sto ga nema na ove dvije utakmice -nema ga ni na onoj prijateljskoj protiv Sloge prosle sedmice... Niko da kaze jel povrijedjen, jel registrovan (i da nije registrovan valjda bi trebao igrat tu prijateljsku zbog odrzavanja forme?).
Ili najbolje nek izadju i priznaju da su jos jednom doveli igraca od kojeg nema apsolutno nikakve koristi.
A ako je tako i ako je Mitrovic povrjedjen - onda ne treba uopste da cudi ako se Huseinovic setka po terenu - jer apsolutno nema nikakve konkurencije u ekipi.
- BosanacGorstak
- Kontakt:
Bit ce ovo duga sezona patnje i nerviranja.
Najzalosnije je sto ce ta patnja donijeti eventualno ispadanje ili ako i ne ispadnemo necemo napraviti nikakav korak najprijed u smislu da dobrim igrama i rezultatima privucemo jos vise gledalaca na stadion.Odbrana je trebala biti prioritet svih prioriteta a na tom ispitu su svi pali bilo trener,sportski direktor ili Azmir.Ako za 90 minuta novinari portala koji su nam blago naklonjeni nisu u stanju napisati za bar 2 akcije koje smo napravili onda covjek moze vidjeti koliko je sati.Ceka nas kantanje protiv Sarajeva,Zelje,Sirokog a za Slobodu da ne govorim jos ako pod euforijom udju u mac s nama uz domacu publiku ima da nas raspu ko salatu
Najzalosnije je sto ce ta patnja donijeti eventualno ispadanje ili ako i ne ispadnemo necemo napraviti nikakav korak najprijed u smislu da dobrim igrama i rezultatima privucemo jos vise gledalaca na stadion.Odbrana je trebala biti prioritet svih prioriteta a na tom ispitu su svi pali bilo trener,sportski direktor ili Azmir.Ako za 90 minuta novinari portala koji su nam blago naklonjeni nisu u stanju napisati za bar 2 akcije koje smo napravili onda covjek moze vidjeti koliko je sati.Ceka nas kantanje protiv Sarajeva,Zelje,Sirokog a za Slobodu da ne govorim jos ako pod euforijom udju u mac s nama uz domacu publiku ima da nas raspu ko salatu

Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
-
- Kontakt:
On je solidan za rezervnog igrača.Prvi par Defanzivaca je Sesar-Hadžanović, potom Stjepanović - Karjašević i na kraju Hasanović i Mitrović.ASD je napisao/la:Hasanovic igra iz slicnih razloga. Iz istog mjesta dolazi kao i Azmir.Wandelanoite je napisao/la:Music je Azmirov rođak i zato igra.
Ali, nema sreće u sporskoj ekipi ako je ona sve više familijarno-interesno-kumovska.Neko kaže: "a ostali ",aludirajući na Musića.E moj prijatelju ,znaš li ti šta znači kad jedan igrač u ekipi nema pojma.Kakav nered i disharmonija nastaju.Makjalele je napustio Real kad su doveli BEKAMA.Kaže on .Do sada sam trčao za Figa pa Zidana e za Bekama neću.
Dobro,ne treba sad padati u preveliku depresivu.Teško je predvidjeti daleku budućnost.Nakon prvog kola mnogi su bili u euforiji pa je ovo sad spuštanje u realnost.Nije to baš sve tako loše,popraviće se valjda ubuduće neke stvari.Ima li kakav info koliko je teška povreda Morrisa.Kad se vraća ? Što se tiče Slobode vidjećemo kako će i oni reagovati na utakmice u gostima.Kod kuće su naloženi i igraju borbeno ali pitanje je dokle će se moći tako.Da sinoć nisu poravnali u zadnjem trenutku bila bi opet priča luzeri i slično.Jedan gol i odmah druga priča.Tu će utakmica protiv Sarajeva dati neki odgovor, a neki jači sud se može dati tek nakon 5-6 kola.BosanacGorstak je napisao/la:Bit ce ovo duga sezona patnje i nerviranja.
Ovo nije tačno.Hasanović se sasvim dobro pokazao.Prošle godine pouzdan u srednjem redu.Nije sad Ngolo Kante ali sasvim ok igrač.Njegov gol protiv Sarajeva je bio gol sezone za ekipu.ASD je napisao/la:Hasanovic igra iz slicnih razloga. Iz istog mjesta dolazi kao i Azmir.Wandelanoite je napisao/la:Music je Azmirov rođak i zato igra.
Hasanović i Musić nisu isti. Hasan je zaista u više navrata pokazao da ima kvaliteta. Ali Musić, Budo pa i ovaj Burić e oni nemaju veze sa igrom. Zato predsjedniče porazmisli malo ako ima dugova moralnih, zemljačkih, prijateljski ili ma kakvih drugih prema istima rješavajte to mimo zelenog terena. Sa Saidom treba rasčistiti hoće li ili neće nema smisla da se šetka po terenu. Često navijači Slobode kritikuju se i čude otkud Sale u timu al on je klasa za Musića. Uništit će se karijerera nekim igračima guranjem neznalica jer npr. Azir može biti top golman a može i zaglaviti negdje u federalnoj.CityCity je napisao/la:Ovo nije tačno.Hasanović se sasvim dobro pokazao.Prošle godine pouzdan u srednjem redu.Nije sad Ngolo Kante ali sasvim ok igrač.Njegov gol protiv Sarajeva je bio gol sezone za ekipu.ASD je napisao/la:Hasanovic igra iz slicnih razloga. Iz istog mjesta dolazi kao i Azmir.Wandelanoite je napisao/la:Music je Azmirov rođak i zato igra.
- ASD
- Kontakt:
Naravno da je tacno.CityCity je napisao/la:Ovo nije tačno.Hasanović se sasvim dobro pokazao.Prošle godine pouzdan u srednjem redu.Nije sad Ngolo Kante ali sasvim ok igrač.Njegov gol protiv Sarajeva je bio gol sezone za ekipu.ASD je napisao/la:Hasanovic igra iz slicnih razloga. Iz istog mjesta dolazi kao i Azmir.Wandelanoite je napisao/la:Music je Azmirov rođak i zato igra.
Lik je mrtvi prosjek po prikazanom i samo ga to drzi u startnoj postavi.
Kad je utakmica s Borcem i koliko
kosta karta ?
kosta karta ?
-
- Kontakt:
Voli Azmir igrače iz Podrinja.ASD je napisao/la:Hasanovic igra iz slicnih razloga. Iz istog mjesta dolazi kao i Azmir.Wandelanoite je napisao/la:Music je Azmirov rođak i zato igra.
Tu su jos Efendic kao kapiten

MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
e moj revda city nazalost ovde ne mozes viknut uprava napoljetuzlacity2017 je napisao/la:Tuzla je mala maca za Slobodu kad su u pitanju problemi ove vrste .Ne tamburaj džaba.Vaš kokošarluk nkad niko neće nadmašiti.tuzlak1987 je napisao/la:Fino je citati kulturne postove. Da je rijeci o Slobodi (dok ste navijali za Slobodu) bilo bi od do predsjedniku sto igra taj i taj igrac. Ovako ne pitate se nista, pokrijte se po usima. Ako je od gazde rodjak ima da igra, sta vi tu mozete? Ima i kapiten da bude pa bio za trece kantonalne. Neki problem? Dozivotni ugovor ako treba, nije ovo Sloboda da se moze zaliti na nesto.
Mnogo vas ovdje, na pdf ,prisiljeno je da mijenja nik ,kako koji predsjednik ode.Jer vam pamet dolazi naknadno iz guzice ,pa ga počnete pljuvati kad ode.Eh sad da biste sačuvali svoj dignitet vi fino promijenite ime pa opletete.Ja sam Husića otvoreno kritikovao i u Slobodi a i sad ću kad god to mislim da treba.Nisam plaćenik, slobodan sam čovjek.

fukare
jest mi vas zao mijenjate klubove ko carape neda babuka da mu se mijesate u posao haha bas mi vas je zao
fukare
A zašto ovo “revda”? 

A vama faraon da e moj fukaroni vi se isto tako ništa ne pitate džaba vam što se Sloboda finansira iz budžeta, imate formalno i neke organe uprave, skupštine itd. zadnju riječ ima gradonačelnik. S tim u vezi, sasvim je logično da miješanje u rad neće dozvoliti ni osoba koja sama finansira klub niti ko to od njega traži. Tako da trebaš sebe žalit malo više, eto imali ste želju da ostane Nala al vas niko nije pitao.fukaroni je napisao/la:jest mi vas zao mijenjate klubove ko carape neda babuka da mu se mijesate u posao haha bas mi vas je zao
Fukaroni da ti malo pojasnim svi uspjesni sportski kolektivi u svijetu su u rukama pojedinaca investitora ili vlasnika i to je jedino normalno. Nije normalno da klub sa 100-godisnkom tradicijom i velikim brojem navijaca bude u ropstvu gradske uprave koja ni pod koju cijenu ne dozvoljava promjenu statuta s cime bi se omogucilo da klub stane na svoje noge. Ovako ako ovi Bijedicevci pobijede na sljedece izbore prekida se reprogram i klub se skida sa budzeta a to znaci znas sta.tuzla1983 je napisao/la:A vama faraon da e moj fukaroni vi se isto tako ništa ne pitate džaba vam što se Sloboda finansira iz budžeta, imate formalno i neke organe uprave, skupštine itd. zadnju riječ ima gradonačelnik. S tim u vezi, sasvim je logično da miješanje u rad neće dozvoliti ni osoba koja sama finansira klub niti ko to od njega traži. Tako da trebaš sebe žalit malo više, eto imali ste želju da ostane Nala al vas niko nije pitao.fukaroni je napisao/la:jest mi vas zao mijenjate klubove ko carape neda babuka da mu se mijesate u posao haha bas mi vas je zao
Sad kad je Bijedić **** iz SDP-a, oni mogu samo popraviti rezultat 10-15%
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.