joker90 je napisao/la:Ima i Grbavica svoje prednosti. Ako izgubimo i budemo ljuti, mozemo uvijek demolirat stadion!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
joker90 je napisao/la:Ima i Grbavica svoje prednosti. Ako izgubimo i budemo ljuti, mozemo uvijek demolirat stadion!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Plus to je jedini nacin da i komsije vide Evropu. Zaradicemo sevapjoker90 je napisao/la:Ima i Grbavica svoje prednosti. Ako izgubimo i budemo ljuti, mozemo uvijek demolirat stadion!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nadam se da će tako i ostat.miky_hz je napisao/la:Mislim da cu sad za sad ipak radije vjerovati zvanicnoj koja je objavila da igramo u Zenici,nego nekome koga su novinari prestavili kao "izvor "iz kluba .
miky_hz je napisao/la:Mislim da cu sad za sad ipak radije vjerovati zvanicnoj koja je objavila da igramo u Zenici,nego nekome koga su novinari prestavili kao "izvor "iz kluba .
Šta ćeš braco što se prije pomiriš da ovdje ništa ne štima lakše će ti biti. Ne griješi se džaba to neće ništa promijeniti.skoroalen je napisao/la:Gdje neću psovat, igraju se s ugledom kluba radi pišljivih par hiljada maraka.Lecler je napisao/la:Ne psujskoroalen je napisao/la:Kakav šamar sunce ti žarko, bolje Marakanu prijavite, u Beograd bih radije išao nego njima dole.
Da im se još sagnemo i poližemo ga fino za tu jednu utakmicu u Evropi. M'rš u pm retardiranu. DaBogda vam niko ne došao na Sadaka arenu.
M ovo je novinarska guska, nit ih je ko zvao nit ce ih zvatiskoroalen je napisao/la:Samo se nadajmo da nije istina. S Grbavice su se oglasili da niko nije poslao ništa iz FK Sarajeva. Nadam se da je samo novinarska patka.
Igrali smo i poslije rata mnogo utakmica na Grbavici dok se Koševo renoviralo za atletski miting. Nemaš šta koga slušati i Atalanta će npr. ligu šampiona igrati na tuđem stadionu.ajdohordas je napisao/la:U Banja Luku bi prije da idemo. Bar znam kakvi su nacionalisti i sta nas ocekuje tamo.
Nedo Bog za ovo i nadam se da nije istina,do kraja zivota bi ih morao slusati. Ne znam odakle uopste sad ova informacija. Bruka raje ne bi otislo na utakmicu, krecem od sebe pa nadalje.
Oni nisu nama plaćali da igraju na Koševu nego općini, a mi bismo njima morali. Ne bih im dao marke, samo im treba da ih mi poguramo u ovoj nestašici. Neka, hvala.Pantelija je napisao/la:Pa igrali su i oni na kosevu, igrali su na otoci ako se sjecam, igrali smo mi na otoci... ne znam .... ne vidim neku uvredu , ako je uvreda, meni je onda to sto smo 70 god podstanari
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, mosarajvosa83 i 64 gosta.