RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

paulus
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la paulus » 29 jul 2019, 09:16

Stvarno ste pehovski izgubili , imali ste 3 sanse samo takve , i onaj autogol se nece ponovit 20 sezona. Nadam se da cete potpisati jos makar 2 dobra igraca , toliko vam treba da budete u gornjem domu po mom misljenju .( Ja stvarno bez laznih dodvoravanja postujem Velez , moje srce pripada drugom klubu , al Velez i rodjene postujem i zelim vas uvjek u drustvu najboljih)
Osim ocoga disao sam kod jedinih navijaca koji ne mrze glavni grad ni Fk Sarajevo i koji su rivali na terenu 90 minuta i na tribinama uz totalno fer i korektno navijanje , koji nemaju nikakav kompleks kao npr ono sto smo mogli vidjeti sinoc da pitam jedno pitanje i mislim da je ovo jedino mjesto gdje cu dobit iskren odg kakav god bio... Izvinjavam se unaprjed zbog upada i remecenja teme u toku al kao svi navijaci tako i ja vidim svoj klub ko daltonista...
Kako je Sarajevo izgledalo i odigralo sinoc bez 6 standardnih prvotimaca protiv Celika ako je iko gledao ?
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 29 jul 2019, 09:27

najrodjeniji je napisao/la:Pa nije bunker svi stat u 16 i čekat :wtf: Mora prednja linija da vrši presing i ometa protok lopte jbt koda sam u Egipatskom selu kad ovdje uđem. Ibro pokazao kakav je stručnjak sa Osmićem i Samardžićem. Kakav danak neiskustvu mladog Ibre. Od večeras među gačanima Zvona pushikuratz iz Bijelog bara.
Bunker sa prednjom linijom koja vrsi presing? Pa ti nisi sutnuo stari lopte u zivotu, sasvim dobro odigran derbi obzirom da su samo zvona i boba igrali dosad ovakve utakmice. Malo postajes naporan s pripisivanjem svega ibri, 70% ljudi navijacs ,ri jskog koje poznajem mi je reklo da su pozitivno iznenadjeni velezom i pristupom i trkom i zalaganjem.

Al ne mozes igrat bunker i vrsit pritisak na njihovu zadnju liniju, to je kontradiktorno i pokazujes koliko ne znas.

najrodjeniji
Kontakt:

Post Postao/la najrodjeniji » 29 jul 2019, 09:45

drakensang je napisao/la:
najrodjeniji je napisao/la:Pa nije bunker svi stat u 16 i čekat :wtf: Mora prednja linija da vrši presing i ometa protok lopte jbt koda sam u Egipatskom selu kad ovdje uđem. Ibro pokazao kakav je stručnjak sa Osmićem i Samardžićem. Kakav danak neiskustvu mladog Ibre. Od večeras među gačanima Zvona pushikuratz iz Bijelog bara.
Bunker sa prednjom linijom koja vrsi presing? Pa ti nisi sutnuo stari lopte u zivotu, sasvim dobro odigran derbi obzirom da su samo zvona i boba igrali dosad ovakve utakmice. Malo postajes naporan s pripisivanjem svega ibri, 70% ljudi navijacs ,ri jskog koje poznajem mi je reklo da su pozitivno iznenadjeni velezom i pristupom i trkom i zalaganjem.

Al ne mozes igrat bunker i vrsit pritisak na njihovu zadnju liniju, to je kontradiktorno i pokazujes koliko ne znas.

:kafa: bukvalno za sekund
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 29 jul 2019, 10:22

Iz tvojih postova se moze zakljuciti da pojma nemas o fudbalu i da udjes samo da seres na Ibru. Koga bi to ti sinoc uveo sa klupe, Dudica koji nema minute odigrane, Kuduza ili Mrgana? Fajic i Cvija nisi bili ni na klupi. Uveli smo najbolje sto smo imali sinoc, sta je tu je. Sa oporavljenim Fajicem i Cvijanovicem, novim igracima Manevom i Urdinovom, imat cemo taj "lusuz" da smo u mogucnosti uvesti igraca sa klupe koji moze promijeniti tok utakmice.
Forzza Velez

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 29 jul 2019, 10:23

Hocel biti Manev registrovan do Celika?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 29 jul 2019, 10:27

prisonbreak je napisao/la:Hocel biti Manev registrovan do Celika?
Na vasu veliku radost nece. Tek vjerovatno za Sarajevo.
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 29 jul 2019, 10:28

nekoIzMostara je napisao/la:
Okej :D nama dobro doslo :thumbup:
Srerno u nastavku, al naravno poslije Celika :D
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 29 jul 2019, 10:30

prisonbreak je napisao/la:
Okej :D nama dobro doslo :thumbup:
Srerno u nastavku, al naravno poslije Celika :D
Vidimo se, sretno i vama nakon Veleza ;)

