FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

MMA075
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la MMA075 » 28 jul 2019, 21:25

Dobra stvar sto se Ahmet povrijedio vcrs. :)

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 28 jul 2019, 21:25

Samo cu reci: Lolek i Bolek
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 28 jul 2019, 21:36

Hoćel nama doći kakav štoper ? Mi sa Saletom nemamo šta tražiti u SA
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 28 jul 2019, 21:41

Nece.jbo stopera bitna je ideja a i igramo sad tiki taku koji ce nam.samo napad nista odbrana..
Da, smijem se i to grohotom :rol:

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 28 jul 2019, 21:44

Kaze nema vise ispucavanja pa sta ste vi gledali al realno?
Sta fali sitnom vezi i zadnjoj liniji a onda vele tanak sale i uzelac pravo :crazy: :facepalm: :lol:
Al ne ozbiljno? :lol:

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 28 jul 2019, 21:48

Fakat jazavci cast izuzecima :lol:

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 28 jul 2019, 22:51

Slobodas je napisao/la:Hoćel nama doći kakav štoper ? Mi sa Saletom nemamo šta tražiti u SA
Do sinoc sam mislio da ne moze biti gori od njega, al uzelac je uspio da porusi tu tezu... uzasni su, spori, losa anticipacija, nikakvo znanje s loptom .. jednom rijecju kriminalan stoperski par

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 28 jul 2019, 22:55

MMA075 je napisao/la:Dobra stvar sto se Ahmet povrijedio vcrs. :)
Sada ce ti Lolek Beduin ocitati lekciju o prenosenju situacije u drugim klubovima, ne uklapas se u jazavce :)

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 28 jul 2019, 23:10

MakabiTuzla je napisao/la:
Sada ce ti Lolek Beduin ocitati lekciju o prenosenju situacije u drugim klubovima, ne uklapas se u jazavce :)
De mi samo jednu stvar kaži - je li ti uvijek moraš naknadno da prozivaš ljude s kojima si imao neke sitne nesuglasice na temi? Čovječe, move on, imali ste sitnu raspravu, priča završena, što se držiš toga k'o pijan plota još uvijek? Samo bezveze unosiš dodatni nemir na temu. Ima i boljih stvari za diskutovat'. :D
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 28 jul 2019, 23:13

Sariel1987 je napisao/la:Kaze nema vise ispucavanja pa sta ste vi gledali al realno?
Sta fali sitnom vezi i zadnjoj liniji a onda vele tanak sale i uzelac pravo :crazy: :facepalm: :lol:
Al ne ozbiljno? :lol:
Ti ces ovu temu unistit.

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 28 jul 2019, 23:14

Aerials je napisao/la:
MakabiTuzla je napisao/la:
De mi samo jednu stvar kaži - je li ti uvijek moraš naknadno da prozivaš ljude s kojima si imao neke sitne nesuglasice na temi? Čovječe, move on, imali ste sitnu raspravu, priča završena, što se držiš toga k'o pijan plota još uvijek? Samo bezveze unosiš dodatni nemir na temu. Ima i boljih stvari za diskutovat'. :D
Ako pogledas gore, primjetices Probisvjeta i Beduina, (loleka i boleka) kako me komentarisu. To ti je OK? Sariel i njegovo bombanje ti je isto OK. Imas obraza mene prozivati? Sro bi ti rekla, nadji sta pametnije da diskutujes :)
**** forum i forumske klanove

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 28 jul 2019, 23:18

Gledao sam djelimicno pitare i celik, ne vidim da oni odskacu kvalitetom od nas. Neko rece da Martelat stice pravo nastupa, tako da ide ekipa koja je i uigravana na pripremama. Jos stopere pojavati, top bi bilo.

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 28 jul 2019, 23:21

Aj malo popustite i idite na pp pa tamo se čiji je veći/duži, ko je pametniji...
Ljudi Sloboda druga na tabeli, bar nakon 2. kola. Uživajte u trenutku
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 28 jul 2019, 23:28

Bolje je ovo dosta nego što smo očekivali.

Nadam se da će doći 2 pojačanja u zadnji red pa da to izgleda i bude ozbiljnije. Valjda dovedu nekog spremnog a ne da ga do oktobra čekamo.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 28 jul 2019, 23:31

MakabiTuzla je napisao/la: Ako pogledas gore, primjetices Probisvjeta i Beduina, (loleka i boleka) kako me komentarisu. To ti je OK? Sariel i njegovo bombanje ti je isto OK. Imas obraza mene prozivati? Sro bi ti rekla, nadji sta pametnije da diskutujes :)
Logično da će te komentarisati kada konstantno iste stvari prenosiš i to ti se zamjera. Čak ti je Beduin to izuzetno kulturno i lijepo napisao u postu, ne zanima nas šta pišu, ne trebamo ulaziti u neke diskusije sa bilo kim jer smo prije tako i dolazili bi na to da se sami sa sobom svađamo na ovoj temi. Ko **** druge timove, samo treba pratiti kakva je kod nas situacija, sastav narednog protivnika, sve van toga, njihove nesuglasice na njihovoj temi, neke gluposti oko njihovih dresova, navijača, sponzora i sličnih stvari, ne trebaju da nas zanimaju ovdje. Znam da ti možeš biti konstruktivan, evo npr. ovaj drugi post što si napisao nakon ovog je super, nema potrebe bezveze unositi nemir nečim drugim. :D
Penaltiky je napisao/la:Bolje je ovo dosta nego što smo očekivali.

