FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zeljo92
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zeljo92 » 25 jul 2019, 12:56

:urnebes:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 jul 2019, 12:57

Evander je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Radio Sarajevo piše da igramo na Grbavici...
E ja tamo ne idem, da protiv Reala igramo.
Cak sta vise, budu li igrali tamo Europu, necu ici niti na jednu utakmicu do kraja godine.
Ni ja, majke mi trebamo svi bojkotovat utakmicu ako izaberu Grbavicu. Da mi Amaru Osimu punimo u džep, neka hvala.
Može se i na TVu gledat.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 25 jul 2019, 12:57

"Za ovu situaciju krivac je Nogometni savez BiH. Spreman sam stadion dati za jednu marku, ako će se napraviti najmodernija arena u regiji", dodao je Ajnadžić.

Pazi ovo - ono daje kao da je njegova licna imovina. E to je najbolesnije u svemu - da ti balije raspolazu sa takvim stvarima kako im se cefne.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 25 jul 2019, 12:58

:urnebes:
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 25 jul 2019, 12:58

Bas sam konto obici tu Zenicu, ovo vec ne valja hahaha
Amer Dupovac!

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 25 jul 2019, 12:59

Evander je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Radio Sarajevo piše da igramo na Grbavici...
E ja tamo ne idem, da protiv Reala igramo.
Cak sta vise, budu li igrali tamo Europu, necu ici niti na jednu utakmicu do kraja godine.
:clap: :clap: :clap:

braaaoooo maaaaajstoreeeeee

slika

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 25 jul 2019, 12:59

Ako na šugavici bude Bogami ja ne idem, taman da Maradona i Pele igraju..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 jul 2019, 12:59

Hoce li gurbeti na jug da navijaju za Ros-BATE? Da bude prava derbi atmosfera.. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 25 jul 2019, 13:00

kengur je napisao/la:"Za ovu situaciju krivac je Nogometni savez BiH. Spreman sam stadion dati za jednu marku, ako će se napraviti najmodernija arena u regiji", dodao je Ajnadžić.

Pazi ovo - ono daje kao da je njegova licna imovina. E to je najbolesnije u svemu - da ti balije raspolazu sa takvim stvarima kako im se cefne.
To je njima u krvi, čega se dokopaju tu nema napretka ni za 1000 godina, bagra zelenaška. :puke:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 25 jul 2019, 13:02

Fuj grbavica :puke:
Nadam se da je ovo suplja
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 jul 2019, 13:02

Kakav šamar sunce ti žarko, bolje Marakanu prijavite, u Beograd bih radije išao nego njima dole.
Da im se još sagnemo i poližemo ga fino za tu jednu utakmicu u Evropi. M'rš u pm retardiranu. DaBogda vam niko ne došao na Sadaka arenu. :facepalm:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 25 jul 2019, 13:03

pitara je napisao/la:
Evander je napisao/la: Nisam ja gospodin, iso sam ja za Sarajvom svugdje i proso svasta. Neki se nisu ni rodili ovdje. Nebitno. Nije problem u tome, nego je problem u mentalitetu raje. Nije ovo engleska ili njemacka gdje sve uredjeno i uskladjeno. Prevoz, uslovi itd. Ovo je Bosna, Sarajevo, glavni grad koji nije imo i nema vode. Da ne idem u detalje. Dolazit ce raja jedno vrijeme, kasnije ce biti, "yebo ba ovo, mrsko mi, daleko", to nema veze sa klubom, nego ima veze sa sredinom razmiljanjem. To kod nas ljudi ne kontaju.
Drugo, u Centru je sve smjesteno, raja idu u grad prije i poslije tekme, velika kolicina stanovnistva je isto smjestena oko Koseva. Kosevo, K.Brdo, Bjelave, Ciglane, Jezero itd. i plus bolje konekcije prema ostalim naseljima, prevoz. Pa treba i meni iz mahale kad krenem nekih 20-25 minuta do stadiona, onima s Dobrinje recimo imaju trolu do Jezera, treba nekih 25 minuta plus, minus. Kakve konekcije to imas iz Butmira recimo? Kolko ja znam nista.

Znam ja brate da nije, al stvarno je Butmir predaleko za većinu raje, ja bi najsretniji bio kad bi uzeli Otoku pa polako radili na njoj, a Butmir drugi grad jbt haha
Sta je ba carsijaneri ? Niste dalje od Marindvora otisli . :rol: Upoznajte Kanton Sarajevo . Drzite se onoga "PODRZALA CARSIJA" . Prvo da skrenem paznju @MortemHz , ostavi se ti Svrakina , ako nam ne mozes pomoci , nemoj nas ni ismijavati . Ima nas petero Pitara u Srcu i zivimo u Svrakinu . Mislis da je lahko gledati da je svako dijete od 10 g. u plavo-bijelom dresu . Dodji mangupe pa prosetaj malo Svrakinom u najdrazem dresu :rol:
Postovani carsijaneri @Evander i @pitara procitajte ovo .Meni 10 , bratu 8 god. pa da bi dosli do Koseva koristili "engleski dvospratn autobus" , pa na tranvaj "dvojku" , pa od Skenderije do "Rama fudbala" pjeske . Krenes 1,5 sati ranije i udjes na stadion , proslo 5 minuta utakmice . Ovo pisem jer znam kako je vama fino . Od "96 do 2001 zivio u Bolnickoj 32(?), preko puta glavnog ulaza u Bolnicu Kosevo .Krenem 15 min. pred utakmicu , udjem , a igraci jos nisu izasli na zagrijavanje :rol: :rol: . Haj vozdra . :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 25 jul 2019, 13:03

