Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Chat
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Nato igrac ahhh jaraniko moj bicemo beton ne more nas ni Real dobitOsim13 je napisao/la:Tema Zvijezde iz Gradačca je skriveni dragulj foruma, moram vam to reć.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- ASD
- Kontakt:
Osmanagic nas vadi.harden je napisao/la:Nato igrac ahhh jaraniko moj bicemo beton ne more nas ni Real dobitOsim13 je napisao/la:Tema Zvijezde iz Gradačca je skriveni dragulj foruma, moram vam to reć.
I ti bi helčo guze dao za american dream 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pa sad...Raonffa je napisao/la:I ti bi helčo guze dao za american dream

Ma ne bi, ja bi u Amsterdamu, Dublinu il Pragu rado živio.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Upoznao sam ovu trebu na QueerFestu u Tz, kad su one vehabije skandirale, pa se digla hajka i ona je maksuz došla iz Banja Luke da dadne svoju podršku. Žena je zmaj, ne znam kako je uopšte neko smio napasti nju.
- Sarrifufna
sa mojim drugom vehabijom, vikali smo allahu ekber na sav glas dok nas policija nije rastjerala
Al najjači onaj brat što jedan intervju kroz 50 postova prenese, jedna rečenica iz intervjua jedan post, pa dva combeta, pa ne vjerujemASD je napisao/la:Osmanagic nas vadi.harden je napisao/la:Nato igrac ahhh jaraniko moj bicemo beton ne more nas ni Real dobitOsim13 je napisao/la:Tema Zvijezde iz Gradačca je skriveni dragulj foruma, moram vam to reć.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
bukvalno je bolje biti gej nego vehabija
- alan_kardec
- Kontakt:
$ са ' ' & $ & " ' се '? '.. ај $ " соPenaltiky je napisao/la:Hoš i ti vako?

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ne bih vala ni ja preko bare, za Europu nemam nešto određeno.Penaltiky je napisao/la:Pa sad...Raonffa je napisao/la:I ti bi helčo guze dao za american dream![]()
Ma ne bi, ja bi u Amsterdamu, Dublinu il Pragu rado živio.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
nije niđe bolje nego ovde ako imas pare i ako ti srbi ne traze bijelu tehniku
Varg je napisao/la:nije niđe bolje nego ovde ako imas pare i ako se ne puca
https://www.klix.ba/lifestyle/zabranjen ... /190726072
Fuuuuj balkanofobi
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Al je zato dobro ako imaš komšiju srbina da mu daš ključeve da ti pripazi kuću u slučaju belajaVarg je napisao/la:nije niđe bolje nego ovde ako imas pare i ako ti srbi ne traze bijelu tehniku
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Brat prosjecne igrace federalke predstavi u najmanju ruku ko da su Messi, Ronaldo i prajm Zidane licnoOsim13 je napisao/la: Al najjači onaj brat što jedan intervju kroz 50 postova prenese, jedna rečenica iz intervjua jedan post, pa dva combeta, pa ne vjerujem

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- ASD
- Kontakt:
Osim13 je napisao/la:Al je zato dobro ako imaš komšiju srbina da mu daš ključeve da ti pripazi kuću u slučaju belajaVarg je napisao/la:nije niđe bolje nego ovde ako imas pare i ako ti srbi ne traze bijelu tehniku
Glasnogovrnica Zvezde od 1 do 10?