Od ovog kola smo i mi osvjezenje i top pet, pa ce nas celik opet gurnut dole i bicemo "ekipa za 1.fbih", svako kolo se mijenjaBeduin je napisao/la:Znaci Zeljo i Radnik se bore za sami vrh, a Mladost i Sloga ispadaju i losi su, hhh.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Od ovog kola smo i mi osvjezenje i top pet, pa ce nas celik opet gurnut dole i bicemo "ekipa za 1.fbih", svako kolo se mijenjaBeduin je napisao/la:Znaci Zeljo i Radnik se bore za sami vrh, a Mladost i Sloga ispadaju i losi su, hhh.
Ne slažem se. Po meni je Željezničar odigrao perfektno. Sigurni kandidat za titulu.redbull93 je napisao/la:Ma losa ova mladost katastrofa stvarno eto. Ni zeljo mi nije nesto, al eto, bolji su od ovih kako god.
Rođen za Simeonea i Atleticomiky_hz je napisao/la:
IsakovicGadjaju ga nekim mirisom,on uzeo i poceo se prskat
Ja mislim da nekoga baš moraš mrziti kad mu ovog Bajića na posudbu pošalješOsim13 je napisao/la:Forumaška brigada već zna šta se desilo i odma osuđuje. Aferim
Mislio sam uvijek da je Asim gori brat, ali sad sam u dilemi koji je veci kreten.miky_hz je napisao/la:Ovu Bugojansku "zvijezdu "su fakat nafurali da je bitan,ovo je za samara pokusaj
Kad vidiš da ovaj živi od fudbala i hljeb od njeg zarađuje, bogam brate ima nade za sveSarajevoJeBordo je napisao/la:Ja mislim da nekoga baš moraš mrziti kad mu ovog Bajića na posudbu pošalješOsim13 je napisao/la:Forumaška brigada već zna šta se desilo i odma osuđuje. Aferim
Al Fanimo je zato Lorenzo Insigne lično za Asima, Zaima, našeg Hebu i Šišića.Osim13 je napisao/la:Kad vidiš da ovaj živi od fudbala i hljeb od njeg zarađuje, bogam brate ima nade za sveSarajevoJeBordo je napisao/la:Ja mislim da nekoga baš moraš mrziti kad mu ovog Bajića na posudbu pošalješOsim13 je napisao/la:Forumaška brigada već zna šta se desilo i odma osuđuje. Aferim
Dat vitre il njemu platu isti ti se sevap broji
Sami ste ga birali kao i mi ne prebacuj krivicuWolffire je napisao/la:Želji čestitke u ovom antinogometi su se pokazali bolji. Neko se čudi što malo raje dolazi na utakmice. Specijalci danas nabrijani biju i jedne i druge u pm.
I čestitke želji sto su nam uvalili ovog beka. Fakat moraš biti stručnjak uvjeriti nekog da je ovaj lik fudbaler.
Ne prebacujem vidiš da čestitam vašim ljudima kad su ovog promašaj uspili hladno dati za Boju.LjoZee je napisao/la:Sami ste ga birali kao i mi ne prebacuj krivicuWolffire je napisao/la:Želji čestitke u ovom antinogometi su se pokazali bolji. Neko se čudi što malo raje dolazi na utakmice. Specijalci danas nabrijani biju i jedne i druge u pm.
I čestitke želji sto su nam uvalili ovog beka. Fakat moraš biti stručnjak uvjeriti nekog da je ovaj lik fudbaler.
Arena, zakasniću na utakmicu zbog rahljavog kolegeredbull93 je napisao/la:Valja i slobodu ispratiti, gdje ce biti prenos?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.