Velež vs Zrinjski

dubrovnik
Kontakt:

Re: Velež vs Zrinjski

Post Postao/la dubrovnik » 26 jul 2019, 22:53

Truba1905burazeru je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
Lillard je napisao/la:
Hercegovinu boli qrac za Veležom
Ja pricam o pravoj Hercegovini bez ikakvih produzetaka. Tu boli qrac za Dikine novopecene velikane.
Koliko znam po vašim pričama vi živite u Bosni i neka vas u Bosni, neka nama HERCEGOVINE. ;)
Ajde, ajde. Otkad to Zrinjski nije u Herceg Bosni ?
Cega ste se sada odrekli Hercega ili Bosne?
Ja sam samo pozelio da autohtoni Hercegovacki brend pobjedi uvoz iz Madjarske ili West Mostar City.
Pa nije Sloboda jedina sa mladjim bratom.
:D

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 26 jul 2019, 22:58

Ovaj Dubrovnik definitivno puko. Čovjek sam sa sobom se svađa.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 26 jul 2019, 23:00

:wtf:
Lillard je napisao/la:Kaže Bosanac koji navija za Hajduk, o jbem te živote
Kako mislis Bosanac koji navija za Hajduk?
I zasto u krajnjem slucaju Bosanac ne bi mogao navijati za Hajduk?
Ovakva pitanja su u pravilu osobna karta navijaca kluba za koji drukas. Nemogucnost shvatanja odgovora je vas najveci problem.

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 26 jul 2019, 23:02

Sretno Veležu protiv Mađara!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 26 jul 2019, 23:03

dubrovnik je napisao/la::wtf:
Ovakva pitanja su u pravilu osobna karta navijaca kluba za koji drukas. Nemogucnost shvatanja odgovora je vas najveci problem.
Hahahahahahah pogodio sam bolnu tAčku

Čuj hercegovački brend :lol: veći brend GOŠK
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 26 jul 2019, 23:05

Lillard je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la::wtf:
Hahahahahahah pogodio sam bolnu tAčku

Čuj hercegovački brend :lol: veći brend GOŠK
Koju tocku majke ti? E svasta.

061657451
Kontakt:

Post Postao/la 061657451 » 26 jul 2019, 23:28

Rigoletto je napisao/la:
Enigma je napisao/la:Haj oduzmanje stadiona pokusaj gasenja Veleza sve je to napisano 1000 puta ...ali koliki umobolnik moras biti da jedan spomenik poginulim Velezovim igračima u NOB-u ofarbas u crveno bijele kockice... i svaki derbi se pusta pjesma nema vise mostova gdje citav stadion pada u povampireni trans... pa pi.ka vam materina Mostar je grad mostova poznat po Starom ta nije po onom plusu na Humu skutorsko vam sjeme prcim
* stadion je gradski
** četverokuti nisu kockice

Ko ti drna kavez škuto.ska pič.o što se šljeg'o u Mostar

Enigma
Kontakt:

Post Postao/la Enigma » 26 jul 2019, 23:33

ultras94mostar je napisao/la:Sta ces ti nekog pogoditi,bola ćilim u ruku i nazad u srednju Bosnu,odakle su te nama i donijeli
Hajde stoko sitnog zuba kockaste glave duvana i vina iz skutorije donesi ko sto su ti preci radili[/quote]
Brate sjecam se prije rata kad su iz skutorije silazili i prodavali mlaćenicu i duhan dođe na vrata i dere se gazaaaa treba li mlaćenice gazdaaaa kicma im genetski iskrivljena od rada u vinogradu[/quote]

Alo kmetu turski pazi sta pricas da ti ne bi smanjili satnicu na berbi smilja i grozdja. Pssttt![/quote]

Cuj kmet turski bola moji preci begovi sokakci po Mostaru nose imena njihova dok su tvoji kmetovi bili donosili na magaradima duhan i vino da bi im begovi udjelili koju banku idji vrvi onamo
MUSVDG

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 26 jul 2019, 23:41

Enigma je napisao/la:
ultras94mostar je napisao/la:Sta ces ti nekog pogoditi,bola ćilim u ruku i nazad u srednju Bosnu,odakle su te nama i donijeli
Hajde stoko sitnog zuba kockaste glave duvana i vina iz skutorije donesi ko sto su ti preci radili
Brate sjecam se prije rata kad su iz skutorije silazili i prodavali mlaćenicu i duhan dođe na vrata i dere se gazaaaa treba li mlaćenice gazdaaaa kicma im genetski iskrivljena od rada u vinogradu[/quote]

Alo kmetu turski pazi sta pricas da ti ne bi smanjili satnicu na berbi smilja i grozdja. Pssttt![/quote]

Cuj kmet turski bola moji preci begovi sokakci po Mostaru nose imena njihova dok su tvoji kmetovi bili donosili na magaradima duhan i vino da bi im begovi udjelili koju banku idji vrvi onamo[/quote]
Oho evo i potomka bega originalnog. Svaka čast nisi u tursku zbrijao kad su austrijanci došli pa poslije i komunjare vladali. Il si se prilagodio ko i za turski vakat . Pa malo beg pa malo partijski sekretar. Il su sve to tvoji preci po sokacima :D

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 26 jul 2019, 23:47

Vidim prava sportska atmosfera na temi svaka cast ali ne pretjerujte u ljubavi jedni prema drugima ipak ste sutra na suprotnim stranama.
Zelim vam veliki derbi uz dobru igru, odlicnu atmosferu bez incidenata i nek pobjedi bolji.
Moja prognoza 1-1
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

