I to kakav tekst! Stvarno svaka čast gospodinu Dautbegoviću!UPS je napisao/la:Nisam vjerovao da ce i ovaj portal objaviti sliku i tekst pa sam tim cinom fakat ugodno iznenadjen.
Svaka cast!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Naravno, treba pohvaliti. Iako bi mi bilo draze da ga je napisao njihov dopisnik iz listice, ali to kad se dogodi...... onda ce ova zemlja vjerovatno bitni normalna 

- Megamon
- Kontakt:
Znam samo da ne mogu supe na viljusku,al' bas ono nikako.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Megamon
- Kontakt:
Jel od jabuka?Ako jest spremi i meni jednu kanticualeksandar_veliki je napisao/la:Odoh ja opet vecerati, pazite sta radite. Zike, ajde na pekmez.

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
- Kontakt:
Hahahahhaha jesi maltretirao zenu da pravi ?aleksandar_veliki je napisao/la:Odoh ja opet vecerati, pazite sta radite. Zike, ajde na pekmez.

Hajd da okrenemo temu u pravom smjeru. Mislim da i nasi nisu u stanju da ih dobiju vec trecu utakmicu malo previse, pa nisu Barcelona, od toga 2 utakmice na Kosevu. Ne znam jel to problem psihicke blokade nakon svega sto je bilo ili nesto drugo. Danas smo ih trebali utisat na terenu, pa nek donose i Hitlerovu sliku na tribine nije nas briga.
Prosle godinu nakon onog incidenta malo je falilo da ih dobijemo kod nerijsenog rezultata Jahovic je fulao 100% sanse. Trebali bi to napravit u srijedu i izbacit ih iz kupa..
Zna li neko jesu li igraci ostali dole do srijede ili su se vratili nazad?
Prosle godinu nakon onog incidenta malo je falilo da ih dobijemo kod nerijsenog rezultata Jahovic je fulao 100% sanse. Trebali bi to napravit u srijedu i izbacit ih iz kupa..
Zna li neko jesu li igraci ostali dole do srijede ili su se vratili nazad?
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
- Megamon
- Kontakt:
Vracaju se u glavni grad.Nebi im bio u kozi,opasan je Zijo kad se naljuti 
@veliki
Nebi vjerovao al' sam danas jeo pekmez,ima malo u kuci.Donjela nana davno tako da se malo umocilo pekmeza i pavlake.
Ebo ti jegnjetinu,pekmez je pekmez

@veliki
Nebi vjerovao al' sam danas jeo pekmez,ima malo u kuci.Donjela nana davno tako da se malo umocilo pekmeza i pavlake.
Ebo ti jegnjetinu,pekmez je pekmez

-
- Kontakt:
Treba ih sad razgulit u kupu ! Zaboravicu ovaj poraz ako izbore polufinale 

Realno tesko da moze te dole nesto napravit kad je igra u pitanju, mada bi ja iako sam navijac Zelje volio da vi prodjete dalje.Samo F.K.S !! je napisao/la:Treba ih sad razgulit u kupu ! Zaboravicu ovaj poraz ako izbore polufinale
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Megamon
- Kontakt:
Znam i ja isto,al sam misljenja da ove godine nema nista ni od kupa ni od lige.Rano smo se oprostili od trofejaElegant je napisao/la:Realno tesko da moze te dole nesto napravit kad je igra u pitanju, mada bi ja iako sam navijac Zelje volio da vi prodjete dalje.Samo F.K.S !! je napisao/la:Treba ih sad razgulit u kupu ! Zaboravicu ovaj poraz ako izbore polufinale
Mirza,ti si najslabija karika
Sreca sva pa imamo Ziju na kormilu,necu ni da pomisljam sta bi bilo da kojim slucajem neko drugi upravlja ovim klubom
Ma jednostavno, sa mirzom ne ide. Danas nam se listica sama nudila ali kad covjek ne umije, dzaba sve Imas Suljica koji baca legiju stranaca na potiljak i on ti sjedi na klupi do 85 minute a gubis vec 20 min, pa halooo
Ali, da je Suljic na klupi jedini njegov problem necemu bi se i imao nadati, ovako
ono sto me boli je da nisu bolji od nas, danas se to jako lijepo vidjelo. Jedan covjek viska u sredini terena je opet presudio a ovaj delegat nije nista napravio da to sprijeci. Tanko, brate, tanko. To vise nije ni stvar ne znanja, lik je fakat poremecen

