FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

dinoze
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la dinoze » 24 jul 2019, 20:25

Bujrum u Ze uz vas smo, navijate za svoj klub ali ste isto tako ogledalo nase drzave i lige! Podrska FKS!

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 24 jul 2019, 20:26

Svi u Hakalograd!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 24 jul 2019, 20:26

Grad i drzava su nam duzni nakon svega dati negdje neku parcelu, da je normalna drzava a ne lopovska. Dok dzamijasi vladaju, kultura i sport ce biti na dnu.
I neku manje atraktivnu lokaciju, radije ce prodati Tibri i nekome, nego nama. Vjerujem da dzamijasi ciljaju i na stadion Kosevo da i tamo prave zgrade.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 24 jul 2019, 20:28

Čelik ćemo dobiti ako Bog da, vjerujem u našu ekipu. A navijanje nek bude normalno i kako treba. Lično sam protiv mržnje između probosanski orijentiranih navijackih skupina. BiH ispred svega. :)

@Evander glupo je zvati nekoga dzamijas. Lično sam protiv SDA partije, ali oni da se iole drže vjere mi bismo bili ispred u svemu... Sarajevom vladaju ljudi koji veze nemaju historijski sa Sarajevom. To prosto ne može ići. Ne može niko voljeti Sarajevo više od onog koji je pravi Sarajlija. :bih:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 24 jul 2019, 20:29

neki lik na klixu se stalno javlja da je centar ulozio u grijace na terenu

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 24 jul 2019, 20:30

MortemHz je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:slika
Ovo neki idejni projekat ili?
Ma neki stadion u Vijetnamu valjda, kopirao bezveze nego mi lijep pa zato
Mislim da bi ovo trebao skloniti odavde...
ako hadzija Ajnadžić ovo vidi, budala će opet napraviti stadion poslije ona 3 što je već napravio.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 24 jul 2019, 20:32

Kako ces igrati, ljudi na stadionu zavrnu vodu jbt nit mozes pustiti vodu nit oprati ruke kad bacis pis, neshvatljivo al et

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 24 jul 2019, 20:33

Sarajlijica1946 je napisao/la:Mora nesto i lijepo da se desi poslije ovoliko baksuzluka :mrgreen:
Pojačanja+prolaz u PO :D :opaopa:

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 24 jul 2019, 20:37

Pitaristok je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:
Evander je napisao/la: Novi Grad ima vise navijaca nego Centar i Stari Grad zajedno.
Zaboli me za tebe. Ako sam ja sa Dobrinje mogao dolaziti na zabaceno Kosevo, mozes onda i ti malo guziicu podici.
Znas gdje je recimo u Minenu stadion? Kilometrima izvan grada.
Bravo pasa moj, nek si ti poredio MiNen sa Saraj’vom :clap: :thumbup:
U pravu je covjek, puno vise ljudi dolazi iz ostalih opcina neg centar i s grad, al eto ti neki goapodin pa ti mrsko u selo butmir,
Ako je tebi mrsko radi toga onda i nisi neki navijac, ti si brate simpatizer fk sarajevo sa tom cinjenicom.
Podrzavam upravu kako god odluci oko utakmice sa,vjerujem, rosenborgom. I mislim da cemo nakon ovoga dobiti nogu sa koseva koje ce se nakon toga definitivno raspasti i otici u penziju.
Ovo je jos razlog vise da se Nam nekako nagovori na ulaganje. Vec sam jednom reko da bih rađe da tri godiine imamo budzet za opstanak a da ostatak se ulaze u stadion, tri godine bih trpio lose rezultate al da se resto para ulozi u stadion od 15m.
Nisam ja gospodin, iso sam ja za Sarajvom svugdje i proso svasta. Neki se nisu ni rodili ovdje. Nebitno. Nije problem u tome, nego je problem u mentalitetu raje. Nije ovo engleska ili njemacka gdje sve uredjeno i uskladjeno. Prevoz, uslovi itd. Ovo je Bosna, Sarajevo, glavni grad koji nije imo i nema vode. Da ne idem u detalje. Dolazit ce raja jedno vrijeme, kasnije ce biti, "yebo ba ovo, mrsko mi, daleko", to nema veze sa klubom, nego ima veze sa sredinom razmiljanjem. To kod nas ljudi ne kontaju.
Drugo, u Centru je sve smjesteno, raja idu u grad prije i poslije tekme, velika kolicina stanovnistva je isto smjestena oko Koseva. Kosevo, K.Brdo, Bjelave, Ciglane, Jezero itd. i plus bolje konekcije prema ostalim naseljima, prevoz. Pa treba i meni iz mahale kad krenem nekih 20-25 minuta do stadiona, onima s Dobrinje recimo imaju trolu do Jezera, treba nekih 25 minuta plus, minus. Kakve konekcije to imas iz Butmira recimo? Kolko ja znam nista.

Samo se nadam da ce se otkaciti Koseva i nek pocnu graditi stadion. Ima lokacija po gradu, al to je drugi par cipela.

insegnante
Kontakt:

Post Postao/la insegnante » 24 jul 2019, 20:41

1. Znam za koga definitivno necu glasati.
2. Da mogu, sutra bi oni prodali Kosevo Tibri da pravi kinesku cetvrt.
3. Ovo je znak da konacno treba poceti raditi nesto oko izgradnje stadiona, da nas vise niko ne zaj...ava.
3. Zenica nije na kraj svijeta, pa.da raja ne ode na tu tekmu j... mu mater.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 jul 2019, 20:43

I opet Bate statisticki u podredjenom polozaju trecu utakmicu zaredom i opet pozitivan rezultat izvlace.

