Pa sta ako neko navija za manji klub? Znaci ako neko navija za Wigan, on ne moze uci u diskusiju, jer ce ga neko odmah poklopiti sa pricom "Sta ste vi osvojili?" Ili npr. ako neko navija za Real Madrid, sa njim se niko ne moze raspravljati jer je Real najtrofejniji evropski klub. Ne ide to tako...LAVOV4Lfc je napisao/la:Ne znam sto obracate paznju na ove likove sto navijaju za manje klubove!...
Nego, da se vratimo temi...
Zao mi je sto Manchestera ponovo prati luda sreca, protiv Ville su pogodili iz nicega u trecoj minuti sudijskog vremena. Isto kao i u ranijim utakmicama protiv Boltona, Stoke, Sunderlanda... Ponovo su nadigrani, ali pobjedjuju, jednostavno uvijek se desi neki Macheda, Vidic i Bog zna ko, ali zabiju taj gol vise...
Sto se rasporeda tice, imaju jos par teskih utakmica, ali mislim da je sada svaka utakmica za njih teska, jer su usli u crnu seriju, seriju povreda, kartona i svaka ekipa ih moze pobijediti. U srijedu je liga prvaka, onda u nedjelju igraju FA Kup protiv Evertona, pa u srijedu docekuju Portsmouth u zaostaloj utakmici, odmah nakon toga docekuju Tottenham, pa idu davljeniku Middlesbroughu. Poslije toga docekuju City u gradskom derbiju, pa idu Wiganu, docekuju Arsenal i u zadnjem kolu idu davljeniku Hullu. Dakle, nema laganih utakmica, svima trebaju bodovi, nekome za Evropu a vecini za opstanak.
Mislim da ce oni prosuti dosta bodova do kraja, a najbitnije je da se igra ubojiti ritam srijeda-subota i ruku na srce, klupa im je veoma losa, a ovaj Macheda je samo bljesak na kojeg ce protivnicki treneri obratiti vise paznje u buducim utakmicama.