nisam nista htio napisati .... nisam htio da nedobijem opet bananu ....samo se kunem da od danas mrzim sve sto dolazi is sela Lisštica,i njegovih okolnih sela.....i da osobe koje imaju predznak Š nepostoje ....uopsteno u zivotu ...svi su isti!!!!!!!!!!...... jer ono je sramota za nas KUD nisu dio Hrvatske da njih brukaju....to bi iblo najvece zadoovoljstvo....
sto se utakmice tice...ma ono je JAD I CEMER....ma kakvi avdici,jahovici,vucine,hamzagici pizde materine.....NULA...nema SRCA..... dzaba ti sve ako nemas SRCA.....djaba ti prica JA VOLIM ,JA OVO JA ONO ..... halo ba pa trutevi od 10 godina staza u PREMIER ligi neznaju ustopati lopte i dati pas prvom do sebe,a udje momak od 18 godina i u 5 minuta uradi vise nego oni u 90! SRAMOTA!
sto se utakmice tice...ma ono je JAD I CEMER....ma kakvi avdici,jahovici,vucine,hamzagici pizde materine.....NULA...nema SRCA..... dzaba ti sve ako nemas SRCA.....djaba ti prica JA VOLIM ,JA OVO JA ONO ..... halo ba pa trutevi od 10 godina staza u PREMIER ligi neznaju ustopati lopte i dati pas prvom do sebe,a udje momak od 18 godina i u 5 minuta uradi vise nego oni u 90! SRAMOTA!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
-
- Kontakt:
zelim vam svu srecu u uzvratu da pobijedite ovu jadnu gamad pa da se opet sastanemo u polufinalu jer to je sve sto vrijedi u ovoj drzavi,kakvi siroki,zrinjski i sranja sve novonastali politicki klubovi poslije ovog danas jednostavno mi se gade i ako sam mrtvi manijak
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
- Megamon
- Kontakt:
Po meni srcem igraju Bane,Vucina,Hame,Avdic i Lede.Kod ostalih to ne primjecujemjohnnyHZ je napisao/la:nisam nista htio napisati .... nisam htio da nedobijem opet bananu ....samo se kunem da od danas mrzim sve sto dolazi is sela Lisštica,i njegovih okolnih sela.....i da osobe koje imaju predznak Š nepostoje ....uopsteno u zivotu ...svi su isti!!!!!!!!!!...... jer ono je sramota za nas KUD nisu dio Hrvatske da njih brukaju....to bi iblo najvece zadoovoljstvo....
- theprodigy
- Kontakt:
danas smo pokazali koliko smo slabi..i to je nasa realnost..ovo sam i na pocetku prvenstva pisao..treba napomenutti da samo najmanje 6 bodova osvojili vise sretno nego spretno..da smo skoro svaku utakmicu lose odigrali..sa ovom ekipom tesko cemo bilo sta napraviti
I jos 6-8 bodova izgubili nesretno pa ti tako dodje na isto
Mi smo sa rudarom u prijedoru igrali viktorije a oni rasturili Borac u BL i evo ih tik iza nas
Problem je sto ni drugi nisu nista specijalno ali barem znaju iskoristiti ono malo sansi sto naprave. Ja sam ubjedjen da sa boljim TRENEROM cak i sa ovom ekipom mozemo ostati u samom vrhu a kamoli sa jos par pojacanja

- theprodigy
- Kontakt:
mozda sa novim trenerom da bi tu nesto i bilo..al bez 2-3 pojacanja..nema govora..al novi trener? mozemo sanjati o njemu..mirza ostaje tu gdje jeste
nek je se mirza varesanovic sinoc olesio od alkhola u mostarskom restoranu sa svojim jaranom pikom...ja trenera i picke materne
dobro je bolan stručnjak popusti ga malo pa eto nek dođe neko drugi da vodi misliš da bi bilo bolje.Suljić da je igrao polomili bi mu noge kako su tukli ako si gledao a jesi pa Baneta koji ima damu su udarali pravo pa Hameta a za Pixija da ne govorim jedini koji se sa njima mogao hrvati bio Alen i to na iskustvo.Reci mi Boga ti koliko je to Široki šansi napravio doduše nismo ni mi ali...ipak realno za nijansu su bili bolji.Gutić bio dobar pravo a Široki isto ima velikog propuha u odbrani pa bi to trebali iskoristiti u kupu ali teško imamo minimalne ili teoretske šanse.Ne igramo loše ali da se oni našpanuju na svakog ko na nas niko bez tri-četiri komada ne bi izašao odozdo zato i Mirzi i igračima kapa dole!UPS je napisao/la:Ma jednostavno, sa mirzom ne ide. Danas nam se listica sama nudila ali kad covjek ne umije, dzaba sve Imas Suljica koji baca legiju stranaca na potiljak i on ti sjedi na klupi do 85 minute a gubis vec 20 min, pa halooo![]()
![]()
Ali, da je Suljic na klupi jedini njegov problem necemu bi se i imao nadati, ovako
ono sto me boli je da nisu bolji od nas, danas se to jako lijepo vidjelo. Jedan covjek viska u sredini terena je opet presudio a ovaj delegat nije nista napravio da to sprijeci. Tanko, brate, tanko. To vise nije ni stvar ne znanja, lik je fakat poremecen
Sarajevo ljubavi moja!
upravo to ...... DNO DNA....pastore je napisao/la:nek je se mirza varesanovic sinoc olesio od alkhola u mostarskom restoranu sa svojim jaranom pikom...ja trenera i picke materne
mgamon@
nemoj zaboraviti i danas najboljeg igraca utakmice,hilmu ......
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Trenutno korisnika/ca: Jadnimi, NazorUso, nedimmmm1337, Oerde, OzmoodPinglewood, r3m1 i 52 gosta.