Prodalo se dosta ulaznica, a sigurno ih dosta nece doci radi kise, i najavljuju i dalje kisu, tako da ce zapad vjerovqtno biti krcat, a istalo manjeWestTrebina je napisao/la:Kako ide prodaja ulaznica u ze? Koliko ce biti gledalaca?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
-
- Kontakt:
Strumfovi, jos jedno pitanje? Da li se poslije pobjede nad Mladosti lakse guta?
Horde na grbavici. Na citavom sjeveru

Horde na grbavici. Na citavom sjeveru

“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
50.000WestTrebina je napisao/la:Kako ide prodaja ulaznica u ze? Koliko ce biti gledalaca?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Oni se ponose time što ćemo im iznajmiti stadion 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- WestTrebina
- Kontakt:
GrlaOsim13 je napisao/la:50.000WestTrebina je napisao/la:Kako ide prodaja ulaznica u ze? Koliko ce biti gledalaca?

-
- Kontakt:
Guta se kvalitetno izgleda?!Virtu4l je napisao/la:Oni se ponose time što ćemo im iznajmiti stadion

“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
-
- Kontakt:
Jel ti leMbara sta u rodu?Osim13 je napisao/la:50.000WestTrebina je napisao/la:Kako ide prodaja ulaznica u ze? Koliko ce biti gledalaca?
@virČo, zlobnici bi rekli da si navikao da bjezis tako, ali ja cu presutiti

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
belosevic28 je napisao/la: Jel ti leMbara sta u rodu?
.

Veliki je ovo sevap sa naše strane. Veća im sreća nego duplu kad su uzeliVirtu4l je napisao/la:Oni se ponose time što ćemo im iznajmiti stadion

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Hahaha ma brate nezdrav forum skroz sve ho ludjak,evo opet krece prica o ubicama,Odi i Karadzicu grob te.Osim13 je napisao/la:Đesi drug, nema te nešto, il nisam primjetiomma_hz je napisao/la:
Sa ovim likom nema rasprave,nemoj se spustati na njegov nivo i replicirati mu uopste.Lik je glup.
Jos otpustili ovog crnogorca iz ustanove ,skinuli ga sa metadona..ko ce citati njegova sranja sad.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Uplatnicu za iznajmljivanje stadiona ce nam ispunit jedan seljin covjek.. Inace certifikovani strucnjak..Virtu4l je napisao/la:Oni se ponose time što ćemo im iznajmiti stadion

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Kako glupi termini danasnjih utakmica
Prozivaju nas nesto a njima vodja bio osudjeni ubica.U klubu im radio ratni zlocinac.I sto se tice zule lik se smirio i van kriminala je vec 2 godine.Goosman je napisao/la:Nije.belosevic28 je napisao/la:...da nije Oda s tenkomGoosman je napisao/la:Sa sjevera se čuje huk...
...uvijek sa vama Karadžić i Vuk!
23
-
- Kontakt:
Prozivaju nas nesto a njima vodja bio osudjeni ubica.U klubu im radio ratni zlocinac.I sto se tice zule lik se smirio i van kriminala je vec 2 godine.[/quote]
Jes, sad radi kriminal unutra, u zelji, dojadilo mu vani.
Jes, sad radi kriminal unutra, u zelji, dojadilo mu vani.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Mali vijetnamci. Sirotinja. 

Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
- MocMahale444
Glupi savez pasa moj.Tekashi je napisao/la:Kako glupi termini danasnjih utakmica
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Kad zula vikne na tribini da se smirio, onda strumfovi okolo vicu zula se smirio.GOAT je napisao/la:Prozivaju nas nesto a njima vodja bio osudjeni ubica.U klubu im radio ratni zlocinac.I sto se tice zule lik se smirio i van kriminala je vec 2 godine.Goosman je napisao/la:Nije.belosevic28 je napisao/la: ...da nije Oda s tenkom
...uvijek sa vama Karadžić i Vuk!
Nego kako gutate sada da se igra na Grbavici?
Ovako...

- svrakino1921
- Kontakt:
Jel zna neko Mostarski derbi jel na Arenisport prenos
MojaTVsvrakino1921 je napisao/la:Jel zna neko Mostarski derbi jel na Arenisport prenos
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- najrodjeniji
- Kontakt:
Nažalost nesvrakino1921 je napisao/la:Jel zna neko Mostarski derbi jel na Arenisport prenos
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.
Fkt debili...MocMahale444 je napisao/la:Glupi savez pasa moj.Tekashi je napisao/la:Kako glupi termini danasnjih utakmica
Umjesto da stavw jednu j 18:30 a drugu u 20:30...
Nikakvog reda nema, svako stavlja satnicu ko kad zeli

Da mi je docekati jednom da nesta kvalitetno urade za ligu..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.