FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

mirza24
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la mirza24 » 29 jul 2019, 16:12

samirr je napisao/la:Trpajj pitare !
SAMO TRPATI PRVO PITARE PA ONDA NK VRAPCICE :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 29 jul 2019, 16:45

Brcanskamalta je napisao/la:E to je to ...pozitivna vijest....njega u vezni red sa Sasom staviti i Bekrica sa njima.top
Kakav komentar :puke:
Zbog takvih kao sto si ti treba uvesti iq test prije registracije.
Nismo bolje ni zasluzili.
Kapiram ja sta je ovo , trosis ovaj forum jer krades Bogu dane na poslu , niti jednu tekmu ti pogledao nisi.
tz tz tz tz tz tz

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 29 jul 2019, 17:19

Znaci da ocekujemo 3 bobe :bih:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 29 jul 2019, 17:20

slusalica je napisao/la:
Brcanskamalta je napisao/la:E to je to ...pozitivna vijest....njega u vezni red sa Sasom staviti i Bekrica sa njima.top
Kakav komentar :puke:
Zbog takvih kao sto si ti treba uvesti iq test prije registracije.
Nismo bolje ni zasluzili.
Kapiram ja sta je ovo , trosis ovaj forum jer krades Bogu dane na poslu , niti jednu tekmu ti pogledao nisi.
Sto sta fali nije prvi put da mjesamo igrace po terenu ko karte za pokera.
Druga stvar,zbog takvih ko ti ovaj forum je izgubio smisao uopste jer se umjesto diskusije vode licna prepucavanja.
Tvoj komenar je u rangu onog bolida sto izjavi "ovaj forum je rak rana Slobode". :rol:
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

sloboda1921
Kontakt:

Post Postao/la sloboda1921 » 29 jul 2019, 17:26

Što se tiče utakmice sa Srajevom bez obzira u kojem sastavu pitari izašli i na činjenicu što se spremaju za evropske utakmice realno nama bi bod bio top. Teško je očekivati pobjedu jer će protiv nas kidisat svim silama kako bi se revanširali za onaj zadnji poraz na Tušnju. Nama je važno da imamo sve igrače spremne za susret sa Veležom gdje bi realno sve osim pobjede bio neuspjeh.

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 29 jul 2019, 17:28

Uopste nisi shvatio zasto sam ti onakav reply radio , to je najgore. :facepalm:

I sta velis : Martelat, Bekrić i Maksimovic ? To zelis? da li stvarno to zelis? Nedostaje li nesto tu ?
Ne vidis ?
Pred nosom ti. :)
Naše , tuzlansko, još i najbolje.
Ajde probaj:
Pr........ :thumbup:
Zadnja izmjena: slusalica, dana/u 29 jul 2019, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
tz tz tz tz tz tz

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 29 jul 2019, 17:30

sloboda1921 je napisao/la:Što se tiče utakmice sa Srajevom bez obzira u kojem sastavu pitari izašli i na činjenicu što se spremaju za evropske utakmice realno nama bi bod bio top. Teško je očekivati pobjedu jer će protiv nas kidisat svim silama kako bi se revanširali za onaj zadnji poraz na Tušnju. Nama je važno da imamo sve igrače spremne za susret sa Veležom gdje bi realno sve osim pobjede bio neuspjeh.
samo o porazu protiv nas ,od proslee sezone, razmisljaju :pray:
tz tz tz tz tz tz

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 29 jul 2019, 17:42

slusalica je napisao/la:Uopste nisi shvatio zasto sam ti onakav reply radio , to je najgore. :facepalm:

