FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kažu da je ovaj Jao Ming bolji od Đokanovića. 

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
sda lopovi, cuo papak za milijardera i umjesto da napravi dobar posao on trazi nacin kako da prevari covjeka...Denchi je napisao/la:samo šamarat papka![]()
![]()
"Povodom učestalih komentara na informaciju da FK Sarajevo utakmicu III pretkola UEFA Evropa lige ne može igrati na stadionu „Asim Ferhatović-Hase“, a pogotovo na današnju izjavu načelnika Općine Centar Nedžada Ajnadžića da je NS/FS BiH odgovoran za nastalu situaciju dužni smo javnosti dati pojašnjenje.
Sva pravila i propise za odigravanje zvaničnih klupskih i reprezentativnih utakmica određuje UEFA. Svima, koji su uključeni u ovu problematiku je jasno, ili bi trebalo biti jasno, da je UEFA još od 2006. godine propisala kategorizaciju stadiona i pravila koja kategorija stadiona važi za koju vrstu i nivo takmičenja. Kada su pitanju kvalifikacione utakmice „A“ reprezentacije za EP i SP, stadioni moraju ispunjavati uslove III kategorije. Kada su u pitanju klupske utakmice UEFA Lige prvaka i Evropa lige prva dva pretkola se igraju na stadionima II kategorije, III pretkolo i play off se igra na stadionima III kategorije, a grupna faza na stadionima IV kategorije.
Sve ove uslove su znali u FK Sarajevo kao i u Općini Centar, uključujući i načelnika Ajnadžića. Naime, tokom mjeseca aprila i maja ove godine održano je nekoliko sastanaka sa predstavnicima Općine Centar i FK Sarajevo (o čemu je javnost blagovremeno obavještavana), a na kojem su predstavnici NS/FS BiH detaljno pojasnili uslove za III kategoriju i šta je potrebno dodatno uraditi na stadionu „Asim Ferhatović-Hase“.
Zato je u najmanju ruku neprimjereno odgovornost za neispunjenje kriterija III kategorije za stadion „Asim Ferhatović-Hase“ pripisivati NS/FS BiH ili što je još gore, kao u slučaju načelnika Ajnadžića izjavljivati da mu nije jasno da se jedna utakmica mogla odigrati, a druga ne može.
Ne može se vlastita odgovornost i navodna neinformiranost prebacivati na NS/FS BiH. To NS/FS BiH neće nikad dozvoliti", navodi se u saopštenju krovne kuće bh. fudbala.
Jado veze nema ni sta radi ni odakle on uopste tu...
Ne znam odakle vam tolika odbojnost prema grbavici.
Sto se mene tice odlicno rjesenje za buducnost bi bilo i da dijelimo stadion kao Milan/Inter, sto da ne...
Kakvi crni dusmani, nidje veze...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
ne vidim poentu potpisivanja mladih stranaca, nit su ti trenutno pojačanje, a uzimaju mjesto akademcima...jedino neki vanserijski talent...ili neka deficitarna pozicija npr. da su ova 2 korejca bekovi bilo bi extraBordoSarajevo je napisao/la:To je bezveze Denci stavio a onog Boubu, nije on na probi, iako bi volioPantelija je napisao/la:Pa ovaj vezni 29 godina ima najbolji aCv u ligi... sta hocete? Svaka cast pa ga dovodis na probu, 90% klubova u ligi pa i vecina na balkanu bi ga odmahbpotpisala
Ovi mladi momci, i za to svaka cast. Talenata ima more, ovi dolaze da ginu za hljeb, a nas ponajveci talenat mrlja cigare sa 18 godina

nadam se da Emiraga završi jednog za prvih 11

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Govedarica hahaha
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Al složi Zrinjski akciju
- ElCartel11
- Kontakt:
Liga nam napredovala samo tako, Zrinjski busi Utrechta, mi za vikend isprasili tog Zrinjskog bez 6 standardih igraca. Daj Ajax da se pomarisemo sa njimBordoSarajevo je napisao/la:Govedarica hahaha

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
E jesu ga pljuvaliBordoSarajevo je napisao/la:Govedarica hahaha

dobar igrač baBordoSarajevo je napisao/la:Govedarica hahaha
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Mozda al u kosarci.AlfredNobel je napisao/la:Kažu da je ovaj Jao Ming bolji od Đokanovića.

