Imaš večeras u 01h.MMA075 je napisao/la:Jel se ima gdje pogledati repriza ove emisije sa Hayata?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Gle koliko se ono diglo i napuhalo, ko da su Real u PM.Rahma je napisao/la:Jel te stid sta pises?avenija je napisao/la:Koliko Sarajevo ima uticaja u savezu i medju komisijama za sudjenje to je nevjerovatno.
Znaci da bilo koji klub ima toliku protekciju osvojao bi redovno titule.
Cim im je frka utakmica i gdje bi mogli izgubiti odmah se salje Dragan Petrovic koji kad im sudi nikada nisu izgubili.
Sto bi rekli poslan po zadatku.
FUJ SAVEZ FUJ SUDIJE I KOMISIJA.
Sad ce doci onaj blentavi prison, i reci ce " sad zbog Petrovica, koji sudi po zadatku, bit ce belaja po Zenici kad budete igrali Evropu"

Kakvi cernobilci

sto se osim naprica gluposti na pressici. cuj nemamo genetski kod, eto srbi i hrcvati koji jedu isti grah i paprike vec 500 godina unazad ko i mi imaju. nema sistema care. Kako dzanan musa, znam drugi je sport, nabuja za manje od godinu dana. bezbeli su mu hackovali genetski kod... koji lik, nisi ti ni nokat od svog starog a nesto se tu furas.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Bas se posro' da valja al hajde reko necu komentarisat._dreamer_ je napisao/la:sto se osim naprica gluposti na pressici. cuj nemamo genetski kod, eto srbi i hrcvati koji jedu isti grah i paprike vec 500 godina unazad ko i mi imaju. nema sistema care. Kako dzanan musa, znam drugi je sport, nabuja za manje od godinu dana. bezbeli su mu hackovali genetski kod... koji lik, nisi ti ni nokat od svog starog a nesto se tu furas.
Zvezda ligu prvaka osvoji ali eto los nam genetski god.

- ASD
- Kontakt:
Oko genetike je djelimicno upravu.
Upravu je da su najskuplji igraci na Svijetu uglavnom genetski nadareni.
Mbappe, Neymar, Messi, Ronaldo, šta ja znam više.
To su sve igrači strašno brzi. Imaju puno prostora i da budu strašno spremni.
Eh sad, nije u pravu, kada smo mi u pitanju.
Ma ja al eto nesto uporedjuju visinu Veselinovica ne bi on nikad mogao igrati u PL, a Messi manji od Veselog.ASD je napisao/la:Oko genetike je djelimicno upravu.

