FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- invincible1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pretjera ga malo sa ovom fizičkom spremom, mislim ima logike za određene igrače, al' za neke i nema, moje mišljenje je da od većine sportista možeš napraviti fizički prespremne igrače uz pravilan sportski život tog lika i naravno kvalitetnog stručnjaka koji će mu voditi program.
Sumnjam baš da ovo ide ovako kako je on rekao, nisu ni Neymar ni Mbappe rođeni kao ovakve zvijeri, neko je od njih to napravio, isto je i sa Džekom, samo što kod nas nema stručnjaka koji bi mogao napraviti nešto tako od nekog našeg igrača, niti naši igrači žele biti na tom nivou, barem ne dok igraju ovdje.
Sumnjam baš da ovo ide ovako kako je on rekao, nisu ni Neymar ni Mbappe rođeni kao ovakve zvijeri, neko je od njih to napravio, isto je i sa Džekom, samo što kod nas nema stručnjaka koji bi mogao napraviti nešto tako od nekog našeg igrača, niti naši igrači žele biti na tom nivou, barem ne dok igraju ovdje.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Što se Kemo ušeta u postavu 
Nadam se da će pokazati da tu i treba ostati.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Rokoku ne igra Bogi, a tebi izgleda Zaim.Osim13 je napisao/la:Što se Kemo ušeta u postavu
Potvrdio Osim da Krpic pocinje tomorrow.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Današnja pressica
Zadnja izmjena: braco, dana/u 26 jul 2019, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
UBIPITAR je napisao/la:Bgmi nije do Ermina nego do naših doktora(ne samo klupskih) koji ne znaju tačno očitati nalaz.LjoZee je napisao/la:Ne ulazim u tu situaciju sa Sinanom jer ne znam, ali isti taj Ermin ako ima povecu platu sa ovim izostajanjem je nije zasluzio. Igracki je klasa za ligu, ali covjek vise ne trenira nego sto trenira. Svaku 6 utakmicu odigrao i to ne cijelu. Nama igracki Sinan sad treba jer Alispahic bas kao i Ermin ne moze izdrzati cijelu utakmicu. Crko je nakon prvog poluvremena protiv Borca, a mali Dacic povrijedjen.
Uglavnom da ne peglam,vjerovatno preskače MDK,a da li je spreman,POLAR kaže da je u prijateljskoj protiv Širokog najviše pretrčao i imao najbrži sprint.
I star i povrijedjen opet je daleko ispred sviju u ekipi
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"To je da iznenadimo Slaviju, mislili su s nama lako ce"braco je napisao/la:Današnja pressica
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
irfo je napisao/la:"To je da iznenadimo Slaviju, mislili su s nama lako ce"braco je napisao/la:Današnja pressica
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ali dobar je i Veseli kad krene pričat na 1:09 kakvi smo pehovi
Ali ovo sto se “pravi” da ne zna ko ce igrati i onda govori da ce igrati Sipovic i namiguje hahahahah
Ljoze slagao si mi, pa stvarno i ti me izdade...
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Desilo se nesto nepredvidjeno, halali miRokoko87 je napisao/la:Ljoze slagao si mi, pa stvarno i ti me izdade...
Uprava napoljeLjoZee je napisao/la:Rokoku ne igra Bogi, a tebi izgleda Zaim.Osim13 je napisao/la:Što se Kemo ušeta u postavu
Potvrdio Osim da Krpic pocinje tomorrow.
Amare, AmareLjoZee je napisao/la:Ali ovo sto se “pravi” da ne zna ko ce igrati i onda govori da ce igrati Sipovic i namiguje hahahahah
Eric
Stevanovic Sipovic Osmankovic Stanic/Pavic
Hajdarevic Sadikovic
Zec Alispahic Veselinovic
Krpic
Vjerovatno ovako sutra. Veseli, jedan gol pls bilo kakav. Ne mora biti ni lijep ni eurogol samo nek se pika. 0:1 bi mi bilo top, ali sumnjam iskreno u pobjedu. Nek nam je Bog na pomoci.
Stevanovic Sipovic Osmankovic Stanic/Pavic
Hajdarevic Sadikovic
Zec Alispahic Veselinovic
Krpic
Vjerovatno ovako sutra. Veseli, jedan gol pls bilo kakav. Ne mora biti ni lijep ni eurogol samo nek se pika. 0:1 bi mi bilo top, ali sumnjam iskreno u pobjedu. Nek nam je Bog na pomoci.
Zaim prva izmjena i gol ako Bog da.
- invincible1921
- Kontakt:
Nazovite me idolopoklonikom ili kako god hocete, al kad cujem i vidim amara na pressu odma euforiju dobijem, eo vec kontam gdje gledat tekmu ili evemtualno stream trazit
Kad se sjetim zadnje vije godine koliko je raja samo bilo oguglala za zeljom...
Kad se sjetim zadnje vije godine koliko je raja samo bilo oguglala za zeljom...
=\_1921_/=
pa se lopta zaustavi na 12m od golaOsim13 je napisao/la:Kad je Hajdara potegne sa 25-30 m![]()
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Puši ga bamirgerr je napisao/la:pa se lopta zaustavi na 12m od golaOsim13 je napisao/la:Kad je Hajdara potegne sa 25-30 m![]()
Moze se zaustaviti samo 12 m od Grbavice kad je on opali, precizno 
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Kajkutenjoyer, Levin, tiagofaria25 i 65 gostiju.