redbull93 je napisao/la:13.000 karti pusteno u prodaju za gradski derbi izmedju Čelika i Sarajeva.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
S obzirom da je četvrtak trebao bi to vidjeti sa našim drugarom Mancinijem!Riziko je napisao/la:O imali gdje da se vidi izvještaji utakmica prvog kola?
Pomozi drugaru u nevolji!Mancini je napisao/la:.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- UstanikSBII
- Kontakt:
8 000KM nisu neke pareBeduin je napisao/la:Cuj 8KM za Horde. Jel to ove sezone za svaku navijacku skupinu ta cijena ili zato sto HZ dolaze u vecem broju pa da se uzmu pare?
Nego, jesul sta skakale cijene karata kod ostalih klubova? RAja se zali, koliko imam info, da su cijene povisoke kod njih.
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Skup sport za našu sirotinju.UstanikSBII je napisao/la:nego treba početi stadione sredivati a ne ovako da prvak države ne može igrati na svom stadionu toliko o organizaciji!
NS sredjuje zgradu, sredjuje povecanje plate uposlenicaima, bezbroj putovanja, sredjuje sve sto srediti moze sem onoga sto je u opisu njihovog posla. Strasno je to da sve u drzavi zavisi od politike i volje politicara. To je dokaz koliko smo kao narod zaostali mentalno od ostatka svijeta. Nije ni cudo sto svi imalo pametni faataju se noge odavde i bjeze... Molim te lijepo, covjek je u 3 godine 20 puta objavljivao da ide rekonstrukcija koseva i svaki put slagao.. i sada... Novinari, politicari itd. je li iko od njih javno ga razapeo za ovo? Nije. TO je kkod nas normalna stvar da se petlja i laze i lazno obecava... u drugim zemljama ljudi zbog 15 eura potrosenog telefona drzavnog, daju ostavke... a ovdje
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
.
Zadnja izmjena: Osim13, dana/u 25 jul 2019, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.
- UstanikSBII
- Kontakt:
A ovdje bi ti zbog 15 eura više potrošenih rekli ma **** to pa nije milionPantelija je napisao/la:NS sredjuje zgradu, sredjuje povecanje plate uposlenicaima, bezbroj putovanja, sredjuje sve sto srediti moze sem onoga sto je u opisu njihovog posla. Strasno je to da sve u drzavi zavisi od politike i volje politicara. To je dokaz koliko smo kao narod zaostali mentalno od ostatka svijeta. Nije ni cudo sto svi imalo pametni faataju se noge odavde i bjeze... Molim te lijepo, covjek je u 3 godine 20 puta objavljivao da ide rekonstrukcija koseva i svaki put slagao.. i sada... Novinari, politicari itd. je li iko od njih javno ga razapeo za ovo? Nije. TO je kkod nas normalna stvar da se petlja i laze i lazno obecava... u drugim zemljama ljudi zbog 15 eura potrosenog telefona drzavnog, daju ostavke... a ovdje
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
cak ni to. Nije njima u tome fazon, nego sto ne znaju. Pa bolan jel ti znas da postoje nacelnici u Sarajevu koji ne znaju sta je opstinska, drzavna ili kantonalnna imovina, sta pripada jednoj drugoj ili trecoj vlasti i koje su njihove ingerencije? Znas li da npr koldzo od 2011 prepisuje budzet i projekte. DoslovnoOsim13 je napisao/la:Ma kakvi mi. U suštini ti jedino ostaju načini na koji su ovi naši izvukli Istok. Traži, vuci za rukav bori se sa strane, jer od tih gowana kako u NS tako i u lokalnim vlastima nećeš ništa dobiti. Mislim možeš, al jedino da se oni valo malo ugrade što znači = dobićeš neku deponiju sa hiljadu falinki, ili će se samo izliti ploča i ostaviti do onih tamo izbora.Pantelija je napisao/la:NS sredjuje zgradu, sredjuje povecanje plate uposlenicaima, bezbroj putovanja, sredjuje sve sto srediti moze sem onoga sto je u opisu njihovog posla. Strasno je to da sve u drzavi zavisi od politike i volje politicara. To je dokaz koliko smo kao narod zaostali mentalno od ostatka svijeta. Nije ni cudo sto svi imalo pametni faataju se noge odavde i bjeze... Molim te lijepo, covjek je u 3 godine 20 puta objavljivao da ide rekonstrukcija koseva i svaki put slagao.. i sada... Novinari, politicari itd. je li iko od njih javno ga razapeo za ovo? Nije. TO je kkod nas normalna stvar da se petlja i laze i lazno obecava... u drugim zemljama ljudi zbog 15 eura potrosenog telefona drzavnog, daju ostavke... a ovdje
Ne znaju zavrsiti a haman ni poceti projekte, ne znaju ogranizovati papirologiju... zamisli opstina sama sebi problem pravi kod papira?
NARAVNO KADA SU U PITANJU tibra I SESTRINSKE FIRME, tu sve ide ko po loju.
