Nisu svi moj bio na pravoj strani nije lizo švabama guzicu ko tvojmiki651 je napisao/la:Pa budalo mala znaš li što pričaš. Tvoj dedo kako sam kažeš bio pravi beg a oni su svi završili u blajburgu. Znači tvoj dedo spašio metak u čelo tvom dedi.Enigma je napisao/la:Kakav extremista bola nisam ja zadojen mrznjom nit sam protjerivao ljude iz kuca ubijao sprovodio u logore ti si mi pravi crnokosuljas potomak nekog krelofasiste kojem je moj dedo sprasio metak u celo u Blajburgu
Pajdo ja kad sam uzlazio po Starom Bulevaru u Rine u Ruzu tvoji su sadili duhan po krsu skutorskomUZM je napisao/la:Begovisad me ne cudi zasto si na forumu u petak 11 sati navecer
Evo još jednog bega u pokušajuBeduin je napisao/la:Palijama ih RAja udrite, odmah sabahile na buvljak sto vise torbi nabavite i trpajte svaku pritku i kolic na koji naletite. Nece oni vama govoriti cime cete ih udarati.
Sta ces udarat cemo se brato. Udaramo se evo preko 20 godina sa svacim i nista novo za Mostar. Mozda bi i vi u Tuzli da imate navijace i da neko prati taj klub. Tu ste da cuknete pet milja od kluba i da vam klub placa gostovanja. Yebiga pickasta ste sredina vazda sam vam to govorio. Haj ti u kavade okani se navijackih tematikaBeduin je napisao/la:Palijama ih RAja udrite, odmah sabahile na buvljak sto vise torbi nabavite i trpajte svaku pritku i kolic na koji naletite. Nece oni vama govoriti cime cete ih udarati.
Apsolutno. Smijesno sta se sve po temi pise od begova kmetova pa se doslo do blajburga i kljunaANTIFA ! je napisao/la:
Ti kao simpatizer Tottenhama nemas pravo pricati o luzerstvu.![]()
Inace postoji li iko na ovoj temi osim par pojedinaca da pise konkretne stvari, a ne jedni pisu skutori, srednja Bosna, hvo, ustase, drugi pisu podvelesci, geto,livadici itd... Nadam se da ce utakmica proteci u dobroj atmosferi na obe strane kako na terenu, tako i na tribinama.
Vidili smo tigre moj kad uletise HZ kako pickasto rukama udaramo, a RAja na memorijalni turnir krenula sa torbama punih palica. Jel te stid tigre kad si ono vidio, de onako bratski priznaj ba, ne budi smizla?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sta ces udarat cemo se brato. Udaramo se evo preko 20 godina sa svacim i nista novo za Mostar. Mozda bi i vi u Tuzli da imate navijace i da neko prati taj klub. Tu ste da cuknete pet milja od kluba i da vam klub placa gostovanja. Yebiga pickasta ste sredina vazda sam vam to govorio. Haj ti u kavade okani se navijackih tematikaBeduin je napisao/la:Palijama ih RAja udrite, odmah sabahile na buvljak sto vise torbi nabavite i trpajte svaku pritku i kolic na koji naletite. Nece oni vama govoriti cime cete ih udarati.![]()
Upalo vam deset hordi kuci pred tribinu i natjerali vas da dizete udarni trans. Kazem ti okani se ti armije i ultrasa to su institucije za te vase indijance. Sto se tice posjeta necemo ni o tome na otoci nas 3500 doslo u drugoj ligi sto ti mozes za svoj klub doziviti samo u mokrim snovima. Nebi vas 500 skupili da vas puskama tjeraju i jos plate gostovanje. Daleko ste vi iza moj batva. Ono bamino zesci. Nego brato upali sutra tv i uzivaj u navijackim predstavama. To samo mozes na tvu i vidit a ko ce dobit boli nas racku nismo tu radi rezultata. Ljubav brato kao majke i djetetaBeduin je napisao/la:Vidili smo tigre moj kad uletise HZ kako pickasto rukama udaramo, a RAja na memorijalni turnir krenula sa torbama punih palica. Jel te stid tigre kad si ono vidio, de onako bratski priznaj ba, ne budi smizla?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sta ces udarat cemo se brato. Udaramo se evo preko 20 godina sa svacim i nista novo za Mostar. Mozda bi i vi u Tuzli da imate navijace i da neko prati taj klub. Tu ste da cuknete pet milja od kluba i da vam klub placa gostovanja. Yebiga pickasta ste sredina vazda sam vam to govorio. Haj ti u kavade okani se navijackih tematikaBeduin je napisao/la:Palijama ih RAja udrite, odmah sabahile na buvljak sto vise torbi nabavite i trpajte svaku pritku i kolic na koji naletite. Nece oni vama govoriti cime cete ih udarati.![]()
Jos kad ljudi pocese izlazit u 75. minuti a cekali 3 godine na povratak u PL, prava ste sportska sredina. 3500 ljudi na prvoj tekmi, RAje zajedno sa bakljama i upaljacima 200 jedva bilo.
ABd da uzmete komsije pa gdje puklo da puklo
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Apsolutno. Smijesno sta se sve po temi pise od begova kmetova pa se doslo do blajburga i kljunaANTIFA ! je napisao/la:
Ti kao simpatizer Tottenhama nemas pravo pricati o luzerstvu.![]()
Inace postoji li iko na ovoj temi osim par pojedinaca da pise konkretne stvari, a ne jedni pisu skutori, srednja Bosna, hvo, ustase, drugi pisu podvelesci, geto,livadici itd... Nadam se da ce utakmica proteci u dobroj atmosferi na obe strane kako na terenu, tako i na tribinama.![]()
![]()
Pusite qurac zajebajite se normalno ko komsija krmak. Evo sutra me bas on u deset ceka poslje utakmice kod partize da mi pogura dva holandeza kavada onih njegovih ilickih ne posipanih. Ubise me one posipane ko da gumu jedes
Daj ti podrsku tom svom klubu. Jeb.ote zivot nikad u istoriji niste 1000 clanarina skupiliBeduin je napisao/la:Da uzivamo ko protiv Mladosti pa si se usutio ko zadnji levat, ono u fazonu vrijeme lijeci sve i baca u zaborav pa i forumasi ce zaboravit sramotu na terenu i tribini?![]()
Sve sam vidio protov Mladosti, 75. min i bjezanje sa stadiona, ja iz protesta nisam htio izaci iz sobe i odgledao vas do kraja, da vam dadnem podrsku i pokazem tim pacerima
Jedino me kompleksi deru od starosti, ko i tebe od MladostiNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Daj ti podrsku tom svom klubu. Jeb.ote zivot nikad u istoriji niste 1000 clanarina skupiliBeduin je napisao/la:Da uzivamo ko protiv Mladosti pa si se usutio ko zadnji levat, ono u fazonu vrijeme lijeci sve i baca u zaborav pa i forumasi ce zaboravit sramotu na terenu i tribini?![]()
Sve sam vidio protov Mladosti, 75. min i bjezanje sa stadiona, ja iz protesta nisam htio izaci iz sobe i odgledao vas do kraja, da vam dadnem podrsku i pokazem tim pacerima![]()
tu je vas problem a ne koliko je na velezovom stadionu gledalaca mada smo zadnje dvije sezone u drugoj ligi imali bolju posjetu nego vi u premijer. Brato ja znam da te kompleksi peru ali sta ti ja tu mogu. Trci po mahali idi od vrata do vrata i pokusaj nagovoriti ljude za clanarine kad vec to ne osjecaju
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.