FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

extazy
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la extazy » 25 jul 2019, 14:39

Pitar1946 je napisao/la:Bolje na Sugavici nego u Zenici,sta je problem i oni su na Kosevu igrali...sto je to bolje u zenici igrat,ista gov na grbavica i bilino,samo ovo nam je blize...
dajem najvecim lesinarima i dusmanima pare u ruke eto sto ja problem, ako im damo odgodit ce gasenje, Zenica jedino ispravno rijesenje, zna to i uprava, nakon svega jos da im pare damo da igramo, ne dolazi u obzir, ne igramo u Banja Luci, eto te u Zenici u dva sata, autoputem smjesno dodjes mozda i sat ti treba

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 25 jul 2019, 14:40

radije bi otisao na stadion Rajko Mitic nego na golubarnik
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 jul 2019, 14:40

“Mi smo ranije stadion u Zenici prijavljivali kao rezervnu opciju, jer u to vrijeme Grbavica nije ispunjavala uvjete druge kategorije”, istakao je sagovornik portala Radio Sarajevo.

“Jutros smo saznali da stadion Grbavica ispunjava uvjete kategorije 3, tako da su velike šanse da na Grbavici dočekamo jednog od dva rivala umjesto da idemo u Zenicu. Iskreno, i finansijski nam je Grbavica isplativija od Bilinog polja i skoro ćemo sigurno igrati na stadionu Željezničara”, potvrdio je isti izvor.

Ovako piše naš medijski partner.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 25 jul 2019, 14:41

PeppermintSA je napisao/la:Igrali smo na Grbavici i prije rata, dok se Kosevo radilo za olimpijadu. **** Zenicu.
U pravu si . Komplikujemo, utakmica se igra radi navijaca Pitar i Hz. Nista protiv Zenice , ali druga opcija . Eto mi cemo Zelju izvaditi sa par desetina hiljada. Vjerovatno si stariji ili racionalniji , po meni sasvim ok.

Postao/la extazy » 25 jul 2019, 14:15

To su druga vremena, tad je Zeljo bio nesto drugo, sad su nam najveci dusmani, nek se ugase, ne treba im dati pare, tim parama od utakmice bi platili racune vodovodu, nema vode, nema od nas

Kakvi bolan dusmani ? Znas li ko su dusmani mladicu ? To su jedini sportski rival , koji nam sad nije ni do koljena . Jesu kroz zadnjih 15-ak godina pokusali na kvarnjaka da nas ugase,radi svog ineresa , ali nisu hvala Bogu . Iskreno najvaznije mi je u ovoj ligi da smo ispred njih i da ih pobjedjujemo . Ok Velez ,Celik,Sloboda ...no pravi rival je Zeljo. Dobro stvari drugacije gledamo , mozda bih i ja da mi je 20+ god. na kraju i Zenica ima svojih cari , doci ce raja iz tzv. unutrasnjosti(Doboj,Kakanj,Zepce , vjerovatno i iz drage Krajine ..
Promjesati , kad PO budemo igrali , igrati na drugom stadionu , ali grupe aBd , obavezno Grbavica :urnebes:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 25 jul 2019, 14:42

skoroalen je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:Navodno Husref i igraci su za grbavicu, yebem im familju svima debilniako se za golubarnik odluce
Nek onda igraju pred praznim tribinama.
Bolje u Beogradu nego na Golubarniku.
kakva vam je to prica ba? jel armija branila grbavicu ili beograd? bruka je sto nemamo stadion, zajebavat ce te igrao u zenici ili na grbavici, samo sto bih vise volio grbavicu, jer je u mom gradu, a i mogli bi im odgovorit na zajebanciju, manite se tih trovackih prica, djeca citaju ovaj forum. meni je svejedno, da igramo u zavidovicima podrzat cu klub.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 jul 2019, 14:42

skoJaa je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:O čemu ti @skoja? Zašto ne bi bilo puno Bilino, jel to daleko možda? Normalno da će biti puno ako bude tamo. Ko ide iz Sarajeva, eto ga autoputem sad pa sad.
Zato sto ce ljudi naci 1000 razloga da ne odu. Bit ce rizicno, peglanje, ne mogu dijete povesti, itd. Zato i govorim da ne ocekujem vise od 5000.
Sta ce ba biti rizicno?
Slavija je na Kosevu igrala, dosli njihovi navijaci. Ko ih je poprijeklo pogledao?
Isto ce biti i u Zenici. Ljudi ce samo gledati da zarade sta na nama. Boli nekog neka stvar.
Ko ode noramalno, a ne da trazi belaja, belaja nece niti imati.
Bas ce mene ljudinu od 37 godina, nekava djecurlija naganjati. Sjest cu ranije sa nekim drustvom koji zive tamo, popiti koju i na utakmicu.
Plus, bit ce 2000 drotova tamo.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 jul 2019, 14:43

Da ne idem u off od teme :kafa:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 25 jul 2019, 14:43