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
ElCartel11 je napisao/la:Liga nam napredovala samo tako, Zrinjski busi Utrechta, mi za vikend isprasili tog Zrinjskog bez 6 standardih igraca. Daj Ajax da se pomarisemo sa njimBordoSarajevo je napisao/la:Govedarica hahaha

- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa i Rustem igra standardno kod laznih. Jbt. A kod nas otjeran. Nista to ne znaci sto dobro igra sad da bi i kod nas..neka Govedarice dole. I Rustema. 
Imamo mi odlicnu ekipu, ako ne bi otisli sad neki prvotimci.
Apropo odluke oko stadiona, zeznuta situacija za Klub, sta god odluce neko ce se buniti. Ali ako je moguce u Ze, da se prijevoz organizuje za dio navijaca..ekstra. Hebo suge.

Imamo mi odlicnu ekipu, ako ne bi otisli sad neki prvotimci.
Apropo odluke oko stadiona, zeznuta situacija za Klub, sta god odluce neko ce se buniti. Ali ako je moguce u Ze, da se prijevoz organizuje za dio navijaca..ekstra. Hebo suge.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Igraju lazni smireno al da budemo nacisto iz onih sansi Celtic im bi dao 1 i penal bi bio ovaj 2 od onog sudije sto je nama sudio
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Odma se tu povlace neke paralele. Pa onda ćemo mi lagano proći tog ada Bate-aElCartel11 je napisao/la:Liga nam napredovala samo tako, Zrinjski busi Utrechta, mi za vikend isprasili tog Zrinjskog bez 6 standardih igraca. Daj Ajax da se pomarisemo sa njimBordoSarajevo je napisao/la:Govedarica hahaha

TakoeOsmanhodzicBuco je napisao/la:Odma se tu povlace neke paralele. Pa onda ćemo mi lagano proći tog ada Bate-aElCartel11 je napisao/la:Liga nam napredovala samo tako, Zrinjski busi Utrechta, mi za vikend isprasili tog Zrinjskog bez 6 standardih igraca. Daj Ajax da se pomarisemo sa njimBordoSarajevo je napisao/la:Govedarica hahaha

Sve mi znamo.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Zrinja u kontrama odličan, dole su loši al mogu dobit prolaznu ocjenu. Napravili su Utrechtu par dobrih akcija dok su nama za 90 min samo jednu, bravo za Husrefa i naše momke.
FK Sarajevo
Jest ovaj Kadusic u stagnaciji ja sam mislio da ce bit od njeg nes al Pidro maradona za njega
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ovaj je kod kona (i nesto ga hvale)
bp locations near me
Ovaj je kod nas
Znaci obojicu Prljaca doveo,iz istog tima dosli, ista pozicija,samo smo mi dobili mladjeg i ovog sto mu je vrijednost veca(dobro Prljaca je pitar valjda nas je pripazio
)

Ovaj je kod nas

Znaci obojicu Prljaca doveo,iz istog tima dosli, ista pozicija,samo smo mi dobili mladjeg i ovog sto mu je vrijednost veca(dobro Prljaca je pitar valjda nas je pripazio

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 25 jul 2019, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pun sjever na Grbavici,kad Horde zagrme....
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- ElCartel11
- Kontakt:
Yebemo BATE i zene sisate!OsmanhodzicBuco je napisao/la:Odma se tu povlace neke paralele. Pa onda ćemo mi lagano proći tog ada Bate-aElCartel11 je napisao/la:Liga nam napredovala samo tako, Zrinjski busi Utrechta, mi za vikend isprasili tog Zrinjskog bez 6 standardih igraca. Daj Ajax da se pomarisemo sa njimBordoSarajevo je napisao/la:Govedarica hahaha
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], mosarajvosa83 i 41 gost.