Tekashi je napisao/la:Bordo arena
bordo brod koji je isplovio 1946

Vrlo brzo ce biti gusari ne pitari.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Tekashi je napisao/la:Bordo arena
Samo ti zapjevaj za raju.dvokorak je napisao/la:A vi biste kao da palite i demolirate stadion „ljudima“?
#StićiĆeVasNjihovaRuka </3
Hoćete li moći pratiti lutvu, brz je kažuMocMahale444 je napisao/la:Lutvo ti i ja. Nemoj se izgubiti medju ljudima.WestTrebina je napisao/la:Vodim te na evropsku gvbavcuMocMahale444 je napisao/la:
Vidi Tobetija
@2step Zenica
The Lavor!!!!sviunapad1010 je napisao/la:
Hoćete li moći pratiti lutvu, brz je kažu![]()
Jbm vas blentave![]()
Muha ubo si nijansu lavora top
Ma od mene niko Ljiljanku vise ne voli i gotivi! Ali dok su aljagistanu zaheftali ovo nizozemsko smece moramo da pljujemo. Zar nije!?!MocMahale444 je napisao/la:Samo ti zapjevaj za raju.dvokorak je napisao/la:A vi biste kao da palite i demolirate stadion „ljudima“?
#StićiĆeVasNjihovaRuka </3
Modra boja na bijelom' platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu
On me nikad ne bi izdao
on me nikad ne bi prodao
vjerujem mu k'o sam sebi
ni ja njega izd'o ne bi
Ako dobijemo i Zenica bi stala na nogeredbull93 je napisao/la:Autoceste bi vam se obradovale, 6 marki u jednom pravcu, pa ti vidiUDHZSA je napisao/la:Meni bi veća špica bila 10.000 Hordi kad krene prema Zenici nego sugavica , jer ne palimo stadione u Evropskim takmicenjima. Oni bi opet izmislili neke stolice da smo uništili a kakav je kvalitet same ispadaju.
Kakva je situacija u hakalogradu? Hoćel bit' bibijade? Vidim priželjkujete na pdfu neko sakaćenje igrača Sarajeva. Možel se tako postići svrha postojanja Čelika i pobijediti najveći klub u državi?redbull93 je napisao/la:
Dobra ova Ilda
Uz prigodnu numeru:MocMahale444 je napisao/la:
Ovdje se razvlaci sitni vez![]()
Sta je tu je!!
Uvijek cemo sprdati Grbavicu, najruzniji stadion. Prava sadaka arena, ali imamo love. Sta je problem dati 20 000 KM i igrati gdje hocemo? Bolji teren odmah i nama bolje.Virtu4l je napisao/la:Od ovoga,
Do toga da mole da igraju na Grbavici
Glupsone, tehnički ne možeš bit vlasnik kluba u BiH. Možda u CG i može, ovdje ne.Virtu4l je napisao/la:A onaj tamo ubjeđuje raju da vijetnamac nije vlasnik kluba.![]()
Pa ovdje se ništa ne mijenja.
Hahah, vala bas, meni smijesno sto im je krivo etoprisonbreak je napisao/la:A sto je navijacima Sarajeva krivo sto im Celik rekao da se na pogresnu adresu obratili
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.