Evander je napisao/la:
skoJaa je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:O čemu ti @skoja? Zašto ne bi bilo puno Bilino, jel to daleko možda? Normalno da će biti puno ako bude tamo. Ko ide iz Sarajeva, eto ga autoputem sad pa sad.
Zato sto ce ljudi naci 1000 razloga da ne odu. Bit ce rizicno, peglanje, ne mogu dijete povesti, itd. Zato i govorim da ne ocekujem vise od 5000.
Sta ce ba biti rizicno?
Slavija je na Kosevu igrala, dosli njihovi navijaci. Ko ih je poprijeklo pogledao?
Isto ce biti i u Zenici. Ljudi ce samo gledati da zarade sta na nama. Boli nekog neka stvar.
Ko ode noramalno, a ne da trazi belaja, belaja nece niti imati
.
Bas ce mene ljudinu od 37 godina, nekava djecurlija naganjati. Sjest cu ranije sa nekim drustvom koji zive tamo, popiti koju i na utakmicu.
:bih:
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 jul 2019, 14:44

Bit ce pun stadion bilo to Bilino ili Grbavica. Ovo je katastrofa sta pojedinci pišu na ovom forumu.
Jebu majku Husrefu i igracima sto ce se igrati na grbavici koji papci. Ovaj klub je cudo koliko ima dušmana

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 25 jul 2019, 14:45

Ja se samo nadam, da ce ova situacija konacno pokrenuti nasu upravu, da krenemo svim silama u izgradnju svog stadiona.

Konkretno Stozice u Lj, izgradnja trajala svega godinu dana, krenulo se od temelja znaci. Nadjite sponzora neka se stadion zove Turkish airlines arena, Nam arena, Nike arena zaboli me, samo da imamo svoje i da to bude moderno, a ne iz 80ih.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 jul 2019, 14:48

Ne znam, mišljenja se razilaze, al meni su neke stvari bitnije od fudbala. Slično slučaju Vranješ u reprezentaciji, taman bio Cafu i bez njega svaku izgubili, pojam reprezentacija je iznad njega i ne može igrat. Tako i sad, taman nas poslali na drugi kraj svijeta, igrali bez podrške, ne bih molio komšije i podvijenog repa dolazio na stadion kojeg smo u pjesmama ismijavali i nebrojeno puta demolirali.
U Zenicu ću ići, na Grbavicu neću.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 25 jul 2019, 14:48

ElCartel11 je napisao/la:Ja se samo nadam, da ce ova situacija konacno pokrenuti nasu upravu, da krenemo svim silama u izgradnju svog stadiona.

Konkretno Stozice u Lj, izgradnja trajala svega godinu dana, krenulo se od temelja znaci. Nadjite sponzora neka se stadion zove Turkish airlines arena, Nam arena, Nike arena zaboli me, samo da imamo svoje i da to bude moderno, a ne iz 80ih.
Kakvi samo stadiona sam vidio, kako ljudi izgrade, od 15 do 20 k, al ljepota vidjet, umjetnicka djela a ne stadioni, dobro si reko, nek nadju sponzora i nek nosi njegovo ime, to je normalno u svijetu fudbala, moraju se pokrenut, ako ocekuju od politicara nesto onda su fakat poglupi, nas ti nikad ovdje nece pomoc, samo od stranaca trazit, a i sponzore jake imamo, moze se nesto skontat

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 25 jul 2019, 14:51

e čuj "neću na piljaru" ?kakvo tranzicijsko paorsko razmišljanje čak i kod forumaša koje poštujem

uvijek jufka nikad div

VVVBK

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 25 jul 2019, 14:51

Evander je napisao/la:
skoJaa je napisao/la:
Sta ce ba biti rizicno?
Ko ode noramalno, a ne da trazi belaja, belaja nece niti imati.
Ne mislim ja da ce biti rizicno, ali ce biti takvi komentari siguran sam. Mozda i grijesim ja, daj Boze.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 25 jul 2019, 14:52

extazy je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:Ja se samo nadam, da ce ova situacija konacno pokrenuti nasu upravu, da krenemo svim silama u izgradnju svog stadiona.

Kakvi samo stadiona sam vidio, kako ljudi izgrade, od 15 do 20 k, al ljepota vidjet, umjetnicka djela a ne stadioni, dobro si reko, nek nadju sponzora i nek nosi njegovo ime, to je normalno u svijetu fudbala, moraju se pokrenut, ako ocekuju od politicara nesto onda su fakat poglupi, nas ti nikad ovdje nece pomoc, samo od stranaca trazit, a i sponzore jake imamo, moze se nesto skontat

Ma u gradu Sarajevu je teže naći lokaciju i to otkupiti, nego stadion napraviti.