I kada isces, na nos ti se nabije kasnije... osjetite a i osjetit cete tek svaku marku koju dobijete od politike.. vjeruj mi
NACELNIK OPSTINE NG, inace uzdanica SDA, zgazio covjeka, rekao policiji da je covjek sa trotoara pao njemu pod auto u trenutku i da nije uspio zaustaviti se. Da je bilo kisa i maglovito.... evo godina poslije nije procesuiran. Inace, sve sto je rekao policiji je slagao.UstanikSBII je napisao/la:
A ovdje bi ti zbog 15 eura više potrošenih rekli ma **** to pa nije milionili ona još žalosnija i ja bi uzeo da sam na njegovu mjestu
![]()
![]()
![]()
![]()
takav je mentalitet kod nas zatucan maksimalno!
Ni kiše, mi magle, ni trotoara, ni pada covjeka pod auto... i?
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 25 jul 2019, 11:35, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
.
Koldzo jedino sto moze poslati su penzioneri na izlet na Igman. Za ostalo nije sposoban.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Beduin
- Kontakt:
Da klub kod nas moze zaradjivati/egzistirati od prodaje karti, reklamnog prostora i ponekog rentanja stadiona sigurno bi prvo Sarajevo napravilo sebi manji stadion koji ce zadovoljiti kriterijume za odigravanja pretkola i play offa u euro takmicenjima. A ovako njima prvima godi da imaju besplatan stadion od grada i njegovo odrzavanje, u startu smanjeni troskovi.
Ovako vucarajmo repku na jednom stadionu, klubove u euro takmicenjima takodjer, sve davno receno i poznato svima nama. I na kraju se opet sve svodi na ono "j3bes stadion, daj da ja izborim Evropu pa makar isao u Zenicu", a klubovi i kvalitet fudbala trpe najvecim dijelom zbog infrastrukture, pored sudijske mafije i korupcije unutar Saveza.
Ovako vucarajmo repku na jednom stadionu, klubove u euro takmicenjima takodjer, sve davno receno i poznato svima nama. I na kraju se opet sve svodi na ono "j3bes stadion, daj da ja izborim Evropu pa makar isao u Zenicu", a klubovi i kvalitet fudbala trpe najvecim dijelom zbog infrastrukture, pored sudijske mafije i korupcije unutar Saveza.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
“I ja sam razočaran kao i vi. Neka mi Nogometni savez kaže zašto Sarajevo i Celtic mogu igrati, a ne može reprezentacija”, poručio je Ajnadžić na početku obraćanja i dodao:
zamisli kada ti jedan nacelnik da ovakvu izjavu kakvi su ostali ljudi u SDA.
ZNACI NACELNIK NE ZNA DA STADIONI IMAJU KATEGORIZACIJE I DA ZA PRVO PRETKOLO(CELTIC) MOZE CAT2 A DA ZA REPREZENTACIJU TREBA CAT 3-4.
U svim zemljama EU bi bio na stubu srama zbog ove izjave i vjerovatno bi bio primoran podnijeti ostavku.
zamisli kada ti jedan nacelnik da ovakvu izjavu kakvi su ostali ljudi u SDA.
ZNACI NACELNIK NE ZNA DA STADIONI IMAJU KATEGORIZACIJE I DA ZA PRVO PRETKOLO(CELTIC) MOZE CAT2 A DA ZA REPREZENTACIJU TREBA CAT 3-4.
U svim zemljama EU bi bio na stubu srama zbog ove izjave i vjerovatno bi bio primoran podnijeti ostavku.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
.
Opet su najveći gubitnici navijači FKŽ. Mislili su i očekivali da ćemo igrati na Grbavici, radujući se da će odgledati neku evropsku utakmicu.
- invincible1921
- Kontakt:
Smijali se nama govorili golubarnik i eto dje su sad dosli, da moraju u drugi grad ic.
-Ajnadzic i kompanija lopovi svoje vrste sto jes jes morali su obezbjedit da se moze makar 3 pretkolo igrat, al jbt eo realno da imas sve pare svijeta sta ces ti sa kosevom? Mozes samo srusit i sve nanovo pravit.
-Po meni realno dosta pitara deru kompleksi od lokacije. Kao dje cemo mi na otoku vamo tamo, a ono ustvari Kosevo zabit da ne moze bit veca. Ne postoji prakticno mjesto u gradu osim okolice stadiona sa kojeg ti nije daleko otic na Kosevo. Slijepo crijevo, ali nek je to opstina centar nemoj molim te gospoda, carsija, jalija....
-U nasoj ligi samo pucat MOLTON ROAD. Ko igra fife znat ce koji je stadion
Svi u evropi prave takve, Slovenci, cesi, slovaci, rumuni...ha ja od 7 do 15 milja i izvoli.
-Ne znam zaista kako cete jer morate od 0, mi recimo imamo grbavicu nije old traford, ali jbg godinu po godinu pravi se lagano i jednog dana ce bit nesto. Zamislite da ste usli u grupe i sta bi onda ? Kao grad je duzan....e jes vala sve, prvi ja ne bi ulago u stadion. Sta grad boli ka.ra za stadion imaju sto i jednu precu stvar gdje mogu ulozit pare.