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 29 jul 2019, 10:32

Koliko je tacna informacija? Nije mi jasno, samo se kod nas ceka na papire po 20-30 dana, svugdje u svijetu dodje igrac u klub i za 3 4 dana vec moze debitovati
Forzza Velez

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 29 jul 2019, 10:55

ManciniLevatKlasican je napisao/la:
Koliko je tacna informacija? Nije mi jasno, samo se kod nas ceka na papire po 20-30 dana, svugdje u svijetu dodje igrac u klub i za 3 4 dana vec moze debitovati
Upravo si sam sebi dao odgovor na svoje pitanje.

Mramic24
Kontakt:

Post Postao/la Mramic24 » 29 jul 2019, 11:53

Tamo negdje oko 6 kola , posjeta ce vam pasti na 1000 po tekmi ,, to je ono sto sam vam govorio da ce posjeta uvijek biti bolja kad se borite za PL , nego kad ste sredina tebele u PL (ako i budete uopste sredina) , tek se sad vidi razlika kvaliteta ekipa u prvoj ligi i pl ... niste trebali izgubiti zadnju tekmu ali eto vise nesrece nego neznanja , sretno vam dalje pozz iz Bihaća

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 29 jul 2019, 11:59

Ako su u petak potpisali ugovor (Velez i Manev) onda su se papiri za izdavanje medjunarodnog certifikata mogli poslati odmah taj dan u Savez, a isti bi mogao doci u klub do srijede. Sve se moze kad se hoce, a obzirom na alarmantnu situaciju vjerujem da ce UO uraditi sve da se papirologija i registracija igraca zavrse vec do narednog kola.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 29 jul 2019, 12:02

Mramic24 je napisao/la:Tamo negdje oko 6 kola , posjeta ce vam pasti na 1000 po tekmi ,, to je ono sto sam vam govorio da ce posjeta uvijek biti bolja kad se borite za PL , nego kad ste sredina tebele u PL (ako i budete uopste sredina) , tek se sad vidi razlika kvaliteta ekipa u prvoj ligi i pl ... niste trebali izgubiti zadnju tekmu ali eto vise nesrece nego neznanja , sretno vam dalje pozz iz Bihaća
Tamo negdje oko 6. kola ce svima pasti posjeta. Vrijeme je godisnjih odmora, dijaspora je tu, slucajni prolaznici...Kada prodje sezona godisnjih odmora i kada se vremenske prilike pogorsaju na svakom ce stadionu biti manje gledalaca.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

kovacic
Kontakt:

Post Postao/la kovacic » 29 jul 2019, 12:07

U ostatku svijeta se uglavnom prvo odradi taj pozadinski posao i kad igrač dođe do doktora preostane samo slanje sve papirologije u savez, kod nas se prvo mahalski pročuje da neko dolazi za 7 dana i onda taj proces izgleda duže. :mrgreen:

najrodjeniji
Kontakt:

Post Postao/la najrodjeniji » 29 jul 2019, 13:27

Kod nas Vinjati još nije dobio papire, došao čovjek prije 2 godine :urnebes: Za Lucasa se papiri 3 put sređivali i sva 3 puta po 2 mjeseca, da ne povjeruješ.

A babe moj fini ko je kriv što mi nemamo klupu ? Trebalo se na Račmilovića oslonit da bude starter na stoperu ( sarkazam ). Na zimu se neće isplatit davat pare na pojačanja jer ćemo bit jednom nogom u federalci opet, realno je samo Zvijezda lošija od nas, a to igrali dobro al neće u go,da su igrači kvalitetni bilo bi i golova ( čitaj Fajić i slični ) a i takvi ne zabiju više od 35 posto šansi
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 29 jul 2019, 13:31

najrodjeniji je napisao/la:Kod nas Vinjati još nije dobio papire, došao čovjek prije 2 godine :urnebes: Za Lucasa se papiri 3 put sređivali i sva 3 puta po 2 mjeseca, da ne povjeruješ.

