FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Da, rekla je i prije uprava da će pomoći simbolično
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
BP sta da se radi kako je tako je. Idemo raja napunit stadion to je ono sto mi mozemo uraditi. Forza Sarajevo
Idemo ljudi iz inata invaziju napraviti treba sve dignuti klub, grad, navijace, udruzenje, da se organizuju busevi pa zasto ne i neki bordo voz
. Hajmo raja hajmo
Idemo ljudi iz inata invaziju napraviti treba sve dignuti klub, grad, navijace, udruzenje, da se organizuju busevi pa zasto ne i neki bordo voz

Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 29 jul 2019, 12:43, ukupno mijenjano 1 put.
Za grad Zenicu najbolje bi bilo da organizuju neku fan zonu kod stadiona gdje ce se prije utakmice okupljati navijaci.
Policija bi tu lakse stvari drzala pod kontrolom, oni mogu kao grad tu fine pare zaraditi.
Izbjeglo bi se mijesanje navijaca Sarajeva sa lokanim stanovnistvom u gradu po kaficima.
Najveci problem organizacije ce biti auta koja ce dolaziti tamo. Gdje ih smjestiti?
Policija bi tu lakse stvari drzala pod kontrolom, oni mogu kao grad tu fine pare zaraditi.
Izbjeglo bi se mijesanje navijaca Sarajeva sa lokanim stanovnistvom u gradu po kaficima.
Najveci problem organizacije ce biti auta koja ce dolaziti tamo. Gdje ih smjestiti?
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Bice tu dosta i Zenicana, pa nece biti neka atmosfera aman zaman ko na Kosevu kad zagrmi..
Sabrine mi moje!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ako utakmica bude u 8 ne vidim sto je problem otic poslije radnog vremena u zenicu koja je 40 minuta udaljena i to autoputem. Ja radim od 2-10 pa cu opet ic.
4 jarana u jedan auto, po osobi prijevoz je 8km. Uz to bit ce sigurno autobusi u organizaciji kluba.
Mi cemo imat svoju fan zonu u zenici tako da nece bit sigurno one djecije furke o kojoj onaj prisonbreak (najppasniji zenicki ultras) prica i lozi raju.
Ako smo mogli 25000 protiv Celtica po onakvoj kisi, bez krova, mozemo vala i 10000 u zenici!
Ja jedva cekam
4 jarana u jedan auto, po osobi prijevoz je 8km. Uz to bit ce sigurno autobusi u organizaciji kluba.
Mi cemo imat svoju fan zonu u zenici tako da nece bit sigurno one djecije furke o kojoj onaj prisonbreak (najppasniji zenicki ultras) prica i lozi raju.
Ako smo mogli 25000 protiv Celtica po onakvoj kisi, bez krova, mozemo vala i 10000 u zenici!
Ja jedva cekam

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ajmo JP Autoceste, na vas je red 

Pored onakve grbavice oni u zenicu, pih boze sacuvaj, a bas sam mislio otici na tekmu, sad malo morgen.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Pooserem ti se na sred onakve Grbavice. Veliki gubitan sto neces ici na utakmicu.Konzerva je napisao/la:Pored onakve grbavice oni u zenicu, pih boze sacuvaj, a bas sam mislio otici na tekmu, sad malo morgen.
E bas ces nam faliti, ne znam kako cemo bez tebeKonzerva je napisao/la:Pored onakve grbavice oni u zenicu, pih boze sacuvaj, a bas sam mislio otici na tekmu, sad malo morgen.

I to je nemoguca misija, radni dan, ides u drugi grad, jos je tu strah da te neko nece napasti, razbiti ti auto, a ne dolazi atraktivan protivnik da privuce Zenicane...moj uzor-S.G je napisao/la:5-6k.
Daleko bolje bi bilo da igramo na Grbavici ako cemo o posjeti i atmosferi, ali dugorocno je bolje ovako, jer nece vise SDA moci ulagati pare u Grbavicu, a mi moramo ici u drugi grad igrati utakmice, ovo je veliki poraz i Grada Sarajeva i Opstine Centar...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
**** vas vise radni dan! Utakmica u 8 navece,a svi vaze o radnom danu.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Ovo sto idemo u Zenicu moze da bude, a nadam se da ce biti, veliki okidac za nesta jako veliko.
Ostaje da vidimo sta
Ostaje da vidimo sta

