Ljubav prema klubu ne umire kakva god da je sadasnjost,a o vasoj historiji necemo.Lillard je napisao/la:Skupljajte stare novine i čitajte historiju, sadašnjost bogami nije za vas
Velež vs Zrinjski
-
- Kontakt:
Re: Velež vs Zrinjski
#musvdg
-
- Kontakt:
Ja to nisam tako razumio, mozda jer nas Mostarce previse emotivno dotice kad bilo koji Sarajlija podrzi ustasku tvorevinu u bilo kojem smislu, pa taman i u tom da se umore za vas sljedece kolo.MortemHz je napisao/la:Rekao je da će navijati za Velež a želi da Zrinjski prođe Utrecht da bi se naš najveći konkurent u ligi što više umorio, trenutno to je Zrinjski.VolimVelez je napisao/la:Navijat ces za njih a jebbu ti drzavu na svakoj utakmici. Sahare i ustaske zastave na svakoj utakmici. Ustaski pozdravi... itd itdBordoSarajevo je napisao/la:Kakva se posjeta očekuje na derbiju?
Kako su se kretale posjete na zadnjim derbijina pod Bijelim Brijegom? Mada, mislim da će sada biti dosta više naroda nego ranije jer dugo se čeka mostarski derbi plus pozitivna je atmosfera i kod jednih i kod drugih. Može li se dobacit do 10 hiljada?
Navijat ću za Velež a Zrinjskom želim da prođu Utrechta i doguraju što više u evropi a da u ligi igraju sa drugom postavom, koja je opet respektabilna
De pitar malo razmisli sta pises kralju. Sve HZ momke i vodje sto znam mrze ih skoro kao i mi. Ustaska ratna inatna genocidna tvorevina
Mostar u srcu Velež do groba !
Kažu luzeri1922VFC1981 je napisao/la:Ljubav prema klubu ne umire kakva god da je sadasnjost,a o vasoj historiji necemo.Lillard je napisao/la:Skupljajte stare novine i čitajte historiju, sadašnjost bogami nije za vas
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Bice pljusak veliki, nista id velike posjete. Jedino da se ovi livadici operu.
Kazu oni istinski odani navijaci koji su se zakleli onom nasom a bogamo i vasom "Velez do groba". Doduse u vasem slucaju je bolje bilo da ste se kleli sa "Velez do rata" ali eto vas tamo MUSVDG.Lillard je napisao/la:Kažu luzeri1922VFC1981 je napisao/la:Ljubav prema klubu ne umire kakva god da je sadasnjost,a o vasoj historiji necemo.Lillard je napisao/la:Skupljajte stare novine i čitajte historiju, sadašnjost bogami nije za vas

Lillard je napisao/la:Kažu luzeri1922VFC1981 je napisao/la:Ljubav prema klubu ne umire kakva god da je sadasnjost,a o vasoj historiji necemo.Lillard je napisao/la:Skupljajte stare novine i čitajte historiju, sadašnjost bogami nije za vas
Ti kao simpatizer Tottenhama nemas pravo pricati o luzerstvu.

