SAMO TRPATI PRVO PITARE PA ONDA NK VRAPCICEsamirr je napisao/la:Trpajj pitare !

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
SAMO TRPATI PRVO PITARE PA ONDA NK VRAPCICEsamirr je napisao/la:Trpajj pitare !
Kakav komentarBrcanskamalta je napisao/la:E to je to ...pozitivna vijest....njega u vezni red sa Sasom staviti i Bekrica sa njima.top
Sto sta fali nije prvi put da mjesamo igrace po terenu ko karte za pokera.slusalica je napisao/la:Kakav komentarBrcanskamalta je napisao/la:E to je to ...pozitivna vijest....njega u vezni red sa Sasom staviti i Bekrica sa njima.top![]()
Zbog takvih kao sto si ti treba uvesti iq test prije registracije.
Nismo bolje ni zasluzili.
Kapiram ja sta je ovo , trosis ovaj forum jer krades Bogu dane na poslu , niti jednu tekmu ti pogledao nisi.
samo o porazu protiv nas ,od proslee sezone, razmisljajusloboda1921 je napisao/la:Što se tiče utakmice sa Srajevom bez obzira u kojem sastavu pitari izašli i na činjenicu što se spremaju za evropske utakmice realno nama bi bod bio top. Teško je očekivati pobjedu jer će protiv nas kidisat svim silama kako bi se revanširali za onaj zadnji poraz na Tušnju. Nama je važno da imamo sve igrače spremne za susret sa Veležom gdje bi realno sve osim pobjede bio neuspjeh.
Da ,njih trojica,da probamo zasto ne,a Prses moze malo na klupu, pa da imas tamo nekog poput njega da kada udje i mozda uradi nesto.Druga stvar duga sezona,mi realno nemamo sta da trazimo na Kosevu,i kada smo puno jaci bili a oni daleko slabiji. Zasto ne vidjeti neku drugu soluciju. Mi bodove u najjacem sastavu trebalo bi kuci traziti a u gostima igrat opusteno...slusalica je napisao/la:Uopste nisi shvatio zasto sam ti onakav reply radio , to je najgore.![]()
I sta velis : Martelat, Bekrić i Maksimovic ? To zelis? da li stvarno to zelis? Nedostaje li nesto tu ?
Ne vidis ?
Pred nosom ti.
Naše , tuzlansko, još i najbolje.
Ajde probaj:
Pr........
Pravi gubitnicki mentalitet i razmisljanjesloboda1921 je napisao/la:Što se tiče utakmice sa Srajevom bez obzira u kojem sastavu pitari izašli i na činjenicu što se spremaju za evropske utakmice realno nama bi bod bio top. Teško je očekivati pobjedu jer će protiv nas kidisat svim silama kako bi se revanširali za onaj zadnji poraz na Tušnju. Nama je važno da imamo sve igrače spremne za susret sa Veležom gdje bi realno sve osim pobjede bio neuspjeh.
Taj Pr.... je bio odlican u prvoj utakmici u drugoj se pofino gubio na terenu mozda i direktni krivac za drugi gol Sirokog gdje je ispao prelagano.slusalica je napisao/la:Uopste nisi shvatio zasto sam ti onakav reply radio , to je najgore.![]()
I sta velis : Martelat, Bekrić i Maksimovic ? To zelis? da li stvarno to zelis? Nedostaje li nesto tu ?
Ne vidis ?
Pred nosom ti.
Ajde probaj:
Pr........
I u takvoj drugoj utakmici je 'podvalio' dvije-tri lopte i izbacio svoje suigrace 1 na 1. Zalosno je koliko neki omalovazavaju nase domace igrace. On moze biti samo bolji ako mu se pruzi kontinuitet igranja i hvala Bogu pa je dosao trener kakav je Smajic. Ovo se ne odnosi ma tebe @heLo konkretno vec pisem generalno.HElo je napisao/la:Taj Pr.... je bio odlican u prvoj utakmici u drugoj se pofino gubio na terenu mozda i direktni krivac za drugi gol Sirokog gdje je ispao prelagano.slusalica je napisao/la:Uopste nisi shvatio zasto sam ti onakav reply radio , to je najgore.![]()
Ne vidis ?
Pred nosom ti.
Ajde probaj:
Pr........
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.