Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Istina..post je bio namjenjen novokomponovanim koji forsiraju te price odakle je ko. Samo argumentiskoroalen je napisao/la:Zar nisi ti prije 2-3 dana napisao da je Sarajlija svako ko doseli u taj grad i smatra ga svojim?dejavu je napisao/la:Od nabrojanih 9, jedan iz Sarajevaskoroalen je napisao/la: Imate i vi papaka, Nele prvi.
Merlin, Halid, Nenad Marković, Meša Selimović, Izet Sarajlić, Jovan Divjak, oskarovac Danis Tanović, Srđan Vuletić, Enis Bešlagić...![]()
Djuro, Davorin, Brega, Tifa, Sexon, Cola, pa i taj Nele, Dzeko, Dzumhur, Miljenko Jergovic, Ivica..svima isto mjesto rodjenja.
Hocu i hvala na pozivuWestTrebina je napisao/la:Merhaba askeri.
Haj samnom na nasu evropsku grbavcu. Nesmi ti dlaka zglave falltisvrakino1921 je napisao/la:
Hocete i nase idejne projekte da vam posaljemoVirtu4l je napisao/la:
Jel ovo Grbavica? Sva u Bordom, prelijepoVirtu4l je napisao/la:
Nadam se da je ovo neslana šaladuplakruna46 je napisao/la:Bolje i Alija rahmet mu i Bakir nego alkos Zeljko( zvani malo tamo, malo vamo).ZaZelju je napisao/la:Bakir, stari pitar.
Ali vi ste to, pa me ne cudi ponos sto takva osoba navija za vas!
Nele je bio obicni navijac,nikakvu poziciju nije imao u klubu.Karadjic je bio alfa i omega u vasem klubu.skoroalen je napisao/la: A prema tvom drugu GOATu političko opredjeljenje Karadžića ima veze.![]()
A đe su mostovi, autoputi, neboderi, dvorane, trgovi...sehic96 je napisao/la:Mislim da nijedna država nema više idejnih projekata od nas. Od Bilinog, preko Tušnja, Vrapčića pa do Koševa, Grbavice i na kraju famoznog nacionalnog stadiona.
To da ne spominjemoPenaltiky je napisao/la:A đe su mostovi, autoputi, neboderi, dvorane, trgovi...sehic96 je napisao/la:Mislim da nijedna država nema više idejnih projekata od nas. Od Bilinog, preko Tušnja, Vrapčića pa do Koševa, Grbavice i na kraju famoznog nacionalnog stadiona.
Aerodromi Trebinje i Bihać, trebalo bi i vama jedan, Doboju, Bijeljini i Travniku takođe.sehic96 je napisao/la:To da ne spominjemoPenaltiky je napisao/la:A đe su mostovi, autoputi, neboderi, dvorane, trgovi...sehic96 je napisao/la:Mislim da nijedna država nema više idejnih projekata od nas. Od Bilinog, preko Tušnja, Vrapčića pa do Koševa, Grbavice i na kraju famoznog nacionalnog stadiona.
Ja sam se ismijao neki dan kad sam isao u BL i ovo vidio hahahahaha KIM JONG UN NA APARATIMA!rishovski je napisao/la:![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.