FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Dobra stvar sto se Ahmet povrijedio vcrs. 

-
- Kontakt:
Hoćel nama doći kakav štoper ? Mi sa Saletom nemamo šta tražiti u SA
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
Nece.jbo stopera bitna je ideja a i igramo sad tiki taku koji ce nam.samo napad nista odbrana..
Da, smijem se i to grohotom
Da, smijem se i to grohotom

-
- Kontakt:
Kaze nema vise ispucavanja pa sta ste vi gledali al realno?
Sta fali sitnom vezi i zadnjoj liniji a onda vele tanak sale i uzelac pravo
Al ne ozbiljno?
Sta fali sitnom vezi i zadnjoj liniji a onda vele tanak sale i uzelac pravo

Al ne ozbiljno?

-
- Kontakt:
Fakat jazavci cast izuzecima 

-
- Kontakt:
Do sinoc sam mislio da ne moze biti gori od njega, al uzelac je uspio da porusi tu tezu... uzasni su, spori, losa anticipacija, nikakvo znanje s loptom .. jednom rijecju kriminalan stoperski parSlobodas je napisao/la:Hoćel nama doći kakav štoper ? Mi sa Saletom nemamo šta tražiti u SA
-
- Kontakt:
Sada ce ti Lolek Beduin ocitati lekciju o prenosenju situacije u drugim klubovima, ne uklapas se u jazavceMMA075 je napisao/la:Dobra stvar sto se Ahmet povrijedio vcrs.

#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
De mi samo jednu stvar kaži - je li ti uvijek moraš naknadno da prozivaš ljude s kojima si imao neke sitne nesuglasice na temi? Čovječe, move on, imali ste sitnu raspravu, priča završena, što se držiš toga k'o pijan plota još uvijek? Samo bezveze unosiš dodatni nemir na temu. Ima i boljih stvari za diskutovat'.MakabiTuzla je napisao/la:Sada ce ti Lolek Beduin ocitati lekciju o prenosenju situacije u drugim klubovima, ne uklapas se u jazavceMMA075 je napisao/la:Dobra stvar sto se Ahmet povrijedio vcrs.

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- RollingPaper
- Kontakt:
Ti ces ovu temu unistit.Sariel1987 je napisao/la:Kaze nema vise ispucavanja pa sta ste vi gledali al realno?
Sta fali sitnom vezi i zadnjoj liniji a onda vele tanak sale i uzelac pravo![]()
![]()
![]()
Al ne ozbiljno?
-
- Kontakt:
Ako pogledas gore, primjetices Probisvjeta i Beduina, (loleka i boleka) kako me komentarisu. To ti je OK? Sariel i njegovo bombanje ti je isto OK. Imas obraza mene prozivati? Sro bi ti rekla, nadji sta pametnije da diskutujesAerials je napisao/la:De mi samo jednu stvar kaži - je li ti uvijek moraš naknadno da prozivaš ljude s kojima si imao neke sitne nesuglasice na temi? Čovječe, move on, imali ste sitnu raspravu, priča završena, što se držiš toga k'o pijan plota još uvijek? Samo bezveze unosiš dodatni nemir na temu. Ima i boljih stvari za diskutovat'.MakabiTuzla je napisao/la:Sada ce ti Lolek Beduin ocitati lekciju o prenosenju situacije u drugim klubovima, ne uklapas se u jazavceMMA075 je napisao/la:Dobra stvar sto se Ahmet povrijedio vcrs.

**** forum i forumske klanove
-
- Kontakt:
Gledao sam djelimicno pitare i celik, ne vidim da oni odskacu kvalitetom od nas. Neko rece da Martelat stice pravo nastupa, tako da ide ekipa koja je i uigravana na pripremama. Jos stopere pojavati, top bi bilo.
Aj malo popustite i idite na pp pa tamo se čiji je veći/duži, ko je pametniji...
Ljudi Sloboda druga na tabeli, bar nakon 2. kola. Uživajte u trenutku
Ljudi Sloboda druga na tabeli, bar nakon 2. kola. Uživajte u trenutku
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Bolje je ovo dosta nego što smo očekivali.
Nadam se da će doći 2 pojačanja u zadnji red pa da to izgleda i bude ozbiljnije. Valjda dovedu nekog spremnog a ne da ga do oktobra čekamo.
Nadam se da će doći 2 pojačanja u zadnji red pa da to izgleda i bude ozbiljnije. Valjda dovedu nekog spremnog a ne da ga do oktobra čekamo.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Stvarno bi nam Reno dobro došao. Ono juče je bilo dosta gledljivo čak i neutralnim navijačima. Kad se sjetim one patnje prošle sezone, odmah mi nije dobro.Penaltiky je napisao/la:Bolje je ovo dosta nego što smo očekivali.

- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ahmetovic se povrijedio, nadam se da ce Guzina igrati protiv nas, a mislim da hoce 100%. Igramo protiv njih 4-5 dana prije Evrope, sigurno ce odmarati 2-3 igraca, tako da lijep je termin utakmice. Otici igrati pa sta bude, ne skidati gace odmah, ako se otkine bod(ovi) lijepo, samo dobro zapeti.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
-
- Kontakt:
Aerials, nema potrebe da me izdvajas po drugi put ovdje, javno, a drugi isto, a mozda i gore, rade i pisu. Ako cemo zbog iznosenja mišljenja kontra nekim forumskim klanovima biti prozivani, onda bolje da nazovemo fajront. Slobodno reci da ce biti tako i ja odoh, ne moras ni ban koristiti. Imas obavezu kao mod da budes nepristrasna, a sada to nikako nisi, a nadam se da ces naci nacin da budes 

Ahmetovic se povrijedio i nadamo se da je ozbiljnije, da jedno 6mj propusti.
Bit će golijada na Koševu, mislim opet izuzetno gledljiva utakmica, pa ko koga
Nije loše zasad, jbg niko nije 2 pobjede uvezao. Paklena će ovo sezona biti, sveukupno. Svako kolo imamo makar 2 velika derbija.
Bit će golijada na Koševu, mislim opet izuzetno gledljiva utakmica, pa ko koga

Nije loše zasad, jbg niko nije 2 pobjede uvezao. Paklena će ovo sezona biti, sveukupno. Svako kolo imamo makar 2 velika derbija.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Trebalo je ostaviti prošlogodišnji tandem. Al eto...Aerials je napisao/la:Stvar.no bi nam Reno dobro došao. Ono juče je bilo dosta gledljivo čak i neutralnim navijačima. Kad se sjetim one patnje prošle sezone, odmah mi nije dobro.Penaltiky je napisao/la:Bolje je ovo dosta nego što smo očekivali.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Makabi, ako vidim da neko drugi napiše kako se neki tamo navijači zbog dresova svađaju, onda ću i njih javno prozvati. Nije ovo nikakvo iznošenje mišljenja nego prenošenje informacija sa tema drugih klubova, i vala, kome se ne sviđa moj rad, neka se izbori za drugog moderatora, svejedno mi je. Ne plaća mene ovdje niko da bih se ja nešto brinula za ovu poziciju. Opet ću da budem tu k'o i uvijek. 

Istina, imali smo dobru odbranu. Da njih nije bilo, dosta gore bi prošli.Penaltiky je napisao/la: Trebalo je ostaviti prošlogodišnji tandem. Al eto...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 13 gostiju.