I sta velis : Martelat, Bekrić i Maksimovic ? To zelis? da li stvarno to zelis? Nedostaje li nesto tu ?
Ne vidis ?
Ajde probaj:
Da ,njih trojica,da probamo zasto ne,a Prses moze malo na klupu, pa da imas tamo nekog poput njega da kada udje i mozda uradi nesto.Druga stvar duga sezona,mi realno nemamo sta da trazimo na Kosevu,i kada smo puno jaci bili a oni daleko slabiji. Zasto ne vidjeti neku drugu soluciju. Mi bodove u najjacem sastavu trebalo bi kuci traziti a u gostima igrat opusteno...
Prses je prosjecan igrac tamam za PL to sto mi nakon dvije utakmice od njeg pravimo Rivalda je nasa kolektivna glupost(da je zasluzio pohvale za igru, jeste)
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 29 jul 2019, 17:47

sloboda1921 je napisao/la:Što se tiče utakmice sa Srajevom bez obzira u kojem sastavu pitari izašli i na činjenicu što se spremaju za evropske utakmice realno nama bi bod bio top. Teško je očekivati pobjedu jer će protiv nas kidisat svim silama kako bi se revanširali za onaj zadnji poraz na Tušnju. Nama je važno da imamo sve igrače spremne za susret sa Veležom gdje bi realno sve osim pobjede bio neuspjeh.
Pravi gubitnicki mentalitet i razmisljanje :thumbdown: ako igras na bod dobiti ces qarinu treba ici na 3 bobe pa nek se i izgubi al da se pogine za pobjedu. Treba igracima pustiti kakav film da se nafidaju tipa Sparta 300 ili tako neki prije utakmice
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 29 jul 2019, 17:48

Iskreno, prije cu uloziti pare na Prsesa - koji istini za ljubav nije pokazao ono sto se ocekivalo od njega - nego na tog francuza koji je morao doci u Bosnu da nadje nekoga ko ce mu platiti hljeb.
Zadnja izmjena: _dreamer_, dana/u 29 jul 2019, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 29 jul 2019, 17:49

Ako hoćemo protiv pitara bod/bodove treba igrati na pobjedu, ako budemo igrali na remi izgubićemo utakmicu sigurno.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 29 jul 2019, 17:54

Ma naravno da ih treba napasti pa kada bi primili 3 komada.
Yebem ti bunker.
Samo kazem ja licno ne ocekujem ni bod a sve sto napravimo slavicu naravno.
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 29 jul 2019, 17:54

slusalica je napisao/la:Uopste nisi shvatio zasto sam ti onakav reply radio , to je najgore. :facepalm:

Ne vidis ?
Ajde probaj:
Taj Pr.... je bio odlican u prvoj utakmici u drugoj se pofino gubio na terenu mozda i direktni krivac za drugi gol Sirokog gdje je ispao prelagano.

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 29 jul 2019, 18:00

Prses zvijer, top igra pun samopouzdanja u prvoj utakmici mozda i najbolji na terenu i neki misle da ce ga sad zamjenit.
Moze samo biti jos bolji kad stekne rutinu.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 29 jul 2019, 18:25

HElo je napisao/la:

Ne vidis ?
Ajde probaj:
Taj Pr.... je bio odlican u prvoj utakmici u drugoj se pofino gubio na terenu mozda i direktni krivac za drugi gol Sirokog gdje je ispao prelagano.
I u takvoj drugoj utakmici je 'podvalio' dvije-tri lopte i izbacio svoje suigrace 1 na 1. Zalosno je koliko neki omalovazavaju nase domace igrace. On moze biti samo bolji ako mu se pruzi kontinuitet igranja i hvala Bogu pa je dosao trener kakav je Smajic. Ovo se ne odnosi ma tebe @heLo konkretno vec pisem generalno.
075

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 29 jul 2019, 18:34

Prvi sam znao bit kriticar Prsesa, al kome je on bio slab protiv Sirokog razumije se u fudbal ko Mara u tvrd kuyac
tuzlanska Sloboda

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 29 jul 2019, 18:59

Sa Martelatom mozemo, ali prije da necemo igrati 4-1-3-2 (Prses DMF, Martelat CM, Bekric CM, Maksimovic AMF, Bekic CF, Mujagic CF)
Jedan grad, jedna ljubav!

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 29 jul 2019, 20:32

Maksimović i Pršeš za klupe nisu, oni su pokazali da su za prvih 11, ostalo promiješat, pa šta ispadne. :kafa:

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 29 jul 2019, 21:23

Ko je postavio ovu anketu? Dajte maknite ovo nema smisla ili dajte novu i ažurirajte.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 29 jul 2019, 22:30

Ma kakav bod, idemo dole na pobjedu. Mogu se oni loziti, ali njima je izgubiti.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 13 gostiju.