Onda pogledas jedan uruguay i popisas se na sve sto je amar rekao ovdje...zemlja sa najmanje stanovnika(oko 4 mil) u cijeloj juznoj americi od kojih 70 posto zivi u metro zoni jednog grada koji je velicine sarajevskog kantona i u cijoj ligi 90 posto klubova je iz tog grada je jedna od najboljih i najuspjesnijih reprezentacija u juznoj americi ...iza njih su kolumbija venezuela pa i argentina equador peru koji cak imaju i po 15 20 puta vise ljudi.... I to ne samo zadnjih 20 godina nego kroz cijelu historiju su medzu najuspjesnijim u juznoj americi pa cak i na klupskom nivou penarol i nacional su osvajali copa libertadores.... Suarez i cavani su najbolji napadaci u historiji juzne amerike nakon brazilca ronalda naravno.... Sta reci za jedan island gdje zima traje 8 mjeseci koji od 300 hiljada ljudi za 5 godina iz amaterske lige proizvede po 20tak igraca za lige petice....nema tu genetskog koda stari rad profesionalizam odricanje plus ono najvaznije tj struka....ako recimo ides na trcanje svaki dan po sat vremena i trcis promjenjivom brzinom od 30 posto do punog sprinta svako ko ti kaze da ti se kondicija nece poboljsat je teski idiot... Naravno pod uslovom da se ostavis rakije i slaufa...amara generalno cijenim ali ovdje mi je dobrano pao u ocima...ASD je napisao/la:Oko genetike je djelimicno upravu.
Ma stvar je prosta... koliko treniras,koliko dajes sebe,toliko i dobijes... I kad krenu pričat o uslovima treniranja... sta je igrača iz najveće bijede i blata izaslo i postali zvijezde... Imamo Husejinovića za primjer,čovjek je bilo beton u nasoj ligi i sigurno je mogao igrati u Njemackoj,al ga upravo zeznulo to što nije imao disciplinu,pa i Travancic je talenat bio,al isto je radio gdje god je otisao i naravno dobijes nogu... Odu mnogi iz ove lige pa se vrate,jer nemaju disciplinu i radne navike... Daj mu pare i mozes ga otpisat..gruezi je napisao/la:Onda pogledas jedan uruguay i popisas se na sve sto je amar rekao ovdje...zemlja sa najmanje stanovnika(oko 4 mil) u cijeloj juznoj americi od kojih 70 posto zivi u metro zoni jednog grada koji je velicine sarajevskog kantona i u cijoj ligi 90 posto klubova je iz tog grada je jedna od najboljih i najuspjesnijih reprezentacija u juznoj americi ...iza njih su kolumbija venezuela pa i argentina equador peru koji cak imaju i po 15 20 puta vise ljudi.... I to ne samo zadnjih 20 godina nego kroz cijelu historiju su medzu najuspjesnijim u juznoj americi pa cak i na klupskom nivou penarol i nacional su osvajali copa libertadores.... Suarez i cavani su najbolji napadaci u historiji juzne amerike nakon brazilca ronalda naravno.... Sta reci za jedan island gdje zima traje 8 mjeseci koji od 300 hiljada ljudi za 5 godina iz amaterske lige proizvede po 20tak igraca za lige petice....nema tu genetskog koda stari rad profesionalizam odricanje plus ono najvaznije tj struka....ako recimo ides na trcanje svaki dan po sat vremena i trcis promjenjivom brzinom od 30 posto do punog sprinta svako ko ti kaze da ti se kondicija nece poboljsat je teski idiot... Naravno pod uslovom da se ostavis rakije i slaufa...amara generalno cijenim ali ovdje mi je dobrano pao u ocima...ASD je napisao/la:Oko genetike je djelimicno upravu.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Mentalitet najveci problem, talenta ima sigurno.
A i fizicki smo mocni, hrabri itd. tako da prica o genetici je nidje veze.
A i fizicki smo mocni, hrabri itd. tako da prica o genetici je nidje veze.
Zadnja izmjena: MMA075, dana/u 26 jul 2019, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.
- WestTrebina
- Kontakt:
Nasim ''strucnjacima'' su svi krivi osim njih samih. Losi tereni, genetika, savez, klima, navijaci, politika, sve samo eto oni nisu nista krivi. I naravno bosnje to prihvate i niko i ne pomislja da se upita jesu li za lose rezultate mozda krivi oni koji su placeni da uce/treniraju nase sportiste.
Kad malo bolje skontas pa jbt isti treneri se vrte vec 20 godina...tj kad su tu moze se kad ih nema raspad sistema i tako ukrug...nema mladih trenera kod nas da se edukuju da pokusavaju nesto ... Nadam se da ce od mulalica biti nesto ali ovo ostalo da bog sacuva...WestTrebina je napisao/la:Nasim ''strucnjacima'' su svi krivi osim njih samih. Losi tereni, genetika, savez, klima, navijaci, politika, sve samo eto oni nisu nista krivi. I naravno bosnje to prihvate i niko i ne pomislja da se upita jesu li za lose rezultate mozda krivi oni koji su placeni da uce/treniraju nase sportiste.
Genetike? Ista koja je recimo Hrvate odvela do finala svjetskog prvenstva? Koja je izbacila igraca tipa Safet Susic, Dzeko, Pjanic, Kodro, Salihamidzic i ostale? Mozda se recimo Kinezi mogu vaditi na 'genetiku' a balkanci sigurno ne mogu.ASD je napisao/la:Oko genetike je djelimicno upravu.
A da ukljucite to malo mozga što imate i probate do kraja sa razumjevanje procitati šta je Amar rekao i razmisliti o tome.
Covjek misli na naše ekipe iz PLBIH (a ne na reprezentatvice) Pjanića, Džeku itd
Druga stvar, kaže da igrac sa genetskim predispozicijama to jest sa brzinom, odlazi vrlo brzo vani, niko ih ne može zadržati, jer skauti vrebaju takve igrace po Bosni.
Samo tražite dlaku u jajetu da ismijavate svaku rijec Amarovu, jbm li vam sunce kalajisano

Covjek misli na naše ekipe iz PLBIH (a ne na reprezentatvice) Pjanića, Džeku itd
Druga stvar, kaže da igrac sa genetskim predispozicijama to jest sa brzinom, odlazi vrlo brzo vani, niko ih ne može zadržati, jer skauti vrebaju takve igrace po Bosni.
Samo tražite dlaku u jajetu da ismijavate svaku rijec Amarovu, jbm li vam sunce kalajisano

