Nisi znao?Fantasista je napisao/la:Kekin u Tuzli išao u sedmi i osmi razred i to u Miladijama

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nisi znao?Fantasista je napisao/la:Kekin u Tuzli išao u sedmi i osmi razred i to u Miladijama
Znači oni su sinoć svirali, **** im ja mater.Osim13 je napisao/la:Ja loših picki na Pušenju
Stvarno nisam znao, iznenadio se kad sam čuo.Penaltiky je napisao/la:Nisi znao?Fantasista je napisao/la:Kekin u Tuzli išao u sedmi i osmi razred i to u Miladijama
Islamofobu jedan!!!Penaltiky je napisao/la:https://www.klix.ba/magazin/kultura/crk ... /190725121
Gle ti ovo, oteli crkvu, napravili džamiju, zapostavili je, i sad ultimativno traže da im se preda. Bagra.
Sjećam se kad je Cane iz Partibrejkersa na tonskoj probi reko Maidu: "Alo tonac prestani da se zajebavaš"Fantasista je napisao/la:Stvarno nisam znao, iznenadio se kad sam čuo.Penaltiky je napisao/la:Nisi znao?Fantasista je napisao/la:Kekin u Tuzli išao u sedmi i osmi razred i to u Miladijama
I Zele je, kod mene se jaran napio, mi stojimo s Irinom, dođe Zele poče srat, kaće on: haj nemoj nas majke ti smarat kako si turski marš sviroFantasista je napisao/la:Cane je kralj![]()
Kad istjera plesačice sa bine![]()
Bilo bi super opet da dođu na Bike fest
Penaltiky je napisao/la:I Zele je, kod mene se jaran napio, mi stojimo s Irinom, dođe Zele poče srat, kaće on: haj nemoj nas majke ti smarat kako si turski marš sviroFantasista je napisao/la:Cane je kralj![]()
Bilo bi super opet da dođu na Bike fest
Fantasista je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:I Zele je, kod mene se jaran napio, mi stojimo s Irinom, dođe Zele poče srat, kaće on: haj nemoj nas majke ti smarat kako si turski marš sviroFantasista je napisao/la:Cane je kralj![]()
Bilo bi super opet da dođu na Bike fest![]()
Mi se slikali sa Liviom ispred pekare centar nakon koncerta, pita ga jaran gdje je Zele, kaže otišao spavat on je star čiko i mora se odmorit![]()
Volio bih da jagode opet dođu al čuo sam da traže 16 000 za svirku
Izetbegović prije sjednice Glavnog odbora: Danas pravimo korak od bošnjačke ka bosanskoj SDA
čujem našla nekog novog da joj provjerava bekstejdž, ne znam kogaPenaltiky je napisao/la:
Ja bario Mođijevu bivšu vodio je u bekstejdž![]()
**** Zeleta, čuj 16.000 pa Hladno pivo mislim da ne traži toliko
Nisam bio u bekstejdžu joj, al jesam joj probo ruku gurnut u front stejdž, u tom kae eno mi sestre i ocaVarg je napisao/la:čujem našla nekog novog da joj provjerava bekstejdž, ne znam kogaPenaltiky je napisao/la:
Ja bario Mođijevu bivšu vodio je u bekstejdž![]()
**** Zeleta, čuj 16.000 pa Hladno pivo mislim da ne traži toliko
Pitanje ZahiOsim13 je napisao/la:Izetbegović prije sjednice Glavnog odbora: Danas pravimo korak od bošnjačke ka bosanskoj SDA
Eto vlaha
Zahiraga bruda, povedi braću sa branika i Hendu, spašavajte čast i obraz Bošnjaka!
Zašto svoju nafaku ne testiraš na tržištu? Imaš li konkretne planove za tako nešto? Potrebni su nam oni koji pune budžet. Previše je onih koji ga prazne, složit ćeš se.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/merim-s ... /190626160testirao, a opet ću testirati. Imam, naravno, samo nemam ih namjeru iznositi tebi na FB. Za to posljednje, slažem se.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 89 gostiju.