- Za kraj iskljucivi i najveci krivci za ovakvo stanje koje vam se desava ste vi sami. Od uprave do navijaca. Sve vrijeme se prave ludi i kontaju kao ma nase je to eo sad se i zove AFH, sta ima veze sto nije zvanicno ha hu....eh eto kad je vase sad fino put pod noge pa u Zenicu ko sto ste prije koju godinu u travnik. Umjesto da ste poceli pricu oko stadiona vi pravite kamp jer kao sto rekoh kontate "ma nase je to stipu suplju".
-Ajnadzic i kompanija lopovi svoje vrste sto jes jes morali su obezbjedit da se moze makar 3 pretkolo igrat, al jbt eo realno da imas sve pare svijeta sta ces ti sa kosevom? Mozes samo srusit i sve nanovo pravit.
-Po meni realno dosta pitara deru kompleksi od lokacije. Kao dje cemo mi na otoku vamo tamo, a ono ustvari Kosevo zabit da ne moze bit veca. Ne postoji prakticno mjesto u gradu osim okolice stadiona sa kojeg ti nije daleko otic na Kosevo. Slijepo crijevo, ali nek je to opstina centar nemoj molim te gospoda, carsija, jalija....
-U nasoj ligi samo pucat MOLTON ROAD. Ko igra fife znat ce koji je stadion
-Ne znam zaista kako cete jer morate od 0, mi recimo imamo grbavicu nije old traford, ali jbg godinu po godinu pravi se lagano i jednog dana ce bit nesto. Zamislite da ste usli u grupe i sta bi onda ? Kao grad je duzan....e jes vala sve, prvi ja ne bi ulago u stadion. Sta grad boli ka.ra za stadion imaju sto i jednu precu stvar gdje mogu ulozit pare.
- Za kraj iskljucivi i najveci krivci za ovakvo stanje koje vam se desava ste vi sami. Od uprave do navijaca. Sve vrijeme se prave ludi i kontaju kao ma nase je to eo sad se i zove AFH, sta ima veze sto nije zvanicno ha hu....eh eto kad je vase sad fino put pod noge pa u Zenicu ko sto ste prije koju godinu u travnik. Umjesto da ste poceli pricu oko stadiona vi pravite kamp jer kao sto rekoh kontate "ma nase je to stipu suplju".
=\_1921_/=
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Ili drzava za covjeka...Osim13 je napisao/la:Neka neka, norod zno
Ne znas ko je gori. Sve zapalit
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Nek smo i konama priuštili malo sreće
Inače,stadioni se i prave mimo grada samo što mi u granap idemo sa autom,a do Koševa bi najradije helikopterom kakvim.
Allianz Arena u Torinu je na samom rubu grada, kao i Allianz Arena u Minhenu.
Doduše, oni imaju i savremeni gradski prijevoz za razliku od GRASovih pokretnih ubica.
Koliko nam je trebalo da sredinmo stadion za kategoriju 3 ? Čini mi se oko 1.1 mil. eura.
Bruka i sramota da u glavnom gradu nemaš pišljivih milion eura za renovirati stadion.
Inače,stadioni se i prave mimo grada samo što mi u granap idemo sa autom,a do Koševa bi najradije helikopterom kakvim.
Allianz Arena u Torinu je na samom rubu grada, kao i Allianz Arena u Minhenu.
Doduše, oni imaju i savremeni gradski prijevoz za razliku od GRASovih pokretnih ubica.
Koliko nam je trebalo da sredinmo stadion za kategoriju 3 ? Čini mi se oko 1.1 mil. eura.
Bruka i sramota da u glavnom gradu nemaš pišljivih milion eura za renovirati stadion.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Svi se ibrete i opet za iste glasaju
Koji paradoks
Ma ja dosli sami na vlast
Koji paradoks
Ma ja dosli sami na vlast
Kao da navijači mogu skinuti nekoga sa vlasti, tri hiljade bolesnika na Koševu će skinuti Ajnadžića? Uzmi da ih pola ne živi u toj opštini, dobiješ mizeran broj ljudi koji sutra na izborima neće glasati za njega zbog ove sadašnje situacije.
A gledajući društvene mreže, ma nema, 100k ljudi se diglo, lafo.
Isto vrijedi i za ostale klubove.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- invincible1921
- Kontakt:
A ima dosta i do samog razmisljanja. Samo prati postove pitara..."nek nam kanton da zemlju" , "nek drzava napravi stadion", "nek opstina ulozi" " nek nam plate"....eto svi su duzni da njima daju sve ...kako da ne.Raonffa je napisao/la:Kao da navijači mogu skinuti nekoga sa vlasti, tri hiljade bolesnika na Koševu će skinuti Ajnadžića? Uzmi da ih pola ne živi u toj opštini, dobiješ mizeran broj ljudi koji sutra na izborima neće glasati za njega zbog ove sadašnje situacije.
Tako nam je u svemu. Svi hoce da im neko nesto da.
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.