Mi kakvi smo naopaki samo zbog stadiona cemo proci u PO i isti opet morati u Zenici igrat ,et vidjet cete. :facepalm:
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 24 jul 2019, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 24 jul 2019, 20:44

Reci ti nama druze gdje zivis, da mi tu blizu tebe sta napravimo... Da sa balkona mozes gledati Saeajevo :kafa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jul 2019, 20:45

Zip je napisao/la:Reci ti nama druze gdje zivis, da mi tu blizu tebe sta napravimo... Da sa balkona mozes gledati Saeajevo :kafa:
Telali
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jul 2019, 20:47

miky_hz je napisao/la:I opet Bate statisticki u podredjenom polozaju trecu utakmicu zaredom i opet pozitivan rezultat izvlace.

Mi kakvi smo naopaki samo zbog stadiona cemo proci u PO i isti opet morati u Zenici igrat ,et vidjet cete. :facepalm:
Pa ne bi se previše bunio da uletimo u play-off EL i po treći put otkako je ovaj sistem :bih:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 24 jul 2019, 20:47

U pravu je covjek, puno vise ljudi dolazi iz ostalih opcina neg centar i s grad, al eto ti neki goapodin pa ti mrsko u selo butmir,
Ako je tebi mrsko radi toga onda i nisi neki navijac, ti si brate simpatizer fk sarajevo sa tom cinjenicom.
Podrzavam upravu kako god odluci oko utakmice sa,vjerujem, rosenborgom. I mislim da cemo nakon ovoga dobiti nogu sa koseva koje ce se nakon toga definitivno raspasti i otici u penziju.
Ovo je jos razlog vise da se Nam nekako nagovori na ulaganje. Vec sam jednom reko da bih rađe da tri godiine imamo budzet za opstanak a da ostatak se ulaze u stadion, tri godine bih trpio lose rezultate al da se resto para ulozi u stadion od 15m.[/quote]

Nisam ja gospodin, iso sam ja za Sarajvom svugdje i proso svasta. Neki se nisu ni rodili ovdje. Nebitno. Nije problem u tome, nego je problem u mentalitetu raje. Nije ovo engleska ili njemacka gdje sve uredjeno i uskladjeno. Prevoz, uslovi itd. Ovo je Bosna, Sarajevo, glavni grad koji nije imo i nema vode. Da ne idem u detalje. Dolazit ce raja jedno vrijeme, kasnije ce biti, "yebo ba ovo, mrsko mi, daleko", to nema veze sa klubom, nego ima veze sa sredinom razmiljanjem. To kod nas ljudi ne kontaju.
Drugo, u Centru je sve smjesteno, raja idu u grad prije i poslije tekme, velika kolicina stanovnistva je isto smjestena oko Koseva. Kosevo, K.Brdo, Bjelave, Ciglane, Jezero itd. i plus bolje konekcije prema ostalim naseljima, prevoz. Pa treba i meni iz mahale kad krenem nekih 20-25 minuta do stadiona, onima s Dobrinje recimo imaju trolu do Jezera, treba nekih 25 minuta plus, minus. Kakve konekcije to imas iz Butmira recimo? Kolko ja znam nista.

Samo se nadam da ce se otkaciti Koseva i nek pocnu graditi stadion. Ima lokacija po gradu, al to je drugi par cipela.[/quote]

Mislim da se u butmiru, ako se ikad bude gradio, nece graditi, pun k mjesta za stadion imas sa desne strane miljacke od remize do nekadasnje fabrike standard

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 jul 2019, 20:48

MortemHz je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:I opet Bate statisticki u podredjenom polozaju trecu utakmicu zaredom i opet pozitivan rezultat izvlace.

Pa ne bi se previše bunio da uletimo u play-off EL i po treći put otkako je ovaj sistem :bih:
Ma iskreno da ti kazem popisali su mi se dobro u sve to.Apsolutno me ovo ohladilo od Evrope trenutno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 24 jul 2019, 20:50

Povraca mi se od toga da moramo igrat u **** Zenici utakmicu , ko da smo Olimpik jebote , Stadion gradski a hoce garant da im Vijetnamac plati renovireanje. A ko i nas **** 60 god podstanari , eno Velez skucko za kakav takav stadion u 1 ligi federacije . Ito je osnova za napredak , bolje stadion od 10000 nego podstanar bit
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 24 jul 2019, 20:50

Al meni naj lokacija je iza tv-a gdje je trebao se graditi baucentar al ne znam jel ima mjesta

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 24 jul 2019, 20:51

paulus je napisao/la:Povraca mi se od toga da moramo igrat u **** Zenici utakmicu , ko da smo Olimpik jebote , Stadion gradski a hoce garant da im Vijetnamac plati renovireanje. A ko i nas **** 60 god podstanari , eno Velez skucko za kakav takav stadion u 1 ligi federacije . Ito je osnova za napredak , bolje stadion od 10000 nego podstanar bit
Cita se svaki vas post, puno vise ce raje biti na tekmi ako ostanu normalni odnosi, trebate paziti sta pisete ;)
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 24 jul 2019, 20:52

insegnante je napisao/la:1. Znam za koga definitivno necu glasati.
2. Da mogu, sutra bi oni prodali Kosevo Tibri da pravi kinesku cetvrt.
3. Ovo je znak da konacno treba poceti raditi nesto oko izgradnje stadiona, da nas vise niko ne zaj...ava.
3. Zenica nije na kraj svijeta, pa.da raja ne ode na tu tekmu j... mu mater.
Ne diraj mi firmu, dajte pare Tibra ce za 3 mjeseca napravit stadion :hmmmmm:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 31 gost.