skoroalen je napisao/la:Kakav šamar sunce ti žarko, bolje Marakanu prijavite, u Beograd bih radije išao nego njima dole.
Da im se još sagnemo i poližemo ga fino za tu jednu utakmicu u Evropi. M'rš u pm retardiranu. DaBogda vam niko ne došao na Sadaka arenu. :facepalm:
Ne psuj
ISTINA ZA VEDRANA!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 jul 2019, 13:04

Ima li ista gore nego da se izgubi dostojanstvo?
Ajmo komsije, prcajte nas, zasluzujemo.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 25 jul 2019, 13:05

Ja mislim nisu oni toliko glupi. oni bi sve izgubili sta su dobili zadni godinu dana. nece niko ko voli ovaj klub ici na utakmice i na AFH vise.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 jul 2019, 13:05

Samozdravlje je napisao/la:
pitara je napisao/la:
Evander je napisao/la: Nisam ja gospodin, iso sam ja za Sarajvom svugdje i proso svasta. Neki se nisu ni rodili ovdje. Nebitno. Nije problem u tome, nego je problem u mentalitetu raje. Nije ovo engleska ili njemacka gdje sve uredjeno i uskladjeno. Prevoz, uslovi itd. Ovo je Bosna, Sarajevo, glavni grad koji nije imo i nema vode. Da ne idem u detalje. Dolazit ce raja jedno vrijeme, kasnije ce biti, "yebo ba ovo, mrsko mi, daleko", to nema veze sa klubom, nego ima veze sa sredinom razmiljanjem. To kod nas ljudi ne kontaju.
Drugo, u Centru je sve smjesteno, raja idu u grad prije i poslije tekme, velika kolicina stanovnistva je isto smjestena oko Koseva. Kosevo, K.Brdo, Bjelave, Ciglane, Jezero itd. i plus bolje konekcije prema ostalim naseljima, prevoz. Pa treba i meni iz mahale kad krenem nekih 20-25 minuta do stadiona, onima s Dobrinje recimo imaju trolu do Jezera, treba nekih 25 minuta plus, minus. Kakve konekcije to imas iz Butmira recimo? Kolko ja znam nista.

Znam ja brate da nije, al stvarno je Butmir predaleko za većinu raje, ja bi najsretniji bio kad bi uzeli Otoku pa polako radili na njoj, a Butmir drugi grad jbt haha
Sta je ba carsijaneri ? Niste dalje od Marindvora otisli . :rol: Upoznajte Kanton Sarajevo . Drzite se onoga "PODRZALA CARSIJA" . Prvo da skrenem paznju @MortemHz , ostavi se ti Svrakina , ako nam ne mozes pomoci , nemoj nas ni ismijavati . Ima nas petero Pitara u Srcu i zivimo u Svrakinu . Mislis da je lahko gledati da je svako dijete od 10 g. u plavo-bijelom dresu . Dodji mangupe pa prosetaj malo Svrakinom u najdrazem dresu :rol:
Postovani carsijaneri @Evander i @pitara procitajte ovo .Meni 10 , bratu 8 god. pa da bi dosli do Koseva koristili "engleski dvospratn autobus" , pa na tranvaj "dvojku" , pa od Skenderije do "Rama fudbala" pjeske . Krenes 1,5 sati ranije i udjes na stadion , proslo 5 minuta utakmice . Ovo pisem jer znam kako je vama fino . Od "96 do 2001 zivio u Bolnickoj 32(?), preko puta glavnog ulaza u Bolnicu Kosevo .Krenem 15 min. pred utakmicu , udjem , a igraci jos nisu izasli na zagrijavanje :rol: :rol: . Haj vozdra . :thumbup:
Mislim da si malo fulao, Ja sam Novi Grad i protiv sam price "stadion mora biti u centru".

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 jul 2019, 13:05

Ima i Grbavica svoje prednosti. Ako izgubimo i budemo ljuti, mozemo uvijek demolirat stadion!! :opaopa: :opaopa: :bih: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 jul 2019, 13:06

Lecler je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Kakav šamar sunce ti žarko, bolje Marakanu prijavite, u Beograd bih radije išao nego njima dole.
Ne psuj
Gdje neću psovat, igraju se s ugledom kluba radi pišljivih par hiljada maraka.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 25 jul 2019, 13:08

U ovom slučaju, oba kluba gube dostojanstvo, jedni gledaju na svom terenu kako drugi igraju Evropu, a ovi prvi igraju na rivalskom jer svog nemaju. I jedni i drugi to rade ili pregovaraju radi para jer ih očigledno nemaju.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 jul 2019, 13:08

Mislim da cu sad za sad ipak radije vjerovati zvanicnoj koja je objavila da igramo u Zenici,nego nekome koga su novinari prestavili kao "izvor "iz kluba .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, Fouzi1, iliyaa8, Proximic, skoJaa i 58 gostiju.