Inace postoji li iko na ovoj temi osim par pojedinaca da pise konkretne stvari, a ne jedni pisu skutori, srednja Bosna, hvo, ustase, drugi pisu podvelesci, geto,livadici itd... Nadam se da ce utakmica proteci u dobroj atmosferi na obe strane kako na terenu, tako i na tribinama.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Tu samANTIFA ! je napisao/la:Lillard je napisao/la:Kažu luzeri1922VFC1981 je napisao/la: Ljubav prema klubu ne umire kakva god da je sadasnjost,a o vasoj historiji necemo.
Ti kao simpatizer Tottenhama nemas pravo pricati o luzerstvu.![]()
Inace postoji li iko na ovoj temi osim par pojedinaca da pise konkretne stvari, a ne jedni pisu skutori, srednja Bosna, hvo, ustase, drugi pisu podvelesci, geto,livadici itd... Nadam se da ce utakmica proteci u dobroj atmosferi na obe strane kako na terenu, tako i na tribinama.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- WestTrebina
- Kontakt:
Sretno rodjeni. Poderite im guzove!
-
- Kontakt:
Sta ces ti nekog pogoditi,bola ćilim u ruku i nazad u srednju Bosnu,odakle su te nama i donijeli[/quote]
Hajde stoko sitnog zuba kockaste glave duvana i vina iz skutorije donesi ko sto su ti preci radili[/quote]
Brate sjecam se prije rata kad su iz skutorije silazili i prodavali mlaćenicu i duhan dođe na vrata i dere se gazaaaa treba li mlaćenice gazdaaaa kicma im genetski iskrivljena od rada u vinogradu[/quote]
Alo kmetu turski pazi sta pricas da ti ne bi smanjili satnicu na berbi smilja i grozdja. Pssttt!
Hajde stoko sitnog zuba kockaste glave duvana i vina iz skutorije donesi ko sto su ti preci radili[/quote]
Brate sjecam se prije rata kad su iz skutorije silazili i prodavali mlaćenicu i duhan dođe na vrata i dere se gazaaaa treba li mlaćenice gazdaaaa kicma im genetski iskrivljena od rada u vinogradu[/quote]
Alo kmetu turski pazi sta pricas da ti ne bi smanjili satnicu na berbi smilja i grozdja. Pssttt!
Ma sta ce mazlumi, vrhunac im radit u mepasu za 5-6 stoja. Zato su i nadojeni mrznjom.
Ajde Velez ogadite ovim Dikinim pulenima nogomet. Za vas je ono najbolje sto Hercegovina ima.
Hercegovinu boli qrac za Veležomdubrovnik je napisao/la:Ajde Velez ogadite ovim Dikinim pulenima nogomet. Za vas je ono najbolje sto Hercegovina ima.
Ja pricam o pravoj Hercegovini bez ikakvih produzetaka. Tu boli qrac za Dikine novopecene velikane.Lillard je napisao/la:Hercegovinu boli qrac za Veležomdubrovnik je napisao/la:Ajde Velez ogadite ovim Dikinim pulenima nogomet. Za vas je ono najbolje sto Hercegovina ima.
dubrovnik je napisao/la:Ja pricam o pravoj Hercegovini bez ikakvih produzetaka. Tu boli qrac za Dikine novopecene velikane.Lillard je napisao/la:Hercegovinu boli qrac za Veležomdubrovnik je napisao/la:Ajde Velez ogadite ovim Dikinim pulenima nogomet. Za vas je ono najbolje sto Hercegovina ima.
Novopečeni velikani, pravo dobar opis. Bolje od stari i zaboravljeni
Mozda i jest bolje trenutno ali nije postenije. A ljudi nisu goveda da im je samo trenutak vazan. Zivi se i za jucer i za sutra. Hebes maloljetne klubove ciji navijaci uz maticni klub navijaju makar za jos jedan sa strane.Lillard je napisao/la:dubrovnik je napisao/la:Ja pricam o pravoj Hercegovini bez ikakvih produzetaka. Tu boli qrac za Dikine novopecene velikane.Lillard je napisao/la:
Hercegovinu boli qrac za Veležom
Novopečeni velikani, pravo dobar opis. Bolje od stari i zaboravljeni
-
- Kontakt:
Postoje stvari koje novac ne moze kupiti, niti vrijeme izbrisati drug. To pusi.kurci ovog tinejdzerskog kluba sa zapadne strane Mostara nmg shvatiti. MUSVDGMozda i jest bolje trenutno ali nije postenije. A ljudi nisu goveda da im je samo trenutak vazan. Zivi se i za jucer i za sutra. Hebes maloljetne klubove ciji navijaci uz maticni klub navijaju makar za jos jedan sa strane.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Ne mogu oni poderat mokru Palomu!WestTrebina je napisao/la:Sretno rodjeni. Poderite im guzove!
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
-
- Kontakt:
[/quote]
Mozda i jest bolje trenutno ali nije postenije. A ljudi nisu goveda da im je samo trenutak vazan. Zivi se i za jucer i za sutra. Hebes maloljetne klubove ciji navijaci uz maticni klub navijaju makar za jos jedan sa strane.[/quote]
Mi stvaramo prošlost, živimo sadašnjost i pravimo budućnost!
Ja sam sadašnjost i budućnost DALI TI SE SVIĐAM?
P. S. Neka hakanja prepucavanja Al brate ovo po gradu je dno dna... Ne sve prođe u najboljem redu.
Mozda i jest bolje trenutno ali nije postenije. A ljudi nisu goveda da im je samo trenutak vazan. Zivi se i za jucer i za sutra. Hebes maloljetne klubove ciji navijaci uz maticni klub navijaju makar za jos jedan sa strane.[/quote]
Mi stvaramo prošlost, živimo sadašnjost i pravimo budućnost!
Ja sam sadašnjost i budućnost DALI TI SE SVIĐAM?
P. S. Neka hakanja prepucavanja Al brate ovo po gradu je dno dna... Ne sve prođe u najboljem redu.
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
-
- Kontakt:
Koliko znam po vašim pričama vi živite u Bosni i neka vas u Bosni, neka nama HERCEGOVINE.dubrovnik je napisao/la:Ja pricam o pravoj Hercegovini bez ikakvih produzetaka. Tu boli qrac za Dikine novopecene velikane.Lillard je napisao/la:Hercegovinu boli qrac za Veležomdubrovnik je napisao/la:Ajde Velez ogadite ovim Dikinim pulenima nogomet. Za vas je ono najbolje sto Hercegovina ima.

Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Trn u oku uvijek bio si
Kaže Bosanac koji navija za Hajduk, o jbem te živote
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.