Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

coelho41
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la coelho41 » 25 jul 2019, 11:36

Osim13 je napisao/la:
coelho41 je napisao/la:Istočno Sarajevo je treće najljepše mjesto za život u RS iza Banja Luke i Bijeljine. U teškoj konkurenciji sa Trebinjem, Dobojem, Derventom, Bratuncem, Milićima, Rogaticom, Prijedorom etc
Zar već prođe hefta :salut:
Prošlo je 8 dana zaboravio sam da sam jučer bio pušten s lanca.

Problem u svim gradovima i Opštinama RS-a(osim Banja Luke) je to što je maršal rekao uvijek se vodimo izjavom "da su samo ljudi pametniji"

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 25 jul 2019, 11:37

Ima dobar pub u Istočnom, samo da znaju kako ih gledam živ izašao ne bi iz njeg
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 jul 2019, 12:16

Osim13 je napisao/la:Ima dobar pub u Istočnom, samo da znaju kako ih gledam živ izašao ne bi iz njeg
Najbolji hambaš u Sarajevu :mrgreen:

Doduše nije ni onaj iz Mame loš :bale:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 25 jul 2019, 12:27

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:Ima dobar pub u Istočnom, samo da znaju kako ih gledam živ izašao ne bi iz njeg
Najbolji hambaš u Sarajevu :mrgreen:

Doduše nije ni onaj iz Mame loš :bale:
Nisam jeo al sam čuo, probam danas :lol:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 25 jul 2019, 13:12

Ma moderisti a smeta joj tudje. Neki dan gledam neku emisiju, zove naka baba sa Marijinog Dvora, smeta joj (zali se) sto se ljudi kako rece "selamaju" nonstop, prije rata je kaze bilo merhaba ponekad. Meni u Sarajevu dok sam zivio niti je smetala katedrala, niti pravoslavna crkva niti singagoga, koja je u blizini pravoslavne crkve, niti casne sestre koje su nerijetko prolazile mojoj ulicom, niti mi je to smetalo ni u New Yorku, LA, St. Louisu, Houstonu ni u bilo kojoj tacki svijeta, jos su me oni Jehovi svjedoci praili 2 put sedmicno na vrata kucali. Svakom svoje, sta mi ima smetat, no nekim ljudima to ocigledno nije slucaj

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 25 jul 2019, 13:54

Probaj otic u Napoli kafic u Bratuncu, tu su okereli cetnici burazeru. Ja otiso tamo kod druga, odrasto s likom u Sarajevu i on se tamo vratio, i u 2-3 ujutru to radilo a u Galiji (dobra kafana) bio fajront, neki Srbin njegov poznanik nas odveo, dadose nam pivu , da narucimo drugu turu pridje konobar i napade tog Srbina sto je doveo balije tu, dede mi. Neda pice, da vidis pogleda ceta, lijep osjecaj :rol:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 25 jul 2019, 13:55

alemsa je napisao/la:
Probaj otic u Napoli kafic u Bratuncu, tu su okereli cetnici burazeru. Ja otiso tamo kod druga, odrasto s likom u Sarajevu i on se tamo vratio, i u 2-3 ujutru to radilo a u Galiji (dobra kafana) bio fajront, neki Srbin njegov poznanik nas odveo, dadose nam pivu , da narucimo drugu turu pridje konobar i napade tog Srbina sto je doveo balije tu, dede mi. Neda pice, da vidis pogleda ceta, lijep osjecaj :rol:
Znam za Napoli, čuo sam za to

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 25 jul 2019, 15:18

a vi iz inata napravite pazar 100 maraka inat silan bosanski

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 25 jul 2019, 15:34

Varg je napisao/la:a vi iz inata napravite pazar 100 maraka inat silan bosanski
Radimo na suživotu... ko nas bre zavadi

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 25 jul 2019, 15:37

alemsa je napisao/la:Ma moderisti a smeta joj tudje. Neki dan gledam neku emisiju, zove naka baba sa Marijinog Dvora, smeta joj (zali se) sto se ljudi kako rece "selamaju" nonstop, prije rata je kaze bilo merhaba ponekad. Meni u Sarajevu dok sam zivio niti je smetala katedrala, niti pravoslavna crkva niti singagoga, koja je u blizini pravoslavne crkve, niti casne sestre koje su nerijetko prolazile mojoj ulicom, niti mi je to smetalo ni u New Yorku, LA, St. Louisu, Houstonu ni u bilo kojoj tacki svijeta, jos su me oni Jehovi svjedoci praili 2 put sedmicno na vrata kucali. Svakom svoje, sta mi ima smetat, no nekim ljudima to ocigledno nije slucaj
Ne vidim šta je problem, otišla u šumetinu u idiličan restoran jer joj smetaju divlja arapska djeca, šiša i dijaspora.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 25 jul 2019, 15:41

ko hoce arapa buke i dijaspore ide u federaciju, ko hoce šumu i mir ide u RS pa izvolte

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 25 jul 2019, 18:41

Derdiyok je napisao/la:
Nedzarici, 7 i 30, majica na zute pruge, ne? :think:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 25 jul 2019, 19:31

Osim13 je napisao/la:
alemsa je napisao/la:
Mati mi je iz Bratunca, djed zivi tamo. Tako da i ja ponekad odem.

Shithole 1/1
Kakav raspad od grada, Kerep ko New York za ono
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 25 jul 2019, 19:42

Ja nisam bio al eto čuo sam za tu rupu

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 25 jul 2019, 20:45

SMR187 je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:
alemsa je napisao/la:
Mati mi je iz Bratunca, djed zivi tamo. Tako da i ja ponekad odem.

Shithole 1/1
Kakav raspad od grada, Kerep ko New York za ono
Ma nije los grad, sta mu fali? Korzo neka manja verzija Male Aleje na Ilidzi. Galija dobra kafana, Palermo beton isto petkom muzika uzivo cijelu noc ljulja, Dragana dobar komad pjevaljka. Tu su vecinom Srbi iz okoline Sarajeva, Hadzici, Ilidza itd. Sto ih je exzodus smijestio tu, nisam nikad imao problema do tad, kasnije taj Srbin rece da sebu tom Napoliju okupljaju cetnici iz Kravice, pa reko je.bo ti marer sto si nas vodio kad si znao, kao nisam konto da ce sta jer ste samnom, debil lik nk jebte mogli smo havariju dozivjet zbog kretena

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 25 jul 2019, 21:03

Kad vidim haljinu ispod koljena u Emele hoće mi bit nešto

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 25 jul 2019, 21:35

Dobra je iako je vidno ostarila. Ali sto moze ta pricati. Nek' joj neko kaze da ne treba na svako svoje postavljeno pitanje odgovarati min 5 minuta. Bukvalno zena sama sa sobom prica, ne trebaju joj gosti.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 25 jul 2019, 21:56

Jel znate za koju dobru gradsku biblioteku, neki kulturni centar i sl, alkosi i nehljebovići jedni?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 25 jul 2019, 21:58

Brokula je napisao/la:Jel znate za koju dobru gradsku biblioteku, neki kulturni centar i sl, alkosi i nehljebovići jedni?
Ima čitaonica u Dragodolu, piva 1.5 KM
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 25 jul 2019, 22:15

Felt #earthquake (#zemljotres) M3.0 strikes 19 km W of #Tuzla (Bosnia & Herzegovina) 7 min ago.
+
fuck. :hmmmmm: :hmmmmm:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], L-Train i 11 gostiju.