KB-TM87 je napisao/la:Šteta komšije za poraz, gledao sam prvih pola sata i niste bili loši, pošto nisam gledao ostattak, možel mi ko reći kad su Hz ušle na stadion ?
u 49 minutu zagrmilo " SVI U NAPAD JEDAN JE HASE " i u 84 minutu izašli.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
KB-TM87 je napisao/la:Šteta komšije za poraz, gledao sam prvih pola sata i niste bili loši, pošto nisam gledao ostattak, možel mi ko reći kad su Hz ušle na stadion ?
Pirke_TM87 je napisao/la:Neka je to na tvoj OBRAZ.
Nazalost u ovakvoj drzavi i s ovakvim savezom proci ce ko da se nista posebno se nije desilo,tuzno ,a onaj glavonja kristic suti ko da nema oci je bote pa da nesto kaze on nistaPirke_TM87 je napisao/la:Ma kreteni, jednostavno kreteni! Samo se iznerviram zbog debila! Pa ja ne mogu da shvatim iste te glupane, tu njihovu bogdu od grupice razmisljaju li oni glavom ikako! Stoka neotesana. Nedo Bog da se na sjeveru ili jugu na utakmicama u gradu Sarajevu zaviorila neka zastava ili transparent uvredljivog sadrzaja popusli bi ga mangupski, a ovo njihovo krsenje svih mogucih zakona i vrijedjanja proci ce bez i jedne sankcije. U to sam ne ubjedjen nego 100 % siguran.GunnerS je napisao/la:Pirke_TM87 je napisao/la:Neka je to na tvoj OBRAZ.Obraz, hehehe, da imaju to oni nebi bilo šta je bilo, a ovo me ne iznenađuje od takve ološi...
Ne nema. Ovo je prvi put da se pojavila zastava sa svastikom na našim stadionima.Dabar je napisao/la:Pa jest ja ne opravdavam ovo što se u nas desilo,nego kažem da to ima na svim stadionima u BihEsii TM87 je napisao/la:Ne tako davno se zvizdalo himni BiH to je normalno...za razliku od svatike
vazda kasno dodjes, ljudi se svadjaju od kraja utakmice, znaci od 17 sati, a ti tek u pola 9 ih upozoravas, trebao si odma ovo sankcionisatialeksandar_veliki je napisao/la:Ukoliko nastavite tema ce biti zakljucana. Kada pocistim smece na temi Sirokog dolazim vamo, tamo je vec 11 banana, pa eto vam, samo nastavite.
ma neka nije kasno i nek ne briše nek svi vide kakvi su pojedini a vidjelo se lijepo i nAa TV pa snimak u UEFU.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:vazda kasno dodjes, ljudi se svadjaju od kraja utakmice, znaci od 17 sati, a ti tek u pola 9 ih upozoravas, trebao si odma ovo sankcionisatialeksandar_veliki je napisao/la:Ukoliko nastavite tema ce biti zakljucana. Kada pocistim smece na temi Sirokog dolazim vamo, tamo je vec 11 banana, pa eto vam, samo nastavite.
Jarane, njima je najviše krivo što nije ubijen neko drugi a ne... ma neću... Žalosno je to, al tako nam je. Sramota !!!BegAx je napisao/la:skripari, sta vam znaci ona zastava Vatikana na tribini? Mislite da je to uvredljivo za nas? Pa samo da znate ima i Katolika koji su redovni na sjeveru, koji vole BiH. Ja sam jedan od njih i da znate ima nas puno vise, samo sto vi to necete da priznate, i od Sarajeva pravite muslimanski grad! Smijesno
ma trebalo bi njih izbaciti iz svih takmicenja na jedno 2 godine zbog onog sto se desavalo na tribinama, pa bi valjda dosli pameti, al cisto sumnjam da ce se to desiti, cak sam siguran da ce ovo proci nekaznjeno, jbg zivimo u drzavi, takvoj kakvoj zivimo, gdje je ovo sto se desavalo danas u SB normalno, gdje se zvizdi na sopstvenu himnu, gdje se ne postuju ni mrtvi, gdje se dizu nacisticke zastave i ko zna sta jos . . .sekac je napisao/la:ma neka nije kasno i nek ne briše nek svi vide kakvi su pojedini a vidjelo se lijepo i nAa TV pa snimak u UEFU.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:vazda kasno dodjes, ljudi se svadjaju od kraja utakmice, znaci od 17 sati, a ti tek u pola 9 ih upozoravas, trebao si odma ovo sankcionisatialeksandar_veliki je napisao/la:Ukoliko nastavite tema ce biti zakljucana. Kada pocistim smece na temi Sirokog dolazim vamo, tamo je vec 11 banana, pa eto vam, samo nastavite.
da je bilo ono drugo, znas i sam sta bi bilo, da ne idemo predalekoGunnerS je napisao/la:Jarane, njima je najviše krivo što nije ubijen neko drugi a ne... ma neću... Žalosno je to, al tako nam je. Sramota !!!BegAx je napisao/la:skripari, sta vam znaci ona zastava Vatikana na tribini? Mislite da je to uvredljivo za nas? Pa samo da znate ima i Katolika koji su redovni na sjeveru, koji vole BiH. Ja sam jedan od njih i da znate ima nas puno vise, samo sto vi to necete da priznate, i od Sarajeva pravite muslimanski grad! Smijesno
Heh, da ne pričam o tom. Nikad zaboravit nečemo lišticu i Vedrana i nikad se neponovilo...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:da je bilo ono drugo, znas i sam sta bi bilo, da ne idemo predalekoGunnerS je napisao/la:Jarane, njima je najviše krivo što nije ubijen neko drugi a ne... ma neću... Žalosno je to, al tako nam je. Sramota !!!BegAx je napisao/la:skripari, sta vam znaci ona zastava Vatikana na tribini? Mislite da je to uvredljivo za nas? Pa samo da znate ima i Katolika koji su redovni na sjeveru, koji vole BiH. Ja sam jedan od njih i da znate ima nas puno vise, samo sto vi to necete da priznate, i od Sarajeva pravite muslimanski grad! Smijesno
E vala nisi odavno nista bolje rekaoMegamon je napisao/la:Rekao bih svasta al' pametnije da sutim.
@Megamon izgleda neki pametan momakpile87 je napisao/la:E vala nisi odavno nista bolje rekaoMegamon je napisao/la:Rekao bih svasta al' pametnije da sutim.
Svaka čast na ovome."Redakcija SportSport.ba poslala je gore postavljenu fotografiju na adresu FIFA i UEFA. Ovakve stvari ne možemo i ne smijemo tolerisati."