Enigma
Kontakt:

Post Postao/la Enigma » 26 jul 2019, 23:49

Sta cu bola u tursku nije meni turcin handrio zene 500 god i pravio mi potomke nit su moji lizali dupe nacistima i klali sve sto nije rvatsko ..bola moji u sumu otisli braniti posten narod ne klat ga i u logore sprovoditi :D
MUSVDG

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 26 jul 2019, 23:53

Enigma je napisao/la:Sta cu bola u tursku nije meni turcin handrio zene 500 god i pravio mi potomke nit su moji lizali dupe nacistima i klali sve sto nije rvatsko ..bola moji u sumu otisli braniti posten narod ne klat ga i u logore sprovoditi :D
Pa zar si još u šumi jadniče. Izlazi sad je ok. Sad ćeš ograđen bit na stadionu sve ti je osigurano. Doduše neće ti bit lijepo ko u šumi ali naviknut ćeš. Beg turski ostaje beg

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 26 jul 2019, 23:53

miki651 je napisao/la:
Enigma je napisao/la:
Hajde stoko sitnog zuba kockaste glave duvana i vina iz skutorije donesi ko sto su ti preci radili
Brate sjecam se prije rata kad su iz skutorije silazili i prodavali mlaćenicu i duhan dođe na vrata i dere se gazaaaa treba li mlaćenice gazdaaaa kicma im genetski iskrivljena od rada u vinogradu

Cuj kmet turski bola moji preci begovi sokakci po Mostaru nose imena njihova dok su tvoji kmetovi bili donosili na magaradima duhan i vino da bi im begovi udjelili koju banku idji vrvi onamo[/quote]
Oho evo i potomka bega originalnog. Svaka čast nisi u tursku zbrijao kad su austrijanci došli pa poslije i komunjare vladali. Il si se prilagodio ko i za turski vakat . Pa malo beg pa malo partijski sekretar. Il su sve to tvoji preci po sokacima :D[/quote]

A sta su tvoji tj nasi radili od 1203ce do 1486...da kolega prilagodzavali se papi i katolicima ... Pred papom bili katolici a kad papa ode odjednom bogumili iliti krstjani... Zato nemoj ziv bio ...uostalom vas gazda cova i svi lideri vaseg pokreta su bili partijski cimbenici pocev od praljka suska itd...pitanje je da li su oni uopste bili katolici ...ja jos nikad nijednog katolika u bosni a ni hercegovini nit hrvatskoj nisam vidio da se zove slobodan ili gojko... Nije vama bilo ni lose za vrijeme turske okupacije jbg gore je nama bilo jer mi smo morali ici u vojsku a vi niste....bili bi daleko veci kmetovi da ste 1600 ili 1700te bili pod austrijom ili francuskom...95 posto porez bi placao da bi kralj mogao da uziva...ovako ste placali puno manje...

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 26 jul 2019, 23:55

Bog te mazo pukli begovi...

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 27 jul 2019, 00:00

:lol: :lol:
Volim te Bosno
i Hercegovino :opaopa:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Enigma
Kontakt:

Post Postao/la Enigma » 27 jul 2019, 00:04

miki651 je napisao/la:
Enigma je napisao/la:Sta cu bola u tursku nije meni turcin handrio zene 500 god i pravio mi potomke nit su moji lizali dupe nacistima i klali sve sto nije rvatsko ..bola moji u sumu otisli braniti posten narod ne klat ga i u logore sprovoditi :D
Pa zar si još u šumi jadniče. Izlazi sad je ok. Sad ćeš ograđen bit na stadionu sve ti je osigurano. Doduše neće ti bit lijepo ko u šumi ali naviknut ćeš. Beg turski ostaje beg
Nisam u sumi moji izasli iz sume davno dosli do Bleiburga istrijebili koga su trebali (steta malo) A kmet ostaje kmet
MUSVDG

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 27 jul 2019, 01:06

Enigma je napisao/la:
miki651 je napisao/la:
Nisam u sumi moji izasli iz sume davno dosli do Bleiburga istrijebili koga su trebali (steta malo) A kmet ostaje kmet
Opet il si beg il si kmet il si komunjara. T bi da si sve pomalo al najviše vučeš na malog plašljivog islamskog ekstremistu. Takvi su najopasniji

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 27 jul 2019, 07:25

Enigma je napisao/la:

To si ti onda Krpo, oni su begovi iz Kljuna, samo sto nemaju sokaka jeer su bili Uje. :lol:
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

Enigma
Kontakt:

Post Postao/la Enigma » 27 jul 2019, 09:45

Kakav extremista bola nisam ja zadojen mrznjom nit sam protjerivao ljude iz kuca ubijao sprovodio u logore ti si mi pravi crnokosuljas potomak nekog krelofasiste kojem je moj dedo sprasio metak u celo u Blajburgu
MUSVDG

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 27 jul 2019, 10:36

Enigma je napisao/la:Kakav extremista bola nisam ja zadojen mrznjom nit sam protjerivao ljude iz kuca ubijao sprovodio u logore ti si mi pravi crnokosuljas potomak nekog krelofasiste kojem je moj dedo sprasio metak u celo u Blajburgu
Pa budalo mala znaš li što pričaš. Tvoj dedo kako sam kažeš bio pravi beg a oni su svi završili u blajburgu. Znači tvoj dedo spašio metak u čelo tvom dedi.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: laszlo, riki46 i 34 gosta.