La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: La Liga
Znaci Real opet borba za LP, šteta mislio sam da Zizou moze napraviti ligu zanimljivijom ove sezone.
Valja ukinuti VAR.
Valja ukinuti VAR.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Potrefio se njemu i Ronaldo koji je sam donjeo titule LPSiamoNoi je napisao/la:Romagnoli13 je napisao/la:I da, ovo je sezona u kojoj će Zidane pokazati svijetu da je solidan trener kojem se potrefila mega generacija u prvom mandatu.
Ima Zizu autoritetDerdiyok je napisao/la:Možda ga igrači sabotiraju ko Lopeteguia.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Rekao lik da ga nece koristiti na utakmici jer je pred transferom na kraju ga ipak uvodi 

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
sto mi je drago sto ih bale hasovi, odavno nisam vidio da neki klub tako otvoreno tjera lika koji ih je realno zaduzio otkako je u klubu xd
Hazard ce biti flop? PrognozePoliceman je napisao/la:Rekao lik da ga nece koristiti na utakmici jer je pred transferom na kraju ga ipak uvodi
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zadnju mu sigurno nije donio. Lik je nestao u Torinu u 1/4 finalu i od tad ništa nije uradio.ronaldo99 je napisao/la:Potrefio se njemu i Ronaldo koji je sam donjeo titule LPSiamoNoi je napisao/la:Romagnoli13 je napisao/la:I da, ovo je sezona u kojoj će Zidane pokazati svijetu da je solidan trener kojem se potrefila mega generacija u prvom mandatu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ma svi iz te generacije mrtvi igraci.Problem je sto jos imas 9 startera od tih.Trebalo se skoro svih rijesit osim 2-3 igraca
Zidan jest solidan ali imao je sreću da ima Ronalda u ekipi i guranje sudija u zadnje dvije sezone CL.Sad je na ispitu da stvori ekipu po svom ukusu i da prekine dominaciju Barcelone.Kako je krenuo i top 4 biće upitan.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Bila je prognoza vec i nakon ovih pripremnih sam ubjedjen u nju jos visePogba je napisao/la:Hazard ce biti flop? PrognozePoliceman je napisao/la:Rekao lik da ga nece koristiti na utakmici jer je pred transferom na kraju ga ipak uvodi
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Buraz, ima li u tvoj svijetu poimanja fudbala ijedan trener da valja ?Saurman je napisao/la:Zidan jest solidan ali imao je sreću da ima Ronalda u ekipi i guranje sudija u zadnje dvije sezone CL.Sad je na ispitu da stvori ekipu po svom ukusu i da prekine dominaciju Barcelone.Kako je krenuo i top 4 biće upitan.
Osim totema Juppa Heynckesa, logicno.
Pa nisam rekao da je Zidane u rangu Musemića ali da je precjenjen to stoji.let3 je napisao/la:
Buraz, ima li u tvoj svijetu poimanja fudbala ijedan trener da valja ?
Osim totema Juppa Heynckesa, logicno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
2016.-te gol Ramosa iz ofsajda u finalu. Dakle 3 sezoneSaurman je napisao/la:Zidan jest solidan ali imao je sreću da ima Ronalda u ekipi i guranje sudija u zadnje dvije sezone CL.[Sad je na ispitu da stvori ekipu po svom ukusu i da prekine dominaciju Barcelone.Kako je krenuo i top 4 biće upitan.

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Ma ne vjerujem da ce biti flop ali ovako lose spreman ne znam da je ikad bio. Ovo na turneji sto je pokazao uopste nije Hazard iz Engleske.Pogba je napisao/la:Hazard ce biti flop? PrognozePoliceman je napisao/la:Rekao lik da ga nece koristiti na utakmici jer je pred transferom na kraju ga ipak uvodi
Ali podbacio ili ne on je pravo pojacanje. Kako ce se snaci je vec druga prica. Licno ne vjerujem da ce podbaciti, nije on neki omladinac koji moze pasti kada pritisak bude najveci.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Tripleta u najavi.
- BosniaBoston
- Kontakt:
3.mjesto u ligi,ispadanje u 1/4 LP i ispadanje u 1/2 CDR.Ako pod tripleta mislis na ovo onda sigurno cekaDzoni je napisao/la:Tripleta u najavi.

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
U Copi ispadamo odmah u prvoj rundi, okrećemo se Ligi.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.