Glup, gluplji VuchevichVucevich je napisao/la:Genetike? Ista koja je recimo Hrvate odvela do finala svjetskog prvenstva? Koja je izbacila igraca tipa Safet Susic, Dzeko, Pjanic, Kodro, Salihamidzic i ostale? Mozda se recimo Kinezi mogu vaditi na 'genetiku' a balkanci sigurno ne mogu.ASD je napisao/la:Oko genetike je djelimicno upravu.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- WestTrebina
- Kontakt:
Uvjek iste neznalice i uvjek im ista prica; ne valjaju tereni. I svi se prime na to i vjeruju da su eto losi tereni najveci problem, niko ne prica o uhljebima koji treniraju nase sportiste. Evo sad zeljo ima teren svjetske klase a nikad ni jednu uigranu/skolsku akciju ne mozes vidjeti na njihovim utakmicama. I dalje izgledaju isto kao i prije nego sto su dobili teren jer ih nema ko nauciti. Zna to amar i zato trazi sebi alibi ili opravdanje. Ali posto sad ne moze kriviti los teren on se sjetio genetike i palamudi o tome. Razumijem ja njega, on zivi od toga i boli ga racku. Ali najzalosnije je to sto ce 90% navijaca tima kojeg on vodi povjerovati u te gluposti, isto kao sto svi drugi vjeruju ''svojima''gruezi je napisao/la:Kad malo bolje skontas pa jbt isti treneri se vrte vec 20 godina...tj kad su tu moze se kad ih nema raspad sistema i tako ukrug...nema mladih trenera kod nas da se edukuju da pokusavaju nesto ... Nadam se da ce od mulalica biti nesto ali ovo ostalo da bog sacuva...WestTrebina je napisao/la:Nasim ''strucnjacima'' su svi krivi osim njih samih. Losi tereni, genetika, savez, klima, navijaci, politika, sve samo eto oni nisu nista krivi. I naravno bosnje to prihvate i niko i ne pomislja da se upita jesu li za lose rezultate mozda krivi oni koji su placeni da uce/treniraju nase sportiste.
Da nas nema, trebalo bi nas izmisliti

-
- Kontakt:
Osim je obični qrac od trenera, koji misli da je neki intelektualac. Otac mu zavrsio sve titule i on se ufurao. Ovo samo debil moze ispričati ovakve gluposti. Odavno je poznato da vise fudbalskih stvari mozes naučiti od Edisa Mulalica nego od ovog intelektualca u pokušaju.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
KmeljoRokoko87 je napisao/la: Glup, gluplji Vuchevich

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Lijepi strahavenija je napisao/la:Koliko Sarajevo ima uticaja u savezu i medju komisijama za sudjenje to je nevjerovatno.
Znaci da bilo koji klub ima toliku protekciju osvojao bi redovno titule.
Cim im je frka utakmica i gdje bi mogli izgubiti odmah se salje Dragan Petrovic koji kad im sudi nikada nisu izgubili.
Sto bi rekli poslan po zadatku.
FUJ SAVEZ FUJ SUDIJE I KOMISIJA.
ZZ
Koliko puta na dan treniraju zeljo borac sarajevo itd...imajul ikada 2 treninga dnevno?Wandelanoite je napisao/la:Osim je obični qrac od trenera, koji misli da je neki intelektualac. Otac mu zavrsio sve titule i on se ufurao. Ovo samo debil moze ispričati ovakve gluposti. Odavno je poznato da vise fudbalskih stvari mozes naučiti od Edisa Mulalica nego od ovog intelektualca u pokušaju.
-
- Kontakt:
Pročitao sam pola ovog teksta i nisam vise mogao.gruezi je napisao/la:Koliko puta na dan treniraju zeljo borac sarajevo itd...imajul ikada 2 treninga dnevno?Wandelanoite je napisao/la:Osim je obični qrac od trenera, koji misli da je neki intelektualac. Otac mu zavrsio sve titule i on se ufurao. Ovo samo debil moze ispričati ovakve gluposti. Odavno je poznato da vise fudbalskih stvari mozes naučiti od Edisa Mulalica nego od ovog intelektualca u pokušaju.
Ovo su nebuloze da te glava zaboli, klubovi svi premijerligaski i prvoligaški u pripremnoj fazi rade po dva treninga, pored toga vecina ekipa u premijer ligi ima teretanu u sklopu stadiona koju igraci koriste tokom čitave sezone. Problem su stručnjaci kao Osim sto pametuju, a veze o zivotu nemaju. Čuj Veselinović ne moze igrati pa sto momku nisu "raširili" pluca u mladosti, sto ga trener nije odveo pa mu izvadio krvnu sliku cijelu i sastavio mu plan ishrane, sto mu nije suplementaciju vrhunsku preporučio.
Krivi su losi tereni i neprofesionalizam od šefova kao Osim do kondicionih trenera u klubovima. Inter krene na pripreme igračima se vadi krv i smrzava poslije jakih priprema i povratka u Milano igračima se ta ista krv vraća u tijelo i onda se naši zapitaju kako profesionalci jedu živu djecu i trče tolike kilometre u jakom tempu. To je za nase trenere naučna fantastika. Svi bi da pametuju, a Niko da se edukuje neka odu malo i vide sta je profesionalizam.
MES QUE UN CLUB!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.