Pitar1946
Kontakt:

Post Postao/la Pitar1946 » 25 jul 2019, 14:54

extazy je napisao/la:
Pitar1946 je napisao/la:Bolje na Sugavici nego u Zenici,sta je problem i oni su na Kosevu igrali...sto je to bolje u zenici igrat,ista gov na grbavica i bilino,samo ovo nam je blize...
dajem najvecim lesinarima i dusmanima pare u ruke eto sto ja problem, ako im damo odgodit ce gasenje, Zenica jedino ispravno rijesenje, zna to i uprava, nakon svega jos da im pare damo da igramo, ne dolazi u obzir, ne igramo u Banja Luci, eto te u Zenici u dva sata, autoputem smjesno dodjes mozda i sat ti treba
Pa haveru svakako ces dat pare i na kosevu kad igras dajes pare..mrzim i sugavicu i bilino polje al ja kad bi birao,sugavicu bi jer bi i nama isplativije bilo i radi navijaca...

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 25 jul 2019, 14:55

amypitar je napisao/la:
extazy je napisao/la:

Ma u gradu Sarajevu je teže naći lokaciju i to otkupiti, nego stadion napraviti.
To nam je svima jasno, da imamo lokaciju davno bi se gradilo, al nema, mozemo negdje van, Butmir, sta fali, Betanija bi bila super al i to je skupo zemljiste sigurno, moze se okolo Sarajeva nac, bolje to, imat cemo svoj stadion, uredit ga fino, i onda smo rahat

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 jul 2019, 14:56

I popustite svega vam više tu priču "rivali su nam ali smo se uvijek poštovali", "treba gledati tradiciju bez obzira na rivalstvo", padne mi mrak na oči kad vidim ta srranja. To je nekad tako bilo, sad je slika u potpunosti drugačija. Sline koji su se do unazad nekoliko mjeseci lizale s Savezom, lizale s SDA kriminalcima, sad im se sve to vratilo i nemaju ništa od toga. Nikakve protekcije, nema više namještanja i štimaljki i nema više konekcija s Savezom. Pa onda čuvena Skupština i onaj futavac što lafo nešto replicira, pa krkan što iz pozadine dobacuje "bolje Zrinjski nego cigani" itd.

Da ne spominjem onog žvaljavog lojnatog movža. Ne bi im utrpao marke u džep, pogotovo sad kad se i ovako jadnici raspadaju. Samo je pitanje vremena kad će doživjeti potpuni potop.

A i to ne razumijem, kakve šale će oni praviti? Mene bi bilo sramota nakon prošle, a evo počelo je i ove sezone, nešto pričati i gledati nekog drugog, a klubti puca po šavovima. Jedino njima može biti muka, prvo afera s licencom, a kasnije ti rival igra na tvom stadionu u toj istoj Evropi. :lol:
Opet kažem, ne bi tu odigrao pa makar morali ići u Gabelu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 jul 2019, 14:58

Bilino ili Grbavica ne bitno, ovdje jedino bitno da mi napunimo stadion i pokazemo kako se bodri svoj klub i da ova situacija pokrene nesto oko naseg stadiona. A to kao neko ce nas zezati ili moramo podvit rep to je smjesno. Garantujem duplo teze ce njima pasti kad zagrmimo

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 25 jul 2019, 14:59

Stav kluba je da ne želi polemisati oko toga da li se meč Evropske lige treba igrati na Bilinom polju ili Grbavici. Imamo problem da naš stadion ne ispunjava UEFA-ine uvjete i učinit ćemo sve da u skorije vrijeme Koševo bude osposobljeno za evropske utakmice - objasnili su za Faktor iz press službe FK Sarajevo, dodavši:

- Klub će dati sve od sebe i pomoći će navijačima, tako što će organizovati prijevoz za Zenicu. A više detalja će biti poznato uskoro.
"Razočaran sam kao i vi. Neka mi Nogometni savez kaže zašto Sarajevo i Celtic mogu igrati, a ne može reprezentacija".

Najavio je radove.

"Tražimo partneta na trižištu kapitala, a ubrzo ćemo objaviti javni poziv. Nije tačno da ne ne oostoji VIP loža, te Press sala. Spremni smo uložiti još milion i 200.000 maraka u stadion. Ipak, ne mogu obećati da će BiH i Italija igrati na Koševu".

Jasno je otkrio gdje vidi krivca.

"Za ovu situaciju krivac je Nogometni savez BiH. Spreman sam stadion dati za jednu marku, ako će se napraviti najmodernija arena u regiji", dodao je Ajnadžić.
Svaka čast medijima koji vas isprovociraju za 20 minuta da nastane opći haos na temi. Fantastičan klikbejt, a keš kaplje sa servera.

Posebno poštovanje gospodinu Ajnadžiću i sličnim mu ahbabima iz stranke koji 30 godina ovakvom pričom yebu majku cijeloj naciji koja glasa za njih. Svaka ti čast majstore, ne vadi ga kad smo nepismena stoka sitnog zuba.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, MaroonBjelave, napoleon72, Rule_hz, Tatamata1946, Vanja8, VolimoSarajevo i 83 gosta.