Nadam se da će doći 2 pojačanja u zadnji red pa da to izgleda i bude ozbiljnije. Valjda dovedu nekog spremnog a ne da ga do oktobra čekamo.
Stvarno bi nam Reno dobro došao. Ono juče je bilo dosta gledljivo čak i neutralnim navijačima. Kad se sjetim one patnje prošle sezone, odmah mi nije dobro. :crazy:

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 28 jul 2019, 23:33

Ahmetovic se povrijedio, nadam se da ce Guzina igrati protiv nas, a mislim da hoce 100%. Igramo protiv njih 4-5 dana prije Evrope, sigurno ce odmarati 2-3 igraca, tako da lijep je termin utakmice. Otici igrati pa sta bude, ne skidati gace odmah, ako se otkine bod(ovi) lijepo, samo dobro zapeti.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 28 jul 2019, 23:36

Aerials, nema potrebe da me izdvajas po drugi put ovdje, javno, a drugi isto, a mozda i gore, rade i pisu. Ako cemo zbog iznosenja mišljenja kontra nekim forumskim klanovima biti prozivani, onda bolje da nazovemo fajront. Slobodno reci da ce biti tako i ja odoh, ne moras ni ban koristiti. Imas obavezu kao mod da budes nepristrasna, a sada to nikako nisi, a nadam se da ces naci nacin da budes :)

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 28 jul 2019, 23:37

Ahmetovic se povrijedio i nadamo se da je ozbiljnije, da jedno 6mj propusti.
Bit će golijada na Koševu, mislim opet izuzetno gledljiva utakmica, pa ko koga :opaopa:
Nije loše zasad, jbg niko nije 2 pobjede uvezao. Paklena će ovo sezona biti, sveukupno. Svako kolo imamo makar 2 velika derbija.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 28 jul 2019, 23:38

Aerials je napisao/la:
MakabiTuzla je napisao/la: Ako pogledas gore, primjetices Probisvjeta i Beduina, (loleka i boleka) kako me komentarisu. To ti je OK? Sariel i njegovo bombanje ti je isto OK. Imas obraza mene prozivati? Sro bi ti rekla, nadji sta pametnije da diskutujes :)
Logično da će te komentarisati kada konstantno iste stvari prenosiš i to ti se zamjera. Čak ti je Beduin to izuzetno kulturno i lijepo napisao u postu, ne zanima nas šta pišu, ne trebamo ulaziti u neke diskusije sa bilo kim jer smo prije tako i dolazili bi na to da se sami sa sobom svađamo na ovoj temi. Ko **** druge timove, samo treba pratiti kakva je kod nas situacija, sastav narednog protivnika, sve van toga, njihove nesuglasice na njihovoj temi, neke gluposti oko njihovih dresova, navijača, sponzora i sličnih stvari, ne trebaju da nas zanimaju ovdje. Znam da ti možeš biti konstruktivan, evo npr. ovaj drugi post što si napisao nakon ovog je super, nema potrebe bezveze unositi nemir nečim drugim. :D
Penaltiky je napisao/la:Bolje je ovo dosta nego što smo očekivali.

Stvar.no bi nam Reno dobro došao. Ono juče je bilo dosta gledljivo čak i neutralnim navijačima. Kad se sjetim one patnje prošle sezone, odmah mi nije dobro. :crazy:
Trebalo je ostaviti prošlogodišnji tandem. Al eto...
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 28 jul 2019, 23:42

Makabi, ako vidim da neko drugi napiše kako se neki tamo navijači zbog dresova svađaju, onda ću i njih javno prozvati. Nije ovo nikakvo iznošenje mišljenja nego prenošenje informacija sa tema drugih klubova, i vala, kome se ne sviđa moj rad, neka se izbori za drugog moderatora, svejedno mi je. Ne plaća mene ovdje niko da bih se ja nešto brinula za ovu poziciju. Opet ću da budem tu k'o i uvijek. :)
Penaltiky je napisao/la: Trebalo je ostaviti prošlogodišnji tandem. Al eto...
Istina, imali smo dobru odbranu. Da njih nije bilo, dosta gore bi prošli.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.