Da, a da li bi nas vi za to mezili i 2183.?Raonffa je napisao/la:Gledajući čisto sportsku i organizacijsku stranu, x puta bi vam bilo bolje da igrate na Grbavici.
Naravno da bi, sa razlogom.
Onda, da li je vrijedno?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Da, a da li bi nas vi za to mezili i 2183.?Raonffa je napisao/la:Gledajući čisto sportsku i organizacijsku stranu, x puta bi vam bilo bolje da igrate na Grbavici.
To je navijacki,cisto sumnjam da upravu boli don za toEvander je napisao/la:Da, a da li bi nas vi za to mezili i 2183.?Raonffa je napisao/la:Gledajući čisto sportsku i organizacijsku stranu, x puta bi vam bilo bolje da igrate na Grbavici.
Onda, da li je vrijedno?
Pa vidi nešto, to su te neke interne zayebancije kojih je vazda bilo i vazda će ih biti među nama, kako bi mi vas mezili, tako bi i vi mogli nas u nekom drugom pravcu. Ne vidim tu ništa toliko tragično za vas kao navijačeEvander je napisao/la:Da, a da li bi nas vi za to mezili i 2183.?Raonffa je napisao/la:Gledajući čisto sportsku i organizacijsku stranu, x puta bi vam bilo bolje da igrate na Grbavici.
Onda, da li je vrijedno?
Ne bi se moralo igrati na BPextazy je napisao/la:Ma nista od Grbavice sta vam je, prije svega Osim nece dopustit to zbog sigurnosti stadiona, a nit bi uprava nasa pristala da igra na Grbavici, i da se prodje slucajno u 4 kolo moralo bi se onda igrat na Bilinom, Zenica je zvanicno to sto novinari nemaju sta pametnije pisat shta cu im
BP ima samo uslove za PlayOff, pa cak ga i BP nema zvanicno al moglo bi se progurat, tako i za grupe, moglo bi se na Grbavici al da se moli UEFAkontrasviju je napisao/la:Ne bi se moralo igrati na BPextazy je napisao/la:Ma nista od Grbavice sta vam je, prije svega Osim nece dopustit to zbog sigurnosti stadiona, a nit bi uprava nasa pristala da igra na Grbavici, i da se prodje slucajno u 4 kolo moralo bi se onda igrat na Bilinom, Zenica je zvanicno to sto novinari nemaju sta pametnije pisat shta cu im
Grbavica, BP i Pecara - stadioni kategorije 3, što znači da se mogu igrati sve utakmice kvalifikacija na svakom od ta tri stadiona. Ponovo lupaš.extazy je napisao/la:BP ima samo uslove za PlayOff, moglo bi se na Grbavici al da se moli UEFAkontrasviju je napisao/la:Ne bi se moralo igrati na BPextazy je napisao/la:Ma nista od Grbavice sta vam je, prije svega Osim nece dopustit to zbog sigurnosti stadiona, a nit bi uprava nasa pristala da igra na Grbavici, i da se prodje slucajno u 4 kolo moralo bi se onda igrat na Bilinom, Zenica je zvanicno to sto novinari nemaju sta pametnije pisat shta cu im
Procito sam sad pravila UEFE, moze se igrat PlayOff, al grupne faze ne mogu, 4 kategorija treba, a mi takvog stadiona nemamo, da se ko kojim slucajem plasira, Boga pitaj gdje bi igraokontrasviju je napisao/la:Grbavica, BP i Pecara - stadioni kategorije 3, što znači da se mogu igrati sve utakmice kvalifikacija na svakom od ta tri stadiona. Ponovo lupaš.extazy je napisao/la:Ne bi se moralo igrati na BPextazy je napisao/la:Ma nista od Grbavice sta vam je, prije svega Osim nece dopustit to zbog sigurnosti stadiona, a nit bi uprava nasa pristala da igra na Grbavici, i da se prodje slucajno u 4 kolo moralo bi se onda igrat na Bilinom, Zenica je zvanicno to sto novinari nemaju sta pametnije pisat shta cu im
BP ima samo uslove za PlayOff, moglo bi se na Grbavici al da se moli UEFA
Sto si ljubomoranRaonffa je napisao/la:Ma hajte vi u Zen'cu, vidiš da su smogovci srcu vezali ovaj vaš dolazak FKS, kako se spomenu Grbavica ljudi pali u depresiju![]()
Eto vam ihredbull93 je napisao/la:Sto si ljubomoranRaonffa je napisao/la:Ma hajte vi u Zen'cu, vidiš da su smogovci srcu vezali ovaj vaš dolazak FKS, kako se spomenu Grbavica ljudi pali u depresiju![]()
Ma šta te imam meziti, nemam pametnijeg posla u životuEvander je napisao/la:Sami sebe ponizavamo sa tim. Ostani dostojanstven u onome sto radis, pa makar to bilo i pogresno i preskupo.let3 je napisao/la:Kako ono golubarnik, sugavica, krmetnjakEvander je napisao/la:Komsije, navalite, ovi nasi su sami pripremili vazelin![]()
A sad pognute glave i ponizno treba ici tamo, jer se nema svog stadiona, a šutnuti kao podstanari sa neuslovnog lavorae šta ti je sudbina, pomalo mi i žao vijetnamaca
I zato, mezite nas, imate razlog.
Kao sto smo i mi vas za licencu i slicno.
Pa debili ne znaju popuniti uplatnicu, tacno. Ne moraš ti to napisati, ja cuMortemHz je napisao/la:Politička igra ako administracija Željezničara ne zna popuniti uplatnicu?
Rukovodstvo Radnika je samo iskoristilo ovaj neviđeni propust i to je to. Napravljen je ogromni propust i zato ste vi krivi ne ulazeći u to da li je to dovoljan razlog da savez uskrati licencu Željezničaru, po UEFA pravilu jeste dovoljno ali kada doneseš dokaz da si uplatio to se inače oprosti.
Ako nista makar cete opet pogledati euro utakmicu.niste od nas svakakoZenickiLC je napisao/la:Toliko o metropoli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.