A babe moj fini ko je kriv što mi nemamo klupu ? Trebalo se na Račmilovića oslonit da bude starter na stoperu ( sarkazam ). Na zimu se neće isplatit davat pare na pojačanja jer ćemo bit jednom nogom u federalci opet, realno je samo Zvijezda lošija od nas, a to igrali dobro al neće u go,da su igrači kvalitetni bilo bi i golova ( čitaj Fajić i slični ) a i takvi ne zabiju više od 35 posto šansi
Trujes, par pitanja: imas li clansku fkv, red army ili sezonsku, pa da udjemo u raspravu

Jedno je kritikovat, ti trujes stari iz nekih razloga samo tebi poznstih, hasica si lozadjijom nazivao, podmefes pricu kao vignati nije imao papire a igrao covjek, i prozivas pastrnku a nisam siguran da i ti imas ista od navedenog, a to dijelo navijaca od karine

Sto napisa momak na fb puno gore igre pod bb su se docekivale bakljama, mi nismo os mladosti bili bolji? Mi nismo u najmabju ruku ravnopravni bili sa zrinjskim koji je 70x skuplji? Znaci samo blatis i trujes, stvarno si ogavan i nabijem te na **** zajedno s tim realno

najrodjeniji
Kontakt:

Post Postao/la najrodjeniji » 29 jul 2019, 13:37

najrodjeniji je napisao/la:Kod nas Vinjati još nije dobio papire, došao čovjek prije 2 godine :urnebes: Za Lucasa se papiri 3 put sređivali i sva 3 puta po 2 mjeseca, da ne povjeruješ.

Trujes, par pitanja: imas li clansku fkv, red army ili sezonsku, pa da udjemo u raspravu
Ove godine ne, niti ću, do sada svaku. Ja sam tip koji u restoranu vraća hranu, tako da me neće niko zayebavat prodavanjem magle. Rekao sam da je za biznismena ovo samo biznis i ulaganje sredstava za stvaranje profita, a investitor štiti svoje ulaganje. Najžalije mi je Ibre u svemu tome jer je Boldrick svom Black Adderu. Kud ne ode Fajke za ono milionče, možda bi se moglo na tekmu sa ženom i djetetom, ovako volim kući 2 kile teletine donjet ;)

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 29 jul 2019, 13:42

najrodjeniji je napisao/la:

Ove godine ne, niti ću, do sada svaku. Ja sam tip koji u restoranu vraća hranu, tako da me neće niko zayebavat prodavanjem magle. Rekao sam da je za biznismena ovo samo biznis i ulaganje sredstava za stvaranje profita, a investitor štiti svoje ulaganje. Najžalije mi je Ibre u svemu tome jer je Boldrick svom Black Adderu. Kud ne ode Fajke za ono milionče, možda bi se moglo na tekmu sa ženom i djetetom, ovako volim kući 2 kile teletine donjet ;)
Znaci apsolutno je irelevantno tvoje misljenje. Ovo je bas daaaaleko od peodavanja magle, ima stvari koje ne stimaju, alo daleko da su u rangu toga da ne uzimas clansku i kn i fkv. Ljudi imaju zelju, vokju, Hasic apsolutno nista ne rsdi sem Fk Velez, toliko se covjek prepustio tome da je vinograde osravio sinu a herclijek vode njegovi ljudi, znaco FKV 24/7. Ima propusta, prelazni rok, marketing itd alo ima i bar tri puta vise pozitivnih stvari oko kluba zbig kojih kupujes clansku i konstruktivno kao navijac predlazes i ukazujes na probleme.

Obo tvoje ukazivanje je samo trovanje normalne raje i huskacka politika, a obzirom da nisi navijac Veleza, to bi bilo to od mene

Kulesza
Kontakt:

Post Postao/la Kulesza » 29 jul 2019, 13:43

Musa ako ćemo o britanskim serijama ti si za nas Del Boy :ljepota:
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★

9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️

SK Stolac Hercegovina

najrodjeniji
Kontakt:

Post Postao/la najrodjeniji » 29 jul 2019, 13:44

Pa realno i jesam, naspram ostalih Rodnija :mrgreen:

E čuj, treba stavit 20 maraka svaku utakmicu kartu, ovce će i dalje biti ovce. I gdje se to još članska kupuje svake godine u pm, član sam jednog inostranog kluba, jednom plaćeno, simbolično, otad stalno dolaze neki popusti za opremu, poklon bonovi i slično. Ne moramo mi imat taj nivo, ali nećemo imat ni sličan. Već se sve iz predsezone što sam napisao pokazalo tačno, a pokazat će se i ostalo. hej zamisli uđeš u sezonu s ekipom slabijom od one koja nije mogla dobit raspali olimpik kojem je najbolji igrac covjek do 45 godina jbt

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.