Ma fuj vala kako god okrenem obrnem.
Samo da se jos jednom sjetim najmilijih đeneralu Ajnadzicu, koji dobi izbore na kampanji modernizacije stadiona. Pa ovi koji su iz opstine Centar glasajte opet ovce..
Samo da se jos jednom sjetim najmilijih đeneralu Ajnadzicu, koji dobi izbore na kampanji modernizacije stadiona. Pa ovi koji su iz opstine Centar glasajte opet ovce..
Daleko bolje bi bilo da igramo na Grbavici ako cemo o posjeti i atmosferi, ali dugorocno je bolje ovako, jer nece vise SDA moci ulagati pare u Grbavicu, a mi moramo ici u drugi grad igrati utakmice, ovo je veliki poraz i Grada Sarajeva i Opstine Centar...[/quote]
!!
Jos da smo pametni i da muda imamo da po svim medijima popljujemo po Sda klosarima a posebno rogatickom keru Ajnadzicu i pritisak na njih stavimo
!!
Jos da smo pametni i da muda imamo da po svim medijima popljujemo po Sda klosarima a posebno rogatickom keru Ajnadzicu i pritisak na njih stavimo
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Ubuduce na sve nacine blokirati da se budzetski novac ulaze u necije privatno vlasnistvo!!!
Ja kao poreski obveznik koji uredno izvrsava sve obaveze prema drzavi, ne zelim da se moja sredstva ulazu u nesto sto nema nikakve veze sa javnim dobrom.
Ja kao poreski obveznik koji uredno izvrsava sve obaveze prema drzavi, ne zelim da se moja sredstva ulazu u nesto sto nema nikakve veze sa javnim dobrom.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Čuj govana nedaju Jug
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Da, ali bice organizovanog prijevoza. Ima tu i dosta raje iz TK-a koji ce dociYNWA je napisao/la:I to je nemoguca misija, radni dan, ides u drugi grad, jos je tu strah da te neko nece napasti, razbiti ti auto, a ne dolazi atraktivan protivnik da privuce Zenicane...moj uzor-S.G je napisao/la:5-6k.
Daleko bolje bi bilo da igramo na Grbavici ako cemo o posjeti i atmosferi, ali dugorocno je bolje ovako, jer nece vise SDA moci ulagati pare u Grbavicu, a mi moramo ici u drugi grad igrati utakmice, ovo je veliki poraz i Grada Sarajeva i Opstine Centar...

Ma kakav strah od napada, kad ZDK murija se postroji po gradu nece niko zvuka ispustit

ZZ
-
- Kontakt:
Kakvi ba belaji ja sinoc bio jos se igralo protiv čelika, dodjes na zeljeznicku ili pred stadion parkiras odgledas utakmicu i ides kuci. Ko hoce belaj ici ce po blatusi pjevat provocirat taj ce i naci belaj. Sve neki internet huligani a nisu prosli 5 gostovanja.
SVI U ZENICU NAPRIJED SARAJEVO!!!
SVI U ZENICU NAPRIJED SARAJEVO!!!
Sinoć bio na zapadu s jaranom iz Zenice, nikakvih problema nije bilo. A stadion odličan za napraviti ludu atmosferu. Nek dođe upola manje navijača nego protiv Celtica eto ti punog stadiona i ludila
- SedrenikHz
- Kontakt:
Eto vam komsije Yebali vas oni.
Sad valjda vidite zasto ih treba mrzit od malih nogu,FUJ !
Joj fkt ih sad mrzim vise od cet.ika sjeme im izumrlo.
Kaze fino na Kosevu daj im citav jug, ma nek umru mater im odvratnu. Zlo vece od srba ba.
Uglavnom samo da ih hocemo opet otresti na sred grb teicu im uvaliti nek placu sve im klosarsko.
Ne mogu halalie uzasno sam iznerviran kad shvatis da ti komsija trazi vece pare i ne da tti tribinu za razliku od hajmo reci nekog straca zenicanina.FUJ
Sad valjda vidite zasto ih treba mrzit od malih nogu,FUJ !
Joj fkt ih sad mrzim vise od cet.ika sjeme im izumrlo.
Kaze fino na Kosevu daj im citav jug, ma nek umru mater im odvratnu. Zlo vece od srba ba.
Uglavnom samo da ih hocemo opet otresti na sred grb teicu im uvaliti nek placu sve im klosarsko.
Ne mogu halalie uzasno sam iznerviran kad shvatis da ti komsija trazi vece pare i ne da tti tribinu za razliku od hajmo reci nekog straca zenicanina.FUJ
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"