FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I ti Denchi pola dana prespavao 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
بيجي قائد السبسي
Grbavica mnogo bolja opcija
Ne treba marke dati za stadion,za nesto sto nije tvoje,u njihovom je vlasnistvu,neka ga prave ili sruse,svejedno,da se moze napraviti anketa medju navijacima da se ne vracamo vise na Kosevo nikako,ponose se sto su smanjili rentu kao da ga iznajmljuju nekom ruskom klubu a ne klubu iz svog grada,iz svoje opstine koji je tu citavo vrijeme,jos kao realna cijena 350 000,za neuslovan stadion gdje ljeti dobijes upalu pluca...
jbg ako je bilo ranije halalitemiky_hz je napisao/la:I ti Denchi pola dana prespavao

hrvam se sa carinom vazdan jbg

Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 25 jul 2019, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ko su ti neki nigerijci na probi kod nas?jel ko cuo sta?
-
- Kontakt:
Ma grbavica je top. Mi protiv Rosenborga ili Bate ne mozemo imati vise od 15 000 do 18 000 ljudi to je na kosevu tanko. na grbavici cemo na gurati 10 000 to je šiša ma ima da grmi.
Jedan je, navodno, strašan!Pitar1946 je napisao/la:Ko su ti neki nigerijci na probi kod nas?jel ko cuo sta?

ZA one koji tvrde da smo mi samo rivali sa SDA prcijom, evo njihovih komentara :
Pravac Vijetnam firauni sa Kobilje Glave, to vam je domovina sad
Sta vi bando ocekujete da vam mi damo pare za vas stadion ? Majku vam lopovsku
Mozda je BP malo skuplja ali puno manje mrznje dolazi iz Zenice nego sa one strane Miljacke.
Mozda je BP malo skuplja ali puno manje mrznje dolazi iz Zenice nego sa one strane Miljacke.
Cim je to na probi ne moze valjatGiljotina je napisao/la:Jedan je, navodno, strašan!Pitar1946 je napisao/la:Ko su ti neki nigerijci na probi kod nas?jel ko cuo sta?

Jel u mraku ili ovako prirodno...Giljotina je napisao/la:Jedan je, navodno, strašan!Pitar1946 je napisao/la:Ko su ti neki nigerijci na probi kod nas?jel ko cuo sta?
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
a i drugi je crnGiljotina je napisao/la:Jedan je, navodno, strašan!Pitar1946 je napisao/la:Ko su ti neki nigerijci na probi kod nas?jel ko cuo sta?

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Pa od muke pisu, ko da ce neko navijace pitati sta misle. I kod nas ima bolida jutros jebu majku Husrefu i igracima sto se igra na grbavici.kengur je napisao/la:ZA one koji tvrde da smo mi samo rivali sa SDA prcijom, evo njihovih komentara :
bordobijeli je napisao/la:Pa od muke pisu, ko da ce neko navijace pitati sta misle. I kod nas ima bolida jutros jebu majku Husrefu i igracima sto se igra na grbavici.kengur je napisao/la:ZA one koji tvrde da smo mi samo rivali sa SDA prcijom, evo njihovih komentara :
Bolje Zrinjski nego cigani

Daj mi majkoooo sibicuuu i kantu benzinaaaa......
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
[quote="Denchi"]oglasili se Dino & Amigosi
Vrati onu trebu Titati , bas vrh .

Vrati onu trebu Titati , bas vrh .

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jesul ozbiljno na probi? Bez zayebancije?Giljotina je napisao/la:Jedan je, navodno, strašan!Pitar1946 je napisao/la:Ko su ti neki nigerijci na probi kod nas?jel ko cuo sta?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
jedan u wolfsburgu bio maloBordoSarajevo je napisao/la:Jesul ozbiljno na probi? Bez zayebancije?Giljotina je napisao/la:Jedan je, navodno, strašan!Pitar1946 je napisao/la:Ko su ti neki nigerijci na probi kod nas?jel ko cuo sta?
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja sam cuo da su 2 neka iz nigerije,danas cemo znat kad bude ova tekma u 18 satiBordoSarajevo je napisao/la:Jesul ozbiljno na probi? Bez zayebancije?Giljotina je napisao/la:Jedan je, navodno, strašan!Pitar1946 je napisao/la:Ko su ti neki nigerijci na probi kod nas?jel ko cuo sta?
Meni rekoše da su dvojica na probi, a da je jedan baš dobar. Ponavljam - sve mi to govori prijatelj koji trenira ove mlađahne. A i Mađari imaju nekog crnog, kažu da ima tri metra u leđima.BordoSarajevo je napisao/la:Jesul ozbiljno na probi? Bez zayebancije?Giljotina je napisao/la:Jedan je, navodno, strašan!Pitar1946 je napisao/la:Ko su ti neki nigerijci na probi kod nas?jel ko cuo sta?
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, Tatamata1946 i 25 gostiju.