13.632extazy je napisao/la:Da bit ce puno ko sibica, kolko zvanicno moze stat ljudi ? Jel nekih 14/15 k ?skoJaa je napisao/la:Volio bi da bude Zenica, samo da vidim brojku na BP. Svakako 90% ljudi ne bi na Grbavicu, Bilino mora biti puna k'o sibica.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Uz kupovinu karte, djabaluka autoput 
Ajmo upravo, za benzin necemo moliti
Samo BP !!!

Ajmo upravo, za benzin necemo moliti

Samo BP !!!
Nema stadiona u drzavi da se igra grupna, sad bas citam, BP i Grbavica u kategorija 3, kategorija 4 treba za grupne, da se plasiramo morali bi igrat na Poljudu ocm hahahMokes je napisao/la:Daleko najbolja opcija. Stadion kojeg je vrijeme pregazilo. Preglomazan za održavanje. Danas stadion treba da donosi profit 24/7, a ne samo kada se igra utakmica.Samozdravlje je napisao/la:[
Sumnjam svi nacelnici grada i okoline su moji iz SDA (pas im se mesa najeo , svim politicarima SDP-a ,Zeljkinim preletacima , satro gradjanskim opcijama, yebem svakom , al svakom polticaru sve zensko od 20 do 35 recimo )![]()
Znam ne moze cuna
Pa valjda partija ima strategiju od dna do vrha .
Zar SDP (bio neaktivni clan)nije godinama imao nacelnika , zasto on ne prepisa FKS - Kosevo . SDP postenjacine , Lagumdzija , Hadzic postenjacine , a trazili se talovi . Slazem se ja da imate pravo napadati SDA i jesu vanago , najvise koristili i koriste vlast za licne profite . Pa bi SDP na vlasti 2 god. ,sta uradise , krali od sebe , a ne od naroda .Tad su trebali pokazati postenje i dati Kosevo kome pripada.Hoce qrac, treba svoje dzepove puniti. Pa nacelnik Centra (Vi koji ste u politici , znate koliko mandata). Nemojte iz interesa napadati jedne , a svi su vanago . Nikad nisam imao profita i necu (kasno je da se mijenjam). Nikad clan SKJ , nikad clan SDA , nikad ni feninga od politicke podobnosti . Jesam 3x isao u banju (hvala Bogu bio ranjen
, ne pogidoh). Uh kakvi smo generala imali(manjina) , kako li ce na onaj svijet , kako ce ti carsafe zvakati , za trag im se neznalo . No imali smo puno vise cestiti ljudi u odbrani BiH . Svirajte vi qrcu , da ne bi Armije ne bi mi ni protiv UNPROFORA igrali.
Yebi svim politicarima mater , ovim na vlasti i ovim sto ce ih zamjeniti . Nije ovdje niko levat , FKS i Kosevu (kao spomeniku Olimpijade ,ne smije se i ne treba rusiti). Kosevo je institucija BiH i treba kao u civilizovanom svijetu dobiti vlasnika koji ce znati voditi racuna o njemu. naravno uz pazljiv ugovor i vlasnistvo na 30-99 god. Ne mora FKS igrati na Kosevu , ali Kosevo mora zivjeti kao MUZEJ![]()
Kosevu ,pa samim tim i FKS moze pomoci jedino 1. Kanton Sarajevo(sa mill.+ budzeta)"NASI" su na vlasti jos najmanje 3 god. i Opstine , prvenstveno Centar,S.Grad i N.Grad . Naravno trebao bi i F/N Savez . Ne moze TROGLAVO , trebala bi i Federacija , ne moze DVOGLAVO .
Haj zdravo , valjda me glava ne zaboli , a i ako zaboli , proslo je moje . Mladji drugovi mi preselili. Nekad se mora , sto prije to bolje . Yebo starost.
Inače nama jako bitna stvarEvander je napisao/la:Znaci, sa ovim im dajes materijal da te, sa razlogom, prcaju do sudnjeg dana.![]()
Sad bih potpisao da grupnu fazu igramo na Grbavici![]()
Mada vjerujem da od ovoga nema ništa. PReviše je tu rivalstva da bi se uradilo
Kakvih 3-4k Zenicana? Pa Udineze kad je igrao na BP, 1000 ljudi na tribinama bilo. Isti slucaj bi ti i sad bio.FrancescoTotti je napisao/la:Nek nas bude 9-10k, zenicana 3-4 i to je pun stadion. Atmosfera bi bila odlicna i zdrava u to ne sumnjam.extazy je napisao/la:Da bit ce puno ko sibica, kolko zvanicno moze stat ljudi ? Jel nekih 14/15 k ?skoJaa je napisao/la:Volio bi da bude Zenica, samo da vidim brojku na BP. Svakako 90% ljudi ne bi na Grbavicu, Bilino mora biti puna k'o sibica.
Drazi mi je Celik od one gamadi s druge strane miljacke 100000 puta!
Celik i Sarajevo u zadnjih par sezona imaju prave prijateljske odnose i ovo bi moglo samo jos dodatno poboljsat te iste, kao i odnose navijaca ta dva kluba.
Bolje Zenicani nego CIGANI!!!
Zadnja izmjena: skoJaa, dana/u 25 jul 2019, 14:30, ukupno mijenjano 1 put.
Odvoji određeni broj stolica koji moraš ostavit prazan, sektor gostima (ako bi došli ikako), tampon zone, mjesta za novinare itd...skoJaa je napisao/la:13.632extazy je napisao/la:Da bit ce puno ko sibica, kolko zvanicno moze stat ljudi ? Jel nekih 14/15 k ?skoJaa je napisao/la:Volio bi da bude Zenica, samo da vidim brojku na BP. Svakako 90% ljudi ne bi na Grbavicu, Bilino mora biti puna k'o sibica.
Nekih 10 hiljada ulaznica ide u prodaju.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Ne kontam vas nikako. Mi na kosevu ne cemo igrati to je jasno. Bilino ili grbavica tu cemo igrati. Nase je da napunimo stadion i pidrzimo ekipu i da hebo majke onim koji su zapostavili kosevo . A Ja da ostanem kuci da bojkot neki pravim zato sto cemo igrati na grbavici ma hajte molim vas.
-
- Kontakt:
ne bih imao nikakav problem da igramo na piljari,pa igrali smo skoro cijelu sezonu kada se koševo pravilo,e čuj podyebavi bi nas?pa upravo suprotno,mi bi to uradili njima?donijeli evropu na piljaru,obojili istu i još im platili da prežive,ako se bude igralo u zenici neka im majke tamo idu,nemam ništa protvi zenice ali hoću da domaćinske tekme igramo u svom gradu,to je za mene crvena linija
VVVBK
VVVBK
Navodno Husref i igraci su za grbavicu, yebem im familju svima debilniako se za golubarnik odluce
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Ne bi trebalo bit Zenicana, uprava bi trebala karte prodavat u fan shopu, al hajde pustit mozda 500 do 1000 karata u Zenici, ovi sto nisu iz Sarajeva moze im drug kupit u fan shopu, kako god bit ce puno hordi, bas me zanima gdje ce Horde bit, mal mi je nesto onaj sjever njihov
+1Evander je napisao/la:Dajte anketu, Grbavica ili Bilino Polje.
- AlfredNobel
- Kontakt:
O čemu ti @skoja? Zašto ne bi bilo puno Bilino, jel to daleko možda? Normalno da će biti puno ako bude tamo. Ko ide iz Sarajeva, eto ga autoputem sad pa sad.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ma ja iskreno ne vjerujem da bi bilo vise od 5000 u Zenici. Jedino kada bi klub omogucio prevoz neki, voz, bus. Mozda i ja grijesim.
Nek onda igraju pred praznim tribinama.Inijesta je napisao/la:Navodno Husref i igraci su za grbavicu, yebem im familju svima debilniako se za golubarnik odluce
Bolje u Beogradu nego na Golubarniku.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Kad krene kolona od 9 i plus hiljada prema Zenici, furat cemo Europu da smo krenuli na gostovanje, oborit cemo rekord Aeka za najvece gostovanje hahAlfredNobel je napisao/la:O čemu ti @skoja? Zašto ne bi bilo puno Bilino, jel to daleko možda? Normalno da će biti puno ako bude tamo. Ko ide iz Sarajeva, eto ga autoputem sad pa sad.
Bolje na Sugavici nego u Zenici,sta je problem i oni su na Kosevu igrali...sto je to bolje u zenici igrat,ista gov na grbavica i bilino,samo ovo nam je blize...
upravo tako izgleda olako zaboravljamo neke stvariskoroalen je napisao/la:Nek onda igraju pred praznim tribinama.Inijesta je napisao/la:Navodno Husref i igraci su za grbavicu, yebem im familju svima debilniako se za golubarnik odluce
Bolje u Beogradu nego na Golubarniku.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Zato sto ce ljudi naci 1000 razloga da ne odu. Bit ce rizicno, peglanje, ne mogu dijete povesti, itd. Zato i govorim da ne ocekujem vise od 5000.AlfredNobel je napisao/la:O čemu ti @skoja? Zašto ne bi bilo puno Bilino, jel to daleko možda? Normalno da će biti puno ako bude tamo. Ko ide iz Sarajeva, eto ga autoputem sad pa sad.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Teška odluka..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma za Grbavicu su djecurlija. Imaju kompleks, "daj da napunimo Grbavicu, da navijamo ispod lima i bez atletkse staze".
A ne kontaju da sa tim samo iskazuju kompleks nize vrijednosti i da sami sebe ponizavaju.
Jarane, do Zenice nemas ni sat vremena, sta ba daleko?
A ne kontaju da sa tim samo iskazuju kompleks nize vrijednosti i da sami sebe ponizavaju.
Jarane, do Zenice nemas ni sat vremena, sta ba daleko?
- Kockoglavi
- Kontakt:
Kad nigdje ne bi igrali samo nemoj na Sugavicu.
Trenutno korisnika/ca: Bejker, Homelander, Lecler, ubipara i 182 gosta.