Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sreca mu bogami sto je Krpic na klupi bio ,vidam da je lose podnio ovu zajeba.nciju ,prosao bi kroz njega da je bio na terenu 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
eh to ce se moci fino ispratiti, a ne ova lakrdija od moja tvPenaltiky je napisao/la:Arena, zakasniću na utakmicu zbog rahljavog kolegeredbull93 je napisao/la:Valja i slobodu ispratiti, gdje ce biti prenos?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Mislim da se i Siroki pomirio i da nema kvalitet niti imaju te ambicije da pucaju na vrh gore,ova odluka da ostave pomocnog trenera do kraja sezone mi to nekako i potvrdjuje.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Dokoljenko
- Kontakt:
Wolffire je napisao/la:Ma zabit će sudija nesikirajte se. Steli svaki prekrasaj. Veselinovic kao leptir samo pada a ovaj jedva čeka da svira.
I onda imaju obraza reci nesto na sudjenje.

Husref vam preko Merdanovica postavlja taktiku, Beganović se pita koliko i korner zastavica. Nabijemo vas sviju redom na qurac, vas, vijetnamce, sudije, savez!
Jači od ratova, režima i partija!
Biće Željo opet šampion!
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Evooooo gaaaaa evooo gaaaaaaaaaa....ziv je debil umro nije hahahaahahaahahahahaDokoljenko je napisao/la:Wolffire je napisao/la:Ma zabit će sudija nesikirajte se. Steli svaki prekrasaj. Veselinovic kao leptir samo pada a ovaj jedva čeka da svira.
I onda imaju obraza reci nesto na sudjenje.![]()
![]()
![]()
Husref vam preko Merdanovica postavlja taktiku, Beganović se pita koliko i korner zastavica. Nabijemo vas sviju redom na qurac, vas, vijetnamce, sudije, savez!
Jači od ratova, režima i partija!
Biće Željo opet šampion!
Pa dzesi konju jedan glupi nigdje te.?
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Znaci, ni Čelik nema svoj stadion...
A dobro su to krili....Kako oni kažu za nas Raseljeni...E pa, dobro dosli u klub...

A dobro su to krili....Kako oni kažu za nas Raseljeni...E pa, dobro dosli u klub...

Koja razlika u prenosu utakmica moja tv i arena
- prisonbreak
- Kontakt:
Jedna tekma na tv, jedna na mobitel 

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- prisonbreak
- Kontakt:
Sta profula Jovic 

Vanja pasa moj, ima itekako ima.Vanja8 je napisao/la:Znaci, ni Čelik nema svoj stadion...![]()
![]()
![]()
Svako 10 godina se produzi koristenje, i u tih 10 godina Čelik ima potpuno koristenje stadiona, kako on zelim, osim u slucaju reprezentacije.
Mislim cak da je nekad i bio u vlasnistvu Čelika, ali su skinuli to kad su lopovluci bili, da stoka to ne rasproda ili da u dugove stadion ne ode. Zato se islo na to da Čelik nema imovine, vec ovako.
Pravljen je za Čelik, ko to drugi moze igrat tu bgt.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Volio bi da hoce sloboda pobijediti.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Koliko je Čelik uložio u BP? (nevezano kako, direktno novcem, preko navijača, sponzora, itd)redbull93 je napisao/la:Vanja pasa moj, ima itekako ima.Vanja8 je napisao/la:Znaci, ni Čelik nema svoj stadion...![]()
![]()
![]()
Svako 10 godina se produzi koristenje, i u tih 10 godina Čelik ima potpuno koristenje stadiona, kako on zelim, osim u slucaju reprezentacije.
Mislim cak da je nekad i bio u vlasnistvu Čelika, ali su skinuli to kad su lopovluci bili, da stoka to ne rasproda ili da u dugove stadion ne ode. Zato se islo na to da Čelik nema imovine, vec ovako.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nesto minimalno, ali mislim da mi placamo i odrzavamo stadion, veliku vecinu je ulozio grad Zenica, ostalo savez kroz eufa fondove. I to da razjasnimo, savez nije nista puno pravio na Bilinom, vecinu radova je finansirao grad Zenica.Raonffa je napisao/la:Koliko je Čelik uložio u BP? (nevezano kako, direktno novcem, preko navijača, sponzora, itd)redbull93 je napisao/la:Vanja pasa moj, ima itekako ima.Vanja8 je napisao/la:Znaci, ni Čelik nema svoj stadion...![]()
![]()
![]()
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Pa vi ste isti krpelji k'o koneredbull93 je napisao/la: Nesto minimalno, ali mislim da mi placamo i odrzavamo stadion, veliku vecinu je ulozio grad Zenica, ostalo savez kroz eufa fondove. I to da razjasnimo, savez nije nista puno pravio na Bilinom, vecinu radova je finansirao grad Zenica.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
U yebo ti nemoj me.potezat za jezik jbt, sta je to zeljo svojim parama napravio, a da nije isprosio od navijaca, ssaveza i politike. Nemoj me tjerat da idem trazit po internetu, ne da mi se bas. Zeljo svojim parama nista ured nije napravio jbtRaonffa je napisao/la:Pa vi ste isti krpelji k'o koneredbull93 je napisao/la: Nesto minimalno, ali mislim da mi placamo i odrzavamo stadion, veliku vecinu je ulozio grad Zenica, ostalo savez kroz eufa fondove. I to da razjasnimo, savez nije nista puno pravio na Bilinom, vecinu radova je finansirao grad Zenica.![]()
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Pojavi se neki novi simin han i kaze celiku pomakni se malo...redbull93 je napisao/la:Vanja pasa moj, ima itekako ima.Vanja8 je napisao/la:Znaci, ni Čelik nema svoj stadion...![]()
![]()
![]()
I Kosevo je pravljeno za FK Sarajevo, ko moze drugi igrat tu, ali...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Imamo svoj stadion, naš je jbg, a vi ste na gradskoj sisi kao kone, Zrinjski, u principu kao većina klubova kod nas.redbull93 je napisao/la:U yebo ti nemoj me.potezat za jezik jbt, sta je to zeljo svojim parama napravio, a da nije isprosio od navijaca, ssaveza i politike. Nemoj me tjerat da idem trazit po internetu, ne da mi se bas. Zeljo svojim parama nista ured nije napravio jbtRaonffa je napisao/la:Pa vi ste isti krpelji k'o koneredbull93 je napisao/la: Nesto minimalno, ali mislim da mi placamo i odrzavamo stadion, veliku vecinu je ulozio grad Zenica, ostalo savez kroz eufa fondove. I to da razjasnimo, savez nije nista puno pravio na Bilinom, vecinu radova je finansirao grad Zenica.![]()
Pa nije ovo tuzla jbt haha, eto slobodno nek se pojavi, ima Zenica dovoljno stadionasimidobar je napisao/la:Pojavi se neki novi simin han i kaze celiku pomakni se malo...redbull93 je napisao/la:Vanja pasa moj, ima itekako ima.Vanja8 je napisao/la:Znaci, ni Čelik nema svoj stadion...![]()
![]()
![]()
I Kosevo je pravljeno za FK Sarajevo, ko moze drugi igrat tu, ali...

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Znaci sutra je u Zenici derbi,ipak na Gradskom stadionu....
Koliko sam ja razumio...
Koliko sam ja razumio...

- prisonbreak
- Kontakt:
Oj a ovog golmana Zvijezde 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.