samo se vidi da nije bas idealan za defanzive, treba mu neko iza ledja ko ce ga pokrivati i tek onda ce jos vise do izrazaja doci njegovo znanje koje ocito imaSmjecanindzemo je napisao/la:Ovaj Gavric je pravi igrac. Eeeh da su tu sa njim Amar i Stanoje...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pyro is not a crime !
Crnički za Guzinu Ševčenko jbt. 
Grozni smo, Tatar ne igra na ovoj poziciji. Ništa nismo uradili.
Grozni smo, Tatar ne igra na ovoj poziciji. Ništa nismo uradili.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ma oni ne mogu disati, drzat ce se prvi 20 min i padaju skroz, eh sad Musemic najbolje zna sta raditi ti prvih 20 min, ali bude li do 65 0:0 uzimamo aBd
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Gavrić bez greške... mora se krenuti po gol ovdje!
Nije samo to. Nego i u igri. Lik je glup. Ne zna gdje goniRahma je napisao/la:Hocu da napisem, al kontam, ne bih da vrijedjam. Kako jeftin zuti karton.Stroj1946 je napisao/la:Samo je ovaj Guzina užasno poglup igrač
-
Smjecanindzemo
- Kontakt:
Pa to sam brate Thec i napisao. On i Stanoje, Rahman ispred. Krle bi bio idealan za zadnjih 20 min...
Nadajmo se da ce nas popisat.Stroj1946 je napisao/la:Nije samo to. Nego i u igri. Lik je glup. Ne zna gdje goniRahma je napisao/la:Hocu da napisem, al kontam, ne bih da vrijedjam. Kako jeftin zuti karton.Stroj1946 je napisao/la:Samo je ovaj Guzina užasno poglup igrač
Amer Dupovac!
-
johntravolta123
- Kontakt:
Ja mislim da sekunda fali da im zabijemo gol.
Da smo imali koncentracije ovo par poluprilika zabili bi ga.
Fali Ahmetovic...
Da smo imali koncentracije ovo par poluprilika zabili bi ga.
Fali Ahmetovic...
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Jel ziv Benjo Tatar? Nek se javi u drugom al na svoj način 
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Đokanović umjesto Šabana (Halid glavom van utakmice)
Hebib na beka
Krste na AMF
Tatar desno krilo
Yebo majku svi najbolji igrači haman povrijeđeni, samo Hebib i kapiten nit su umorni nit im šta može bit.
Hebib na beka
Krste na AMF
Tatar desno krilo
Yebo majku svi najbolji igrači haman povrijeđeni, samo Hebib i kapiten nit su umorni nit im šta može bit.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Cuj sabanovic los
haj eto jes.... samo mu heba bas pomaze, nenznam jel se jednom veatio. A gore nenpostoji sem kad treba da upropasti, a celik udvaja non stop... al najlaske je gledati fdubsl evo ga pogrijesio... a hebi namjestin100% priliku, naravno nije racunao na to da ovaj ni sa 29 ne zna primiti loptu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Bit ce pojacanje svkako i Gavric i Letic.Imat cemo mi pofinu ekipu malo su nas povrede sjebale.Da je dovesti tog zadnjeg veznog i stopera bili bi vrh.THEC je napisao/la:samo se vidi da nije bas idealan za defanzive, treba mu neko iza ledja ko ce ga pokrivati i tek onda ce jos vise do izrazaja doci njegovo znanje koje ocito imaSmjecanindzemo je napisao/la:Ovaj Gavric je pravi igrac. Eeeh da su tu sa njim Amar i Stanoje...
dobro za Stanojevica se slazem, on je definitivno taj, a Rahmanovic, ko sto i kazes on ce ofanzivnije igrati od Gavrica, jednostavno je najubojitiji tad, a Gavric bi i mogao nekog centralnog veznog igrati, dakle ni previse naprijed a ni previse vracanja nazad, kako god beton sredinu imamo, naravno kad svi budu tuSmjecanindzemo je napisao/la:Pa to sam brate Thec i napisao. On i Stanoje, Rahman ispred. Krle bi bio idealan za zadnjih 20 min...
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 28 jul 2019, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
Zadnje dvije tekme u prvom loš a kasnije po gol...može i sad takoOsmanhodzicBuco je napisao/la:Jel ziv Benjo Tatar? Nek se javi u drugom al na svoj način
Stvarno ne znam sta neki ocekuju vise od ovog. Pa nama sad bukvalno fali 5 standardnih igraca jbt. I opet cemo ovo dobiti.
Celik se ispuhao, disu na skrge jer im je trener poglup, nesto slicno Nalicu, udri visoki presing i satri vlastite igrace.
Drugo poluvrijeme ako budemo samo prisebni u zavrsnici idu 2 komada.
Celik se ispuhao, disu na skrge jer im je trener poglup, nesto slicno Nalicu, udri visoki presing i satri vlastite igrace.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Celik nista posebno,drzimo ih daleko od gola za sada igramo rutinski...imali smo 3,4 situacije koje smo morali bolje iskoristiti ali jbg malo nas je povreda Ahmeta usporila..ocekujem u nastavku da nasi to pritisnu odmah na startu i zavrse jer je razlika u kvaliteti ocigledna.
Saban u defanzivi bar losih reakcija i jedan bespotreban prekrsaj dok u ofanzivi kao i uvijek tanak.
Saban u defanzivi bar losih reakcija i jedan bespotreban prekrsaj dok u ofanzivi kao i uvijek tanak.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Evo ja upravo gledam ou loptu ko na tacni sto Hebib nije znao primit , ja sam uvjek govorio ako nam je to igrac prvih 11 mi nikad necemo bit ozbiljna ekipa , van ove lige
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
belosevic28
- Kontakt:
Gavric fantastican.
@panto ti ga bas znas pretjerati,Sabanovic veceras uzasan i svi to vide i kazu al' jok ti strucnjak mi ublehe. Samo malo realnosti jbg, nista vise.
Zabit ce ga Tatar.
@panto ti ga bas znas pretjerati,Sabanovic veceras uzasan i svi to vide i kazu al' jok ti strucnjak mi ublehe. Samo malo realnosti jbg, nista vise.
Zabit ce ga Tatar.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ko li je skautirao ovog Guzinu...molit Boga da se Ahmetovic nije ozbiljno povrijedio, inace, donji smo
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
emir79 je napisao/la:Stvarno ne znam sta neki ocekuju vise od ovog. Pa nama sad bukvalno fali 5 standardnih igraca jbt. I opet cemo ovo dobiti.
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, Cuspajz, DoktorXabaras, Hoss, johntravolta123, LenyYoro15, MostarNeretva, perodeformero, PingoFTW, Rauber33, SilaMoc1946, tuitamo, umrobihzbogtebe1946 i 130 gostiju.