FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 25 jul 2019, 13:09

joker90 je napisao/la:Ima i Grbavica svoje prednosti. Ako izgubimo i budemo ljuti, mozemo uvijek demolirat stadion!! :opaopa: :opaopa: :bih: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
slika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 25 jul 2019, 13:10

Ne bi prvi put bilo da igramo na Grbavici kao domacini, nego vas komplexi pucaju. Ko nam je kriv sto odmah nakon duple nismo u javnost izasli da necemo moci igrati, mozda bi se nesto i desilo. U Zenici nas ne bi bilo vise od 5 hiljada.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 25 jul 2019, 13:10

joker90 je napisao/la:Ima i Grbavica svoje prednosti. Ako izgubimo i budemo ljuti, mozemo uvijek demolirat stadion!! :opaopa: :opaopa: :bih: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Plus to je jedini nacin da i komsije vide Evropu. Zaradicemo sevap :rol: :rol: :rol: :rol:

Jos ako opet dobijemo 3:0 kako smo navikli, nije to losa ideja :urnebes: :urnebes:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 jul 2019, 13:11

miky_hz je napisao/la:Mislim da cu sad za sad ipak radije vjerovati zvanicnoj koja je objavila da igramo u Zenici,nego nekome koga su novinari prestavili kao "izvor "iz kluba .
Nadam se da će tako i ostat.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 jul 2019, 13:12

miky_hz je napisao/la:Mislim da cu sad za sad ipak radije vjerovati zvanicnoj koja je objavila da igramo u Zenici,nego nekome koga su novinari prestavili kao "izvor "iz kluba .
:thumbup:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 25 jul 2019, 13:13

#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 25 jul 2019, 13:13

Iskreno bio sam upravo na jednoj utakmici na BP , igrali Čelik - Sarajevo , kad se sjetim nemilih scena na zapadu navijači Čelika došli gledali ko je iz Sarajeva ,slušali ko kako priča i šta komentariše. Sjećam se da su nekom liku tražili ličnu i počeli ga tući bez ikakvog razloga , security pored stojali i gledali . Iskreno nije baš BP dobra opcija , ali ok...

hase73
Kontakt:

Post Postao/la hase73 » 25 jul 2019, 13:15

Samo da se pridruzim. Na grbavicu ne idem, taman kad bi igrali grupnu fazu Lige prvaka.
Zenica, nikakav problem, nije uopste daleko.

Vaha1946
Kontakt:

Post Postao/la Vaha1946 » 25 jul 2019, 13:15

Uprava je u vezi ove teme trebala pisati saopstenja par mjeseci unazad, jer su sve znali. Ali nisu se oglasavali vec su sutili. Otvorenim pisanjem o tome bi barem neki pritisak stvorili, da li bi sta od toga bilo ne znam, ali uradili bi ono sto je do njih. Ovako i nisu bas.

Sto se tice utakmice na Grbavici igraci zasluzuju podrsku gdje god da se igra. A sto se brukanja tice, obrukali smo se vec, tako da meni isto dodje.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 25 jul 2019, 13:18

skoroalen je napisao/la:
Lecler je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Kakav šamar sunce ti žarko, bolje Marakanu prijavite, u Beograd bih radije išao nego njima dole.
Da im se još sagnemo i poližemo ga fino za tu jednu utakmicu u Evropi. M'rš u pm retardiranu. DaBogda vam niko ne došao na Sadaka arenu. :facepalm:
Ne psuj
Gdje neću psovat, igraju se s ugledom kluba radi pišljivih par hiljada maraka.
Šta ćeš braco što se prije pomiriš da ovdje ništa ne štima lakše će ti biti. Ne griješi se džaba to neće ništa promijeniti.
ISTINA ZA VEDRANA!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 25 jul 2019, 13:22

U Banja Luku bi prije da idemo. Bar znam kakvi su nacionalisti i sta nas ocekuje tamo.

Nedo Bog za ovo i nadam se da nije istina,do kraja zivota bi ih morao slusati. Ne znam odakle uopste sad ova informacija. Bruka raje ne bi otislo na utakmicu, krecem od sebe pa nadalje.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 jul 2019, 13:24

Znaci, sa ovim im dajes materijal da te, sa razlogom, prcaju do sudnjeg dana.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 jul 2019, 13:25

Samo se nadajmo da nije istina. S Grbavice su se oglasili da niko nije poslao ništa iz FK Sarajeva. Nadam se da je samo novinarska patka.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 25 jul 2019, 13:26

skoroalen je napisao/la:Samo se nadajmo da nije istina. S Grbavice su se oglasili da niko nije poslao ništa iz FK Sarajeva. Nadam se da je samo novinarska patka.
M ovo je novinarska guska, nit ih je ko zvao nit ce ih zvati

AMin
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 25 jul 2019, 13:26

Zenica >Grbavica.
Ja na Grbavicu necu ici.
- FKS -

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 25 jul 2019, 13:28

Pa igrali su i oni na kosevu, igrali su na otoci ako se sjecam, igrali smo mi na otoci... ne znam .... ne vidim neku uvredu , ako je uvreda, meni je onda to sto smo 70 god podstanari
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 25 jul 2019, 13:29

ajdohordas je napisao/la:U Banja Luku bi prije da idemo. Bar znam kakvi su nacionalisti i sta nas ocekuje tamo.

Nedo Bog za ovo i nadam se da nije istina,do kraja zivota bi ih morao slusati. Ne znam odakle uopste sad ova informacija. Bruka raje ne bi otislo na utakmicu, krecem od sebe pa nadalje.
Igrali smo i poslije rata mnogo utakmica na Grbavici dok se Koševo renoviralo za atletski miting. Nemaš šta koga slušati i Atalanta će npr. ligu šampiona igrati na tuđem stadionu.
ISTINA ZA VEDRANA!

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 25 jul 2019, 13:30

I prije nekoliko godina je bio slican problem uglavnom ko tada kao ni sada Grbavica nije bila opcija.
Ne ulazite uopste u takve diskusije. Nece se na Grbavici igrat 100%
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 25 jul 2019, 13:31

Pantelija je napisao/la:Pa igrali su i oni na kosevu, igrali su na otoci ako se sjecam, igrali smo mi na otoci... ne znam .... ne vidim neku uvredu , ako je uvreda, meni je onda to sto smo 70 god podstanari
Oni nisu nama plaćali da igraju na Koševu nego općini, a mi bismo njima morali. Ne bih im dao marke, samo im treba da ih mi poguramo u ovoj nestašici. Neka, hvala.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 jul 2019, 13:31

Ma vjerujem da i u klubu pojma nemaju za ovo. Ovu priču su sigurno plasirali oni koji već mjesecima ne znaju gdje udaraju, te sramote, kamate, podjele, licenca, besparica, krediti, hipoteke, loš start, katastrofalna ekipa... uvidjeli da bi se sa ovim mogla priča okrenuti i da konačno i oni imaju malo razloga za "podyebavanja" jer je očito da će se zbog minusa tresti i ove zime i gledat nam u leđa.
Pokušaj da skrenu priču sa svojih problema u kojim će se uskoro utušiti, prilika im da malo poprave atmosferu jer drugog razloga nemaju nit će imati, namazani su kamatari, pokušat će bar na taj način (lažni) kupiti naivnu i krezubu sektu.

Zvanična objavi da se igra u Zenici, tako da, sačekajmo.